ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (137. sayfa)

-
-
Merhaba,
34 ile başlayan Hat numaranızı özelden paylaşır mısınız._____________________________ ATLANTISNET GIGAPON ILE ŞOV ZAMANI! -
yazdım Hocam özelden Size Zahmet İlgilenir misiniz 2 Gündür Bu sorunlar Devam ediyor.
_____________________________ -
Geri dönüş sağladık. Ekipler, iş listesinde yer alan arızanızı en kısa sürede kontrol edecektir. :)
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Yarın mesai saati sonuna kadar konuyla ilgili bir gelişme olmazsa, özelden tekrar bizimle iletişime geçebilirsiniz._____________________________ ATLANTISNET GIGAPON ILE ŞOV ZAMANI! -
Modem değişikliği yapıldı şimdilik bir sorun gözükmüyor Her şey için teşekkür ederim.
Geri bildiriminiz için biz teşekkür ederiz keyifli kullanımlar dileriz. _____________________________ ATLANTISNET GIGAPON ILE ŞOV ZAMANI! -
Hocam Tekrardan Selamlar Ne yazık ki Sorunum Hala Devam ediyor Özelden Sizlere Ekran Görüntülerini İlettim Yardımcı Olur musunuz Gerçekten Bu Sorun Can Sıkmaya Başladı.
Merhaba hocam ben 14 Aydır Atlantis Abonesiyim Son 1 Aydır Hız problemi yaşıyorum 5 G Modemden Kablosuzda kopmalar Sonucu Wifi 6 Modem Verdiler Yalnız Çok Anormal olmayan bir sorun var bu 4. modem değiştirdikleri ekipler Modem Değiştirip Gittikten Bir kaç saat Sorun Tekrar Devam ediyor özellikle Upload da sorun oluyor hem kablosuzda hem de kabloluda Acaba Binadaki Girişte Atlantis kutusunda Sorun Olabilir mi Veya kapasite mi Yetersiz geliyor ben şahsen sorunun modem kaynaklı olduğunu zannetmiyorum
-
Arızanın çözüldüğüne sevindim , herhangi bir konuda destek için PM atmanız yeterli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtlantisNet Destek -- 1 Ağustos 2025; 12:49:33 >_____________________________ ATLANTISNET GIGAPON ILE ŞOV ZAMANI! -
Merhaba, bende huawei hg255s router vermiştiniz, bunda çekim gücü, wifi hız ve wifi bağlantı kopmaları mevcut. değiştirebiliyor muyuz? hiç memnun değilim routerden.
Merhaba,
Yaşadığınız sorunla ilgili yardımcı olabilmemiz için 34 ile başlayan hat numaranızı özelden bizimle paylaşır mısınız?_____________________________ ATLANTISNET GIGAPON ILE ŞOV ZAMANI! -
Paylastim ozelden
-
Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz, keyifli kullanımlar dileriz ⚡ Herhangi bir sorun yaşarsanız biz buradayız, seslenebilirsiniz :) _____________________________ ATLANTISNET GIGAPON ILE ŞOV ZAMANI! -
a
Atlantisnet türk telekom altyapısı kullanıyorum. kurulum ücreti çıkar mı ? 500 lira 2026 aralığa kadar mı ?