Şimdi Ara

ATİ TOOL KULLANIMI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ati tool da overclok yaptıktan sonra save ettikten sonra profili,

* bilgisayar her açıldığında nasıl otomatik olarak o değerlerde çalışmasını sağlıyoruz ekran kartının.

* masaüstü ve diğer uygulamalarda default değerde, oyunlarda overclock değerlerinde çalışmasını nerden ayarlayabiliriz.

Atitool 0.24 yükledim. Cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim.

• Kardeş Atitool un setting bölümünden===>startup sekmesindeki "Every time ATITool is launched, load profile:" seçeneğinden yapabilirsin.. Onceden kaydettiğin profillerden birini seçerek tamamdım işlem.

"masaüstü ve diğer uygulamalarda default değerde, oyunlarda overclock değerlerinde çalışmasını nerden ayarlayabiliriz" gibi bir seçeneği varmı, nerden yapılıyor bilmiyorum. yapılıyorsa bilgi versin arkadaşlar. güzel olur valla
  • bu arada resim eklemeyi unutmuşum

• teşekkürler arkadaşım.

Alttaki seçenekler de herhalde bilgisayar açılınca atitool un açılmasıyla mı alakalı. yanlışım varsa düzeltsin lütfen.

oyunlarda farklı masaüstünde farklı hızlarda çalıştırmayla alakalı ayarları var. Bayağı karıştırdım ama yapamadım. bilen bir arkadaş açıklarsa iyi olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: elcompany

teşekkürler arkadaşım.

Alttaki seçenekler de herhalde bilgisayar açılınca atitool un açılmasıyla mı alakalı. yanlışım varsa düzeltsin lütfen.

oyunlarda farklı masaüstünde farklı hızlarda çalıştırmayla alakalı ayarları var. Bayağı karıştırdım ama yapamadım. bilen bir arkadaş açıklarsa iyi olur...

rica ederim. Alttaki seçeneği bende anlamadım kardeş. Bilen varsa ve bilgilendirirse sevinirim.
  • o seçenek tahminime göre ati toolu bütün kullanıcıların ya belirli kullanıcıların kullanımı için yapılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (((TeAcHeR))) -- 22 Aralık 2005 21:13:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahmut_cinar

o seçenek tahminime göre ati toolu bütün kullanıcıların ya belirli kullanıcıların kullanımı için yapılmış

ewt öyleymiş kardeş bende denedim şimdi. ama senin şu atitool bulamadım halen süper görünüo sendeki yaa ekran kartın ne?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati radeon için hangi driver?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6600gt
  • oyunlarda overclock masaüstünde default ayarlardan çalışmasını nereden yapıyoruz bilen biri var mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.