Şimdi Ara

atikmpag.sys mavi ekran hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hepinize merhaba amd tm 530 ekran kartım var ve bir kaç haftadır atikmpag.sys mavi ekran hatasıyla uğraşıyorum. İlk başlarda sadece Dota'da veriyordu hatta düne kadar sadece dota'da veriyordu ama bu gün Cs oynarken de aynı hatayı verdi. Bilgisayarcıya götürdüğüm de onlar da net olarak sorunu bulamadı ama son çare olarak ekran kartına bir şeyler yapmaktan bahsettiler.
    Sadece oyunlarda veriyor hatayı ve driverlarım güncel.
    İnternette yazan pek çok çözüm işe yaramadı (system32 dosyası içinde atikmpag.sys silin filan diyorlardı ama bende öyle bir dosya bile yok )
    bilgisayara format atıldı yani temiz windows ve driver kurulumu da yapıldı. Umarım sorun donanımsal değildir. Evet arkadaşlar bu sorunun çözümünü bilen var mı lütfen yardımcı olun gözünüzü seveyim oyun oynayamaz oldum

• güncel...
  • Neredeyse sadece Football Manager oynarken vermeyen mavi ekran hatası dünden itibaren Fm'de de vermeye başladı. Sorunu zaten çözememiştim sorunla yaşamayı öğrenmiştim :D ama fm'de yine hata verince konuyu güncelliyim dedim. Driver güncellemesi yapıldı sorun devam ediyor yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar gözünüzü seveyim çözelim şu sorunu
  • Merhaba,

Bu hatayı daha önce amd hd7670m ekran kartı olan hp dizüstü bilgisayarımda alıyordum. Temiz windows kurulumu yapılıp drive amd'nin kendi sitesinden indirilip kurulsa dahi ara ara mavi ekran alıyordum. Geçici çözüm olarak ekran kartını çipini fön ile ısıtıp kullanıyordum, en sonunda tamamen görüntü gitti.

Muhtemelen ekran kartı çipinizin bir ayağı çukurda. Bga ile reball işlemi yapılıyor düzeliyor fakat ne derece sağlıklı oluyor tartışılır.
  • Yapma ya en korktuğum şey sorunun donanımsal olması. Bilgisayarcıya götürdüğümde o da çipine bir şeyler yaparsak düzelebileceğini ama tamamen gitme gibi bi riski var filan demişti. Ben de idare ediyor beni fm filan açıyor diyerek çipini ellettirmemiştim. Şimdi ne oldu da şu ana kadar hiç mavi ekran vermediği oyunda da hata vermeye başladı acaba.
    Ya farklı bi sorum daha olacak bu oyunlarda amd yerine inteli kullansak hata devam eder mi acaba. Atikmpag bir amd sorunu diye görmüştüm internette.
    Bu arada dönüşünüz için çok teşekkürler eğer yazılımsal bir çözüm bulamazsam dediğiniz gibi çipe bir şeyler yaptırmaktan başka seçenek kalmıyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dentirox

Yapma ya en korktuğum şey sorunun donanımsal olması. Bilgisayarcıya götürdüğümde o da çipine bir şeyler yaparsak düzelebileceğini ama tamamen gitme gibi bi riski var filan demişti. Ben de idare ediyor beni fm filan açıyor diyerek çipini ellettirmemiştim. Şimdi ne oldu da şu ana kadar hiç mavi ekran vermediği oyunda da hata vermeye başladı acaba.
    Ya farklı bi sorum daha olacak bu oyunlarda amd yerine inteli kullansak hata devam eder mi acaba. Atikmpag bir amd sorunu diye görmüştüm internette.
    Bu arada dönüşünüz için çok teşekkürler eğer yazılımsal bir çözüm bulamazsam dediğiniz gibi çipe bir şeyler yaptırmaktan başka seçenek kalmıyor sanırım
    eee sonra ne oldu, duzeldimi onuda yazsaydin keske

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mavi ekran hatası
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.