|
ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (17. sayfa)
-
-
Merhabalar, tabii ki. Hedefimiz tüm Türkiye'yi GigaPon ile tanıştırmak. Kağıthane şuanlık planlarımız içerisinde yer almıyor. Bu yüzden tarih veremiyorum. -
sizin için zor olur mu bilmiyorum, ama Gigapon Altyapı haritasına 'Turuncu' renk ekleyip yakında gelecek olan yerleri işaretlemeniz mümkün mü ? böylelikle Sitenize girdiğinde görebilecekelerdir yakında gelicek olan Gigapon hizmetinizi. Sadece fikir çünkü herkes böyle özellikle gençler dışında pek Forum kullanan yok Sitenizde görmeleri daha yararlı olur gibi geldi :)
-
Merhaba gabrien34; her talebiniz ve öneriniz bizim için çok değerli bu konuda ilgili talebinizi arkadaşlarıma ilettim bile öneriniz için çok teşekkür ederiz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok iyi fikir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Binamıza atlantis kutusu takılmış. Haritada da sokağımızı yeşil olarak görüyoruz ama altyapı sorgulamada olmadığı yazıyor. Aktif edilmediği için midir?
-
Ne zaman takıldı ve hangi sokak ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İstanbul Avcılar G116 adrese ne zaman Gigapon hizmetiniz ne zaman gelir acaba ?
-
Merhabalar, size özel mesaj gönderdim. Ev adresinizi iletebilir misiniz? Hemen kontrol edelim :) -
Merhaba; bu yıl olmayacağı konusunda garanti verebilirim. :(
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Balık yolu caddesinin kuzey tarafıda Güneyinde nerdeyse gelmiş çoğu yerine :) Arkadaşım oturuyor zaten onun için sordum 2024 Planları içersinde yer alırsa seviriz :)
-
Yeşilkent 1774. sokak için bir sonraki nefesimi bekler gibi beklemeye devam ediyorum :) Gigapon hizmetinizi
-
Ayni sekilde bende sultaniye mahallesi 643 sokak icin bekliyorum :) zaman gecmiyor beklerken :(
-
Mayıs ayı gibi gelicek gözüküyor Yeşilkent 1774 ama insan kıpır kıpır oluyor :D
-
banada en kotumser ihtimalle nisan sonuna kadar denildi heycanla bekliyorum :)
-
1000-1000 çok iyi olucak ADSL 15-5'den 1000-1000 büyük bi zıplama
-
Merhaba, Mehmet Akif Ersoy mahallesi için planlanan zaman dilimi nedir? Şimdiden teşekkürler.
-
siteye yeni harita eklenmis gordunuz mu :) AtlantisNet Hazırlanan GigaPon Altyapı Bölgesindesin :) benimki Planlanan da gozukuyor :)
-
Bütün yorumlarımızın kiymeti olduğunu görüyoruz bu Kulanıcı için çok iyi bir şey :)
-
@AtlantisNet Destek Bu yeni eklenen Haritadaki Turuncu olanlar Tahmini olarak ne zaman aktifleşir ?
2. sorum ise 2023 Tüm planı o Mavilerdeki kadar mı yoksa Haritaya eklemeler olacak mı ? :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X