< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (45. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kötü bir şey, kurşunlayanlarında kurşunlanacağı vakit gelir diyelim o halde :) dikkat edin kendinize, çoluk çocuk kaynıyor ortalık.
O değil de ben benim soruya cevap alamadım aga, pendik diyorum, yeni mah diyorum, gigapon diyorum :)
Takılı kaldınız avrupa yakasında, gelin pendiğe, döşeyin gigaponu, alem-i cihan gigabit görsün :)
-
Elimizdeki projeyi bi bitirelimde bakalım patron ne düşüncek :) Bize kalsa heryeri gigaponlayalım ama kazandığımız 3 kuruşla yatırım yapıyoruz millet çok para kazanıyoruz sanıyor oda bi garip.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Allah ( c.c ) herkese hayırlı bol kazançlar nasip eylesin, patronun projelerinin arasına pendiği en başa al sen, gelin pendiğe :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miracocdil3 -- 22 Temmuz 2024; 23:37:32 > -
Talebinizi planlama ekibimizle paylaşıyor olacağım. Talep ve önerileriniz bizim için çok değerli ve ilgili ekiplerimiz tarafından titizlikle değerlendirilmektedir. Sizlere yardımcı olmamızı istediğiniz başka bir konu varmıdır efendim.
Biri böyle bir şey demiş burayada atayım dedim;
-
Merhaba Talha;
Yorumu yapan kullancımızla iletişime geçmek isteriz. Ama paylaşımda kişisel bilgilerini göremedik. Kendisi bize burdan ulaşırsa konuyu yakınen takip ederiz. Biz 10.000 diyoruz müşterimiz 400 diyor ama şu konuda net olarak belirtmek isteriz kablosuz bağlantılarda 900/1000 değil 100 mbps garantisi bile veremeyiz. Ettaftaki wireless kirliliği durumu doğrudan etkiler. Kablolu bağlantıda 1000 mbps garantisi veriyoruz. Ayrıca hem taahütlü yani sabit fiyat garantili hemde taahütsüz yani sabit fiyat garantisiz tarifelerimizi seçmekte herkes özgür. Sabit fiyat garantili tarifeleride (taahütlü) şu ekonomik ortamda sunabilmekten utanmayız gurur duyarız. İkinciel modem konusunada çözümümüz hazır müşterimizin bahsettiği diğer operatörler biliyorsunuz verdikleri modemleri faturaya ek olarak satıyorlar veya kiralıyorlar biz bunu bugüne kadar yapmadık modemler için ilave ücret istemedik ama yeni kampanyamızda müşterimizin bahsettiği wifi6 hatta wifi7 modemleri parasını ödeyip kullanmak isteyen olursa (diğer firmalarda olduğu gibi) seve seve yardımcı olacağız. Taleplerinizi önemsiyoruz titzlikle değerlendiriyoruz. AtlantisNet Karmaşık Değil Çok Net ! 🚀🚀🚀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtlantisNet Destek -- 23 Temmuz 2024; 1:39:24 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Şikayetçi olan arkadaş technopat adlı sitede konunun linkini bırakayım isterseniz oradan onunla irtibata geçebilirsiniz. En sonki mesajlarina bakabilirsiniz kişinin ilk yazılan şeyler farklı konu çünkü. İsmi enzyyx olan kişi. Kendisine yazdığınızı atmıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Talha -- 23 Temmuz 2024; 2:15:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Merhaba;
Hız testlerini kablolu olarak yapmanız gerekir AtlantisNet kablosuz hız testlerinde herhangibir hız garantisi vermez. Testi kablolu olarak tekrar gerçekleştirmenizi rica ederiz.
-
Merhaba, bizimle özelden abone numaranızı paylaşır mısınız kontrol edelim -
Geciş yapcaktım farklı firmadan,300 tl ücret varmış buda sizde var tek,geciste ücret alan firma yok
-
Iyi sağlam firmalarda yok ücret,bunlar küçük şirketlerdir atlantisneti denemek istemistimde neyse farklı firma bulcaz artık
Ona birşey diyemem de, tercihlere karışmıyoruz. Küçük, büyük olmasından çok hizmeti ne kadar sorunsuz sağladığıda önemli. Ne büyük firmalar gördük, bayağıda büyük yahni.
Firma en azından altyapıya yatırım yapıyor.
Sabah 8 den itibaren Hiz dusus, ping ve packet loss artisim oldu Ozelden SS ve abone numarami attim kontrol eder misiniz @AtlantisNet Destek
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akibeel -- 31 Temmuz 2024; 3:46:23 > -
Merhabalar, özel mesajla iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? Hızlıca destek olalım :) -
Bende Esenyurt ta oturuyorum 1 ay sonra yeni taşınacağınım evde VDSL altyapısı var Türknet ten (fiber) den geçiş yapmak istiyorum taşıma ücreti,hizmet bedeli felan varmı acaba...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X