Şimdi Ara

ATL.MAD.-REAL MAD. TEK MAÇ NE OLUR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar tek maç yüksek koyup yüksek kazanma için....Sizce nasıl oynanmalı bu maça?



  • Bence berabere biter.
  • bence ath.madrid 2-4 real madrid biter
  • Beraberliğe 1000 TL. bas diyebilir misin?
  • ^

    Atl Madrid sahasında R.Madrid hemen hemen hep kazanmış ancak Atletico da eskisi kadar kötü bir grafik çizmiyor. Bana göre maç sonucu berabere, sürprizciler için ise X/X diyorum. Bu maçtan sonra Atl. Madrid 2 hafta boyunca deplasman maçı oynayacak, bir de bunun dezavantajını da yaşamak istemiyorlar, 2 deplasman sonrası Barcelona geliyor. Şimdi garanti olarak her iki taraf için de kazanır gözüyle bakamadığımdan dolayı berabere diyorum.

    Atl Madrid'in iç saha karnesi de kötü değil hani. 30 Nisan'da Real Madrid'in Dortmund ile oynayacağını göz önünde bulundurursak bu maçın eşitlik kazanmamasında bir sebep göremiyorum.
     ATL.MAD.-REAL MAD. TEK MAÇ NE OLUR?

    Böyle kesin yorum yapıyorum ama sağı solu belli değil bunların, oynamadan önce bir daha düşünün derim.




  • Kafam fena halde karışık bu maçla ilgili.

    Beraberlik oynamayı düşünüyordum ama Real Madrid, Dortmund maçını düşünerek asların tümünü dinlendirebilir. Maç öncesinde kadrolara bakıp oynamakta yarar var. İddaa da favori Real gözüküyor ama Avrupa'da Atletico'nun oranları düşüyor ve şu anda favoriler oranlara göre.

    Bir de şu var tabi, Real sever olarak Barca'dan 5 yedikleri maçta bile Real yazmıştım, son 1 yılda da 3 kere para kazanmıştım Real-Barca maçlarından, ama en son ki Real-Barca maçında gittim Aslar oynamayacak diye Barca yazdım para için.

    Yedeklerle oynayacaklar basın paraları beyler! maçlarından korkuyorum ben açıkçası, hele de sonucun bir şey değiştirmeyeceği maçlarda. Atletico yense ne olur Real yense ne olur, Barca gene şampiyon, her ikisi de CL'de sonuçta.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.