Şimdi Ara

Ati Tool Kullanma Kilavuzu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sağol arkadaşım atitool hakkında bilgisi olmayanlara yararı dokunacak
  • tesekkurler..
  • Çok iyi bir çalışma olmuş ama bir şey eksik kalmış...

Ati tool ile HD2900 serisinde Gpu ya voltaj verilebiliyor. Onunda nasıl yapıldıgı açıklansaymış tam süper olacakmış...

Yinede teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fettah34

Çok iyi bir çalışma olmuş ama bir şey eksik kalmış...

Ati tool ile HD2900 serisinde Gpu ya voltaj verilebiliyor. Onunda nasıl yapıldıgı açıklansaymış tam süper olacakmış...

Yinede teşekkürler..

HD2900 serisi kartim olsa seve seve aciklarim ama suan nasil yapildigini bilmiyorum...

Eger bunu yapabilen bi arkadas varsa pm le bana aciklar veya konuya eklerse sevinirim
  • Yaa bu aradam ramlarine bayıldım. 1.8V ile 900Mhz hemde 4-4-4-12... Biraz daha kurcalasana sunları...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fettah34

Yaa bu aradam ramlarine bayıldım. 1.8V ile 900Mhz hemde 4-4-4-12... Biraz daha kurcalasana sunları...

4-4-4-12 de 1000Mhz de acmiyo. 5-5-5-15 de aciyo. Ona da gerek yok. Iyi boyle hem isinma sorunlari yok hemde performansli

Bunlari bide arastirmadan sans eseri almistim
  • Cok asagiya dusmesin konu
  • benim x1800 e şöyle bi bioslu mioslu ayar yapsak ne hoş olur ;http://forum.donanimhaber.com/m_18791792/tm.htm , önerilerinize açığım...
  • Arkadaşlar selam
    Bende sapphire x1950 gt 256mb agp ekran kartı var bu atitool programını yüklüyorum dediklerinizi yapıyorum ama fin max mem veya öbürsüne bastıgımda ekran gidiyor ve bir daha açılmıyor ayrıca atitool haricinde atı catalys programından ac yapabılıyorum ama neden atı tool u kullanamıyoru mdestekmı vermıyor acaba
  • Emeğine sağlık, çok sağol.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.