Şimdi Ara

Atlanta Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (529. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.660
Cevap
42
Favori
806.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 527528529530531
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazdığınız yer Atlanta Hd box bölümü.Sizce buradan nasıl tavsiye çıkar.
  • Dün yeni yazılımı yükledim ancak henüz stabil değil.Çok fazla kitlenme yaşanıyor, bu nedenle 2.45 e geri dönmek zorunda kaldım. Bu konuda bişeyler yapılması lazım.
  • Arkadaşlar philips 55pfl 6198 tv ye takılı olarak dsmart modül kullanıyorum görüntü kalıtesinden çok memnunum fakat kanal geçiş hızı beni çok rahatsız ediyor o nedenle Atlanta hdbox alayım diyorum fakat SD yada HD görüntü kalitesi nasıldır tv ile kıyaslandığında nasıldır memnun olurmuyum kullanıcı arkadaşlardan yorum yapanlara şimdiden teşekkürler...
  • yeni yazılım bende hiç sıkıntı çıkartmadı..gayet stabil çalışıyor..neden herkes aynı verimi alamıyor,donanımsal sıkıntı olabilirmi acaba.
  • Merhaba,

Arkadaşlar mesela bir hd receiver almak istiyorum , fakat bugüne kadar d-smart kullandım .Ondan dolayı kanallarda frekans v.s değiştiği zaman ben hiçbirşey yapmadan merkezden bunlar otomatik ayarlanıyordu.O nedenle,

1-Goldmaster,sunny gibi klasik Hd receiver aldığımda bu kanallardaki frekans güncelleme v.b gibi işlemler otomatik mi yapıyor cihazın kendisi ?
    2-Mini uydu alıcılarının normal receiverlara göre dezavantajı nedir ?

Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
    Paylaş
  • Atlanda Diamond hd cihazım vardı. Önce 2.35 yüklüydü. Dün 2.47 yükledim. Fabrika ayarına döndüm. Atlanta destek kısmından haziran ayına ait bir kanal listesi yükledim. Chrome ile server bilgisi girip kaydederken sadece cihaz dondu. Fişten çekip taktım. DHCP kapalı. Bayağı bir kurcaladım. Donma, kilitlenme olmadı. iptv aboneliğim olmadığı için orayı deneyemedim. Adult videoların hemen hemen hiçbirini açmadı. (video silindi uyarısı aldım). Kanal geçişleri iyi. Sadece N şifreli kanallar bazen geç açılıyor. O da sanırım server ile ilgili. 3 uydulu Merkezi sistem MDU4 kullanıyorum. En son güncel kanal listesini sabırsızlıkla bekliyorum.
  • mdu4 yüklenmemişti dün inş bugün yüklenir servera..eve gidince bakayım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: msendogan33

Merhaba,

Arkadaşlar mesela bir hd receiver almak istiyorum , fakat bugüne kadar d-smart kullandım .Ondan dolayı kanallarda frekans v.s değiştiği zaman ben hiçbirşey yapmadan merkezden bunlar otomatik ayarlanıyordu.O nedenle,

1-Goldmaster,sunny gibi klasik Hd receiver aldığımda bu kanallardaki frekans güncelleme v.b gibi işlemler otomatik mi yapıyor cihazın kendisi ?
    2-Mini uydu alıcılarının normal receiverlara göre dezavantajı nedir ?

Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
    Paylaş

hocam bunda da başta CANDOSTUM olmak üzere birçok arkadaşlar hazırlanmış güncel listeleri yayınlıyorlar
    istediginiz listeyi indirebiliyorsunuz
    bu bakımdan ATLANTA HDBOX tavsiye ederim
    http://www.uyduevim.com/catinfo.asp?cid=35
    görsel olarak video tanıtımını yaptım

mini uydu alıcısı bakıyorsanız da
    asagıdakı lınklerden bırını tavsıye edebılrım
    http://www.uyduevim.com/catinfo.asp?cid=70

• quote:

Orijinalden alıntı: asalet23

Atlanda Diamond hd cihazım vardı. Önce 2.35 yüklüydü. Dün 2.47 yükledim. Fabrika ayarına döndüm. Atlanta destek kısmından haziran ayına ait bir kanal listesi yükledim. Chrome ile server bilgisi girip kaydederken sadece cihaz dondu. Fişten çekip taktım. DHCP kapalı. Bayağı bir kurcaladım. Donma, kilitlenme olmadı. iptv aboneliğim olmadığı için orayı deneyemedim. Adult videoların hemen hemen hiçbirini açmadı. (video silindi uyarısı aldım). Kanal geçişleri iyi. Sadece N şifreli kanallar bazen geç açılıyor. O da sanırım server ile ilgili. 3 uydulu Merkezi sistem MDU4 kullanıyorum. En son güncel kanal listesini sabırsızlıkla bekliyorum.

