(R700XT) 4870 X2 2GB GDDR5 549$ USD'den satılacak deniyor, Ağustos'un ikinci yarısı perakende bulunacakmış.
Hocam bunun 1GB DDR5'lik versiyonu olacak mı?
X2 nin mi? Üretici firmanın keyfine kalmış bir durum, ATi referans dışı tasarım satışına izin verdiğinde onlar da piyasaya düşer. GDDR4 lü bile görseniz şaşırmayın
arkadaşlar hd 4850 crossfire mi yoksa hd 4870 mi daha mantıklı olur?(fiyat/performans olarak)
Göm bi 4870 kardeşim iyi olur. CF falan 2.planda dursun şimdilik. Herzaman tek kart ile oyunları oynamaya özen göster. Her oyun CF desteği sunmayabilir ve bu da canını daha sonra sıkabilir. 4870 iyi bir tercihtir, memnun kalacağına inanıyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: kaanaysel
Göm bi 4870 kardeşim iyi olur. CF falan 2.planda dursun şimdilik. Herzaman tek kart ile oyunları oynamaya özen göster. Her oyun CF desteği sunmayabilir ve bu da canını daha sonra sıkabilir. 4870 iyi bir tercihtir, memnun kalacağına inanıyorum...
teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: kaanaysel
Kaan o imazandaki sistem ne öyle ya. Nasa nın araştırma bilgisayarı gibi mübarek
oha yalnız bişey dikkatimi çekti gddr5 4870 bellekleri 3.6ghz çalışıyor.. 256bit darboğaz yaratmazmı bu kadar hıza?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme