Şimdi Ara

ATI RX2600XT (MSI) GDDR3 testleri !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim anlamadığım şey şu kartları 256bit yapmanın karta getireceği ek bir maliyet var mı?Bana maliyet aynı kalır gibi geliyor...Çıtayı hemen yükseltmeyip bir sonrakileride bakın bunlarda 256bit diye satacaklar...

Orjinalden alıntı: 865pe

8600GTS ye yetişmesi muhtemel değil. 8600gt ile kıyas yapılmalı. Ati belki Hd2600XTX çıkarır. kim bilir

Basbayaa yetisir.

8600GTS sanki cok mu iyi bir kart, bildigimiz 7900GS nin DX10 versiyonu iste.

Bence yetisebilir, cünki yukaridaki bazi testlerde neredeyse 2 kata yakin fark var 2600XT ile 8600GT arasinda

Orjinalden alıntı: SaFRaN02

quote:

8600GTS ye yetişmesi muhtemel değil. 8600gt ile kıyas yapılmalı. Ati belki Hd2600XTX çıkarır. kim bilir

Basbayaa yetisir.

Bence yetisebilir, cünki yukaridaki bazi testlerde neredeyse 2 kata yakin fark var 2600XT ile 8600GT arasinda

COJ Dx10 Ati, Lost Planet Dx10 nvidia optimize dir. 2 kat fark atmış derken COJ e bakarak fikir yürütüyorsan sayet, Lost planet de nasıl fark yemiş bide ona bak istersen. herşey Crysis de belli olacak merak etmeyin.
    Q6600@3.8G__1.385v__Vid1.2125v_Thermalright Ultra-120 Extreme__ 2x NANOXIA FX12-1250 __DFI Lanparty DK P35-T2RS__Crucial Ballistix Tracer 2*2Gb_HİS 5850 Cooling_Thermalright HR-03 GT ___Sandisk 120GB Extreme SSD __ 22'' Samsung SyncMaster T220 __Logitech MX1000 _Logitech G15___ Nova Killer __GIGABYTE 3D AURORA 570 Case_ Silverstone Olympia 850W

Windows 7 x64

• quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

quote:

Orjinalden alıntı: reason666

arkadaşım COJ ATI ye optimize,nvidia ya çelkme olarka yapılmış sakın ATI kartların COj performansına NVIDIA kartların da lost planet performansına aldanmayın...

Boşa demiyoruz CRYSIS diye...hd2600XT büyük hayal kırıklığı bence...

Asıl bu tarz seylere inanmayın...

COJ nvidia logolu bir oyun(acılırken baya guzelde animasyonu var) ve atiye destek verdigi yonunde hicbir delil yok.. Lost planet da ozel olarak nvidia optimizeli degil tamamen atinin surucu sorunları.. Zaten destek vermek source motorunda veya crysiste oldugu gibi resmi olarak ilan edilerek olur. Bunlar sadece forumlarda gecen veya ati yada nvidia dan gelen spekulatif haberler..

HAyır dostum ilgisi yok COJ u forumumuzda bir araştır lost planeti de dostum araştırmadan konuşma birşey bilmesem söylemem spekülasyon değil NVIDIA detaylarıyla açıkladı yapılanları COj için

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SaFRaN02

quote:

Basbayaa yetisir.

COJ Dx10 Ati, Lost Planet Dx10 nvidia optimize dir. 2 kat fark atmış derken COJ e bakarak fikir yürütüyorsan sayet, Lost planet de nasıl fark yemiş bide ona bak istersen. herşey Crysis de belli olacak merak etmeyin.

İşte doğruyu gören insan herkesin bildiği gerçekler bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reason666 -- 27 Haziran 2007; 1:38:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: reason666

HAyır dostum ilgisi yok COJ u forumumuzda bir araştır lost planeti de dostum araştırmadan konuşma birşey bilmesem söylemem spekülasyon değil NVIDIA detaylarıyla açıkladı yapılanları COj için

Fx57, Nvidia nın her zamanki bos suclamalarını haber yaptı diye gercek oldu demi..

Nvidia ati icin gelistirilen bir oyuna ozel hazırlanmıs animasyonlu reklam verecek ve oyun yapımcıları da atiye destek verdigi halde kabul edecek oyle mi? Ya gecelim bunları...

Orjinalden alıntı: alienlord

ati ne yapıyor anlamıyorum yaw

6600gt x600xt den iyiydi sonra x700le denge bulundu
    7600gt x1600xtden iyiydi sonra x1650xtle dengelendi

bu seride de durum pek değişmeyecek sanırım ati ancak 2. seriyle nvidia ayarına gelebilecek

O zaman hd2650 xt yi mi beklicez?öyle görünüyor gibi..daha küçük mimarı ve gdd4 + 256 bit çıkarsa çok muhteşem olabilir..
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.