Şimdi Ara

###Ati Tool,Fan hız ayarı bulamıyorum###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,X1800 GTO sahibiyim.Ati Tool 0.24'ü yükledim,fanların hızını kontrol edebileceğim bölümü bulamadım,0.25'i yükledim orada da bulamadım.Ekran kartı fanımın hızını nasıl değiştirebilirim ve nereden?

• atitoolu aç ordan sol altta settings var oraya gel ordan fancontrol u seç
  • Forumdaki arkadaşlar da orayı seç dedi,ama öyle bir seçenek yok,delirecem
  • bu şekilde

• @İlker_İnside
    Çok teşekkür ederim,resimli anlatım için.Ama bende hala fan control çıkmıyor.Onu çıkartmak için,yine menülerden bir seçenek işaretlememiz mi lazım...
    Sizin gösterdiğiniz ekranda,bende çıkan seçenekler,Overclocking,Gamma Control,Startup,3d-Detection...ama fan control yok...
    Dediğim gibi bu seçeneği çıkartmak için menülerden bir şey mi açmak gerekiyor?
    Ayrıca benim Ati Tool'un ana menüsünde hiç bir sıcaklık değeri gözükmüyor...Acaba ekran kartım mı desteklemiyor?
    Everest programından baktım,ekran kartı yüksüz halde 70 derece,çok tırsıyorum şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Code X -- 20 Ağustos 2006; 9:43:00 >
  • sen ati tray tools u kurmuşsun.

BURADAN son version ati tool u çekebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

sen ati tray tools u kurmuşsun.

BURADAN son version ati tool u çekebilirsin.

Ohh be..Çok sağolun,hallettim sorunumu,fan hızı default olarak %39 da dönüyormuş,eeee,sıcaklık oldu 70 derece,neyse ki sizin söylediğiniz versiyon sorunumu halletti,şimdi %100 devirde dönüyor,sıcaklık 60 derece,ama çok gürültülü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Code X -- 20 Ağustos 2006; 12:08:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CPU ve Kasa fanı Ayarları?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende de x 1600 pro var ama gorunmuyo o menu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Code X

Merhaba arkadaşlar,X1800 GTO sahibiyim.Ati Tool 0.24'ü yükledim,fanların hızını kontrol edebileceğim bölümü bulamadım,0.25'i yükledim orada da bulamadım.Ekran kartı fanımın hızını nasıl değiştirebilirim ve nereden?

ati tool 0.24 de bende bulamamıştım onda bi sorun var heralde ben 0.25 kullanıyorum onda sorun yok 0.25 i bi dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.