Şimdi Ara

Atış Serbest mi? Değilse Bu Ne Turşusu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle yöneticilere (özellikle ülke gündemi konusunda) sabır ve kolaylıklar diliyorum. İdare işi gerçekten zor. Fakat biz de kullanıcılar olarak bazı standartları talep etme hakkına sahibiz. Fikri olarak 2 farklı kutba bölünmüş ortamda , bir güruh açık seçik veya üstü kapalı olarak "ak it" veya "çomar" ya da bunların türevleri kelimeleri serbestçe kullanmaktadır. Bu durumdan atışın serbest olduğu anlaşılmaktadır. Madem serbest , şu andan itibaren "ak it " ifadesini kullanan herkese "herhangi bir renkte it" , "çomar" ifadesini kullananlara da "herhangi bir cins it" (aslında "sokak kırması" en uygunu) olarak karşılık vereceğim. Sonra hiç bir yönetici çıkıp da bana hakaret makaret ayakları yapmasın.

    Konu Dışı Not :
    Şu sıralar "küfür"!!! nedeni ile de bir cezam onay bekleme aşamasında . İşin aslı , umurumda değil. Bana , elinde hiç kanıt olmadan , üstelik yazdıklarımı anlama kapasitesinden yoksun bir oluşum tarafından "fetöcü" yakıştırması yapılacak ben de susacağım. Yok öyle yağma . Kendisine "düdük makarnası" , yardakçısı olduğumu iddia ettiği fetoşa da "p..z.v.." dediğim için ... Ağız dolusu sövmediğime dua etsin.

    edit : bir sonraki mesajım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obili -- 10 Ekim 2019; 13:22:49 >







  • Yeni gelişme ;

    Bu konu ile ilgili bir şikayetim sonucu , kişinin mesajı silindi (ilgiye teşekkür ederim). Fakat ceza aldığına dair bir ibare göremedim. Muhtemelen , en fazla uyarı puanı almıştır. Amaçları zaten forum olmadığı ayan beyan ortada olan ve kaç tane üyelikleri olduğu belli olmayan bu güruhun bu şekilde adam edilmesi mümkün değil. Süresiz uzaklaştırılmalılar. Forumu forum olmaktan çıkaran bu terbiyesizlere karşı bunlar yetersiz. Karşılıklı adam gibi konuşulabilecek kimse yok neredeyse.

    Benim son önerim ; ya adam olmayanı süresiz banlayın ya da serbest bırakın haklarından biz gelelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.