Şimdi Ara

## ATi Radeon HD 2900 Pro ve 2950 Pro - Yeni Bilgiler ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: safakhan

Ati ticari yetenek olarak çok zayıf.

Kullanıcıların önüne çok az seçenek koyuyor daha sonra Nvidia ya ezilince çok geç kalarak kırpılmış kartları satıyor ve imaj kaybı oluyor.

AMD-ATI nin patronu olsam ticari stratejistlerim işten atmıştım çoktan

nVidia'ya -ezilmişler- mi? HADİ CANIM! Adamlar kaç ay sonra çıkartmalarına rağmen pazardaki dengeler sadece %5 değişti 55-45ti 60-40 oldu... Araştırma yapmadan(geçi fx57yi takip etsen yeter ama) böyle sallamasyon yorumlar yapmayalım lütfen.
    Intel i5 6600K / Noctua NH-D9L / MSI Z170A-G45 / Zotac GTX1070 AMP! Extreme Edition / Corsair Vengeance LPX 2*8GB 2400MHz / Western Digital wd10ezex / Samsung 850 EVO 250GB / Corsair RM750x / Fractal Design Define R5 Blackout Window
    BenQ GL2460HM / Asus Echelon Laser / Cooler Master MasterKeys MK750 RGB Cherry MX Red

• Evet evet Rekabet güzeldir

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

Orjinalden alıntı: OverClocKing

Bence çıksın 8600GTS nin satışı %90 , 8800GTS nin satışı da %50 düşer.

Bazı insanlar sırf 2900pro gibi bir kart olmadığı için mecbur kalıp 8800GTS almak zorunda kalıyorlar.

Bu kişiler de 2900Pro ya dönecektir...

Hepsi dönmez...
    Karşı atak olarak 8800GT çıkacak, 8600GT'nin ve 8600GTS'nin fiyatı aşağı düşeceği için,
    nvidia bundan fazla etkilenmeyecektir, ha etkilensin etkilenmesin benim umruma değil,
    sadece eski filmleri yalnızca oyuncuları değiştirerek tekrar tekrar seyrettiyorlar bize onu söylüyorum

Zaten açıklamalarda bu kartın 8600GTs i geride bırakacağı söyleniyor. 8800GTS e karşı çıkarabileceği bir ürünü yok mu ati'nin? Sorunları bile olsa bu karttan daha iyi bir seçenek sunabilmeliler.
    CPU: İ5 13600K 3.50GHZ@5.1GHZ (ID Cooling SE-214-XT ) VGA: Intel ARC A770 RAM: 4X16 Gskill Ripjaws S5 DDR5 6000mhz CL32 Mainboard: ASUS PRIME Z790-P WIFI 7200MHz(OC) DDR5 Audio Card: Creative Sound Blaster ZX CASE: Thermaltake Level 10 GT Battle Edition PSU: EVGA 1000 GQ SSD: Samsung 970 Evo Plus 500Gb (Cooler:ID-COOLING Zero M15 m.2 NVME) HDD: WD20EARX DRW:Asus DRW-24D5MT M-Disc Monitor: Asus 24'' MX239H Keyboard Set: Asus TUF Gaming K1 Set Headset: Sennheiser HD280 Pro 64Ω Sound System: Logitech X530 Printer: LaserJet M1132 MFP Modem: Asus DSL-N17U OS: Win10 Pro 64Bit Yarabbi Şükür daha ne olsun?

• Şimdi gözler palite çevrildi.Gerçi saat ve frekansları belli değil; ama palitten hd2900pro sonic bekliyorum doğrusu.
  • çeşit lerçıka dursun kartların performasn larına bi bakalım bu dx10 serisi çıkarken mütiş beklentiler içindeydik ne yazıktır 8800 lerin alt versiyonları tam bi fiyasko ki bizimm karrt değiştirmemize değecek bir fiyat perf. kartı sunamadılar bu kartların dx10 un yanından bile geçmediğini öncedencende dile getirmiştim kullanmaya başladıktan sonra dahada netleşti bu kartlarla ancak dx9 oynanır dx 10 un hakkını verecek fiyat per kartı ancak 1.5. yıl sonra ömnümüze gelir
    intel 3570k@ 4400mhz---gigabyte x77z-ud3h---Corsair 1600mhz 4gb*2---Zotac x275amp---creative titanium---highpower 650w plus---Thermaltake Element S---Thermaltake Jink(16db)*** Sony 260g 1ohm amfi---Sony 850Kdts
  • bu arada dx9 hala geliştiriliyor :) ve yaklaşıkk aynı görüntüyü alacacağımıza göre kartlarımız performans adına dx9 da kullancaz giibi görünüyor
    intel 3570k@ 4400mhz---gigabyte x77z-ud3h---Corsair 1600mhz 4gb*2---Zotac x275amp---creative titanium---highpower 650w plus---Thermaltake Element S---Thermaltake Jink(16db)*** Sony 260g 1ohm amfi---Sony 850Kