Şimdi Ara

Atlanta HD Box Türksat 4a Kurulum Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
4.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Atlanta Hd box uydu alıcım var, direk çanağa bağlı fakat her türlü arama yapmama rağmen 11844mhz'den kanal bulmuyor, otomatik aratınca da gelen kanallar çıkmıyor...

Ne yapmam lazım acaba?

PSN ID : relevantname
  • NIT-NETWORK(şebeke arama) açık yapmayı unutmayın. çanakta lnb de kısacası sinyal kalitesinde problem yok ise tümünü 11844 v2222 üzerinden bulacaktır tabi dediğim gibi network açık olacak.
  • Önce fabrika ayarlarından kanalları sildim, menüden kuruluma geldim , oradan TP/Uydu'yu düzenleyi seçtim çünkü bir tek onda frekans falan ayarlanabiliyor, sonra da ara dedim ama hiç kanal bulamadı, sonra arama ayarlarına girdim(3.resim) burda biraz kafam karıştı fakat otomatik arama yaptım, hep yabancı kanallar çıktı canal+ falan sonra manuel yapınca bir şey bulamadı, gizli arama yapınca da bayadır bir şeyler yapyor şuan arama tarama ama umutsuzum, hani şebeke aramayı da açık yapıyorum ... Lütfen yardım edin...
     Atlanta HD Box Türksat 4a Kurulum Yardım! Atlanta HD Box Türksat 4a Kurulum Yardım! Atlanta HD Box Türksat 4a Kurulum Yardım!

• 11844 frekansından sinyal alamıyorsun ki kardeş resimde kalite 0 gözüküyor. çoklu anten kullanıyorsan resimde yazan diseqc ayarını yapman gerekir 1-2-3-4 portlarından biridir turksat muhtemelen..
    Hocam, uyducu çağırdım sıkıntı uydu kablosundan(şu beyaz olan) kaynaklıymış sinyal gelmiyormuş , uydu kablosunun geldiği prizi falan açtı bişiler yaptı ama bence siz uyducu çağırmadan o beyaz kabloyu kontrol edin , olmadı kesin kablonun ucunu bir daha yapın vs...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ATLANTA HD BOX GÜNCELLEME YARDIM.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.