Şimdi Ara

atikmpag.sys sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

uzun bir süredir bu mavi ekran - fps sorununu yaşıyorum DDU ile tamamen kaldırıp sıfır bir kurulum yapıyorum. Site de bulunan bu konu hakkında ki hemen hemen her şeyi yapmama rağmen sonuç alamadım. Setup ta video dönüştürme ve sdk'ların kurulumunuda kaldırmama rağmen sonuç alamadım. Mavi ekran yanında bir de fps o kadar düşüyor ki NFS Undercover bile fps 15 te geziniyor.

Mavi ekranda verdiği hatayı ve Minidump dosyasını upluyorum.

DXDİAG resimlerinide göstereyim.

atikmpag.sys sorunu

atikmpag.sys sorunu
     atikmpag.sys sorunu

ve minidump dosyasınıda upload etmiştim.

http://s9.dosya.tc/server/l13dzi/Minidump.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyphrus -- 5 Eylül 2016; 13:50:39 >

• Yok mu cevap verecek kimse :/
  • windows ekran kartını görüyo bi çıkar onboard dene bakalım windows normal başlamıyodu bendede sinir olmuştum aynı sorun vardı bi türlü çözemedim net cafede pcden anlayan servisciye verdim c ve d ye komple format attı sen c ye atsan yeter ekran kartımı bile görmüyodu benim kurban bayramına kadar gider alırım artık ekran kartımın yenisini benimde atı hd 4600 seriesdı
  • Denemediğim şey kalmadı kardeşim gerçekten. Şuan sadece bu pc beni 1-2 ay idare etsin istiyorum ama onuda kurtarmayacak sanırım.
  • Bu konu hakkında bilgisi olabilecek insanların önceden soru sormalarını gerektirmeyecek bütün bilgileri dosyaları upload edip göstermeme rağmen cevap alamıyorum. Çok enterasan gerçekten
  • Forum içinde arama yapsaydınız.Konumu görürdünüz aylardır sorun yok. 15.7.1 driver kullanıyorum.

https://forum.donanimhaber.com/m_115004269/tm.htm
  • Forumda 1-2 tane konu gördüm yinede konuda bulunan yardımlardan bir şey çıkmadığı için kendim konu açma isteği duydum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Swapfile.sys hatası
    7 yıl önce açıldı
    ntoskrnl.exe mavi ekran hatası
    5 yıl önce açıldı
    Fltmgr.sys Mavi Ekran Hatası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.