Şimdi Ara

atımı zırhlayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba metin2 2 at madalyonum var atımın levelini yükseltecem fakat Korkarım Bineğin Henüz Hazır değil. diyor ne yapmam lazım?

• Bir kere yaptın basarılı olamadın 24 saat gecmeden tekrar deniyo olabilir misin ? Ben böyle yapmıştım o zaman gelmişti bu yazı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaptaNn10

Bir kere yaptın basarılı olamadın 24 saat gecmeden tekrar deniyo olabilir misin ? Ben böyle yapmıştım o zaman gelmişti bu yazı

Oyuna 3 sene aradan sonra ben de tekrar başladım. At zirhlamak için tam olarak neler gerekiyor? Bir de pazar yeri nerede oyunda? Eskiden köyün ortasındaydı. Şimdi her ikisine de baktım, tek bir pazar bile yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

Bir kere yaptın basarılı olamadın 24 saat gecmeden tekrar deniyo olabilir misin ? Ben böyle yapmıştım o zaman gelmişti bu yazı

Oyuna 3 sene aradan sonra ben de tekrar başladım. At zirhlamak için tam olarak neler gerekiyor? Bir de pazar yeri nerede oyunda? Eskiden köyün ortasındaydı. Şimdi her ikisine de baktım, tek bir pazar bile yoktu.

Oyun zaten eski oyuncu kitlesini kaybetti hocam fakat yine CH1'lerde pazar vb. oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Auphoria.

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

Oyun zaten eski oyuncu kitlesini kaybetti hocam fakat yine CH1'lerde pazar vb. oluyor

Isınamadım ben de bir türlü, etraf çok boştu. Gümüş'ü +8'e basarken yakınca da tekrar bıraktım. Artık daha da başlamam bundan sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordsenyor

merhaba metin2 2 at madalyonum var atımın levelini yükseltecem fakat Korkarım Bineğin Henüz Hazır değil. diyor ne yapmam lazım?

İlk olarak levelin 35 olması
    Atın seviyesi 10
    At Madalyonu
    500k para gerekiyor
    Arından zaten biliyorsundur görevi yapıp 24 saat içinde seyisten zırhlı at kitabı alıyorsun
  • 24 saat bekle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Metine bende baslamayi dusunuyorum 2yil aradan sonra ama oyuna girdigimde cok az kisinin oynadigino gordum bence arkadaslar" PVP" oynayin

• sorunu çözdüm bu sorunla karsilasan arkadaslar soldaki gorevlerin hepsine tiklayin okumus gibi yapin tekrar seyise gidin yeni bir yazi geliyor tiklayin dedigi yere giderek 10 level yapabilirsin bn 7 yaptım şuan

• Bir gün bekle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • at görevi yaparken attan düşersen yada inersen o yazı çıkar 1gün beklemen lazım
  • ARKADAŞLAR SORUNU ÇÖZDÜM! at görevi yaparken başarısız olursan bu hata geliyor 1 gün sonra geçiyor o zaman bu hatayla karşılaşıyoruz veya soldaki görevleri kapatmışsınızdır muhtemelen ordakilerin hepsini okuyun birisi seyisle ilgiliydi onu okumadığım için böyle diyormuş soldaki görevlerin hepsine tıklayn geçecektir bu sorun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.