Şimdi Ara

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.111
Cevap
68
Favori
199.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
25 oy
Sayfa: önceki 1...103...203204205206
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhabalar, evime 1000'e 1000 atlantisnet bağlatmak istiyorum, esenyurt mehmet akif ersoy caddesinde ikamet ediyorum, EA, Valve, Riot sunucularındaki mevcut ping değerlerinizin ne olduğunu nasıl öğrenebilirim ?

Bahsettiğiniz oyun platformları ile peering bağlantımız bulunmaktadır. Ofis ortamında yaptığımız testlerde, Valve sunucularına (146.66.155.1) yaklaşık 20 ms tracert ile, Riot Games sunucularına ise 3 ms gecikme değeri almaktayız. Sizin tarafınızda bu değerler yaklaşık 4 ms civarında olabilir.

EA tarafında aktif olarak test edebileceğimiz bir oyun bulunmamaktadır. Ancak forumda oynayan arkadaşlar varsa bilgi verebilir. Ayrıca abonelerimizle iletişimde olduğumuz küçük bir Telegram kanalımız mevcut, dilerseniz oradan da geri bildirim alarak fikir edinebilirsiniz.

Belirttiğim değerler kablolu bağlantı üzerinden alınmıştır. Eğer Wi-Fi üzerinden oynuyorsanız, bu değerlerde farklılıklar yaşanabilir.

Detaylı bilgi için:
    atlantisnet - fiber İnternet hızında taahhütsüz İnternet
    GigaPon İle Bayram Bitmedi -
    https://atlantisnet.com.tr/tarifeler/gigapon-ile-bayram-bitmedi

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtlantisNet Destek -- 24 Mart 2026; 9:41:59 >

• AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt

Konu hakkında bilgilendirme yapabilir misiniz?

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU]toplama pc forum
    AtlantisNet 1000 Mbps “Bahar Kampanyası” Gerçekten İndirim mi? Detaylı Hesaplama ile Gerçek Maliyet Analizi
    https://tpc.net.tr/forum/konu/atlantisnet-1000-mbps-bahar-kampanyasi-gercekten-indirim-mi-detayli-hesaplama-ile-gercek-maliyet-analizi.1301

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba bugün Atlantisnet'e geçiş işlemlerim 1 gün gibi bir sürede tamamlandı. İnternet hızı gerçekten de vaadedildiği gibi ancak tek sorunum bana verdikleri modemi kullanmak durumunda olmam. Eski kullanmakta olduğum modemi kullanamıyorum, tüm ev sistemimdeki cihazlar da ona göre ayarlı. Bridge moduna da alamıyorum modem kısıtlı olduğundan. Bu modemi değiştirmemin bir yolu var mı? Ya da Turknet gibi pon cihazı ve modem ayrı ayrı olsa yine işim çözülecek. Eğer verdiğiniz modemin root şifresini verebilirseniz modemi bridge moduna alıp kendi modemimi kullanabiliirm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tngu -- 27 Mart 2026; 14:31:52 >

• Tngu T kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz. Dilediğiniz modemi kullanabilirsiniz. Konuya ilişkin gerekli root bilgileri tarafınıza DM üzerinden iletilmiştir. Mevcut modemi bridge moda alarak kendi cihazınızı kullanabilirsiniz.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.