2.35 yazılımında bıldıgınız uzere free serverr verılıyordu
    yenı yazılım yuklersenız mevcut aldıgınız yayınlar gıdecektır
    mdu ıcın kanal lıstesı zamanım olsa yaparım ama suandakı hosttakı zaten o kadar eskı degıl
    onnu dısına dıger arkadasların hazırladıkları var
    deneyın derım

• Dün hostta bulunan en son 3 uydulu kanal listesini yükledim. Hotbirdde sinyal sorunu oldu. Tekrar tarattım. Aynılarından tekrar çıktı. Bazılarının V değerini H, H değerini V yapınca yayın geliyor. Artık kendime göre biraz ayarlama yaptım. 2.47 de sorun yok. Gayet güzel. Sadece merakımdan soruyorum. Hustler hd frekansından sinyal alamıyorum. Bunu sinyal alan varsa hangi frekanstan alıyor acaba?
  • 11662V 27500 BENDE ALAMADIM :(
    dur bakalım
  • o kanalın frekansını sil yıne tarat gelıyor
    sımdı geldı :)
    veya hostta eklenen dıgıtal borsa nın kanal lıstesını ındır
    gunceldır
    ordanda acık
  • ya dıkat ettımde arkadaslar
    bu benım lıstede hustler harbı sınyal vermıyor
    yarın toparlıyım yaw:)
    sıldım tekrar yukledım kanalı sonra geldı :)
    ozurr
  • digital borsa kanal listesinde skylar calısmıyor neden acaba..skysport1-2-3 calciolar vs hiç biri çalışmıyor..sinyal yok gözüküyor.
  • Arkadaşlar ip tv goruntü ses senkronu neden uymuyor vlc duzgun bir sekilde calısırken atlantada ses goruntuden 2-3 sn önde gıdıyor goruntunun hiç bır anlamı kalmıyor bunun bir çözümü varmı acaba

2,45 yazılım
  • pcden atlantaya bağlanıyorum iptv kodları giriyorum cihaz donuyor yazılım 2.47 bunu yaşayan var mı başka? bir de en iyi yazılım hangisi cihazı yeni aldım fakat sa dece bir yayında sıkıntısız izledm..iptv de başarılı cihaz dediler ama ben bir stabilitize göremedim..yoksa kodlardan mı kaynaklıdır..rtmp kodları hiç açtığını görmedim http açıyor kalite yerlerde...
  • öncelikle herkeze iyi günler...

Kanal geçişleri hızlı, menü secenekleri kolay, cccam da sıkıntı cıkarmayacak ve Dsmart maxi paketiyle beraber alabileceğim Atlanta marka uydu recever lazım hangi siteden alabilirim yardımcı olabilecek varmı ? şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrday

öncelikle herkeze iyi günler...

Kanal geçişleri hızlı, menü secenekleri kolay, cccam da sıkıntı cıkarmayacak ve Dsmart maxi paketiyle beraber alabileceğim Atlanta marka uydu recever lazım hangi siteden alabilirim yardımcı olabilecek varmı ? şimdiden teşekkürler...
    2.47 bendede donma yaptı ben 2.45 yazılımına geçtim internet hızımda 3 mbite düştü ama durumlar iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acıyok -- 20 Eylül 2013; 0:25:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asalet23

Dün hostta bulunan en son 3 uydulu kanal listesini yükledim. Hotbirdde sinyal sorunu oldu. Tekrar tarattım. Aynılarından tekrar çıktı. Bazılarının V değerini H, H değerini V yapınca yayın geliyor. Artık kendime göre biraz ayarlama yaptım. 2.47 de sorun yok. Gayet güzel. Sadece merakımdan soruyorum. Hustler hd frekansından sinyal alamıyorum. Bunu sinyal alan varsa hangi frekanstan alıyor acaba?

yaw çok özür dileyerek host nedir diye sorsam?
    bunu neden soruyorum derseniz..?
    server ile hd box kullanıyorum.nedense hotbird 12303/v/27500 frekansındaki ushuaia tv yi açmıyor. hatta aynı frekanstaki diğer kanallar açılıyor. bir de ushuaia
    "orange France" paketinde olduğu halde kanala geldiğimde alttaki infosunda "GlobeCast" yazıyor.çıkamadım işin içinden.
    sonuç olarak host'tan buraya geldik.ne olduğunu bilmediğim için acaba onunla ilgili birşey mi?
    cihaz bilgileri de resimdeki gibi
    cevaplar için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belkab -- 20 Eylül 2013; 1:27:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: candostum2007

o kanalın frekansını sil yıne tarat gelıyor
    sımdı geldı :)
    veya hostta eklenen dıgıtal borsa nın kanal lıstesını ındır
    gunceldır
    ordanda acık

O frekansi sildim. Yeniden tp girip tarattim olmadi. V yi H yaptim olmadi. Gixli tarama yaptim bulmadi. Tp yi birkac rakam yukaridan aşağıdan yaptim olmadi. Yok yok. Kendime gore duzenleme6 yaptığım icin başka liste de yuklemek istemiyorum. Nasil bulacagiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 527528529530531
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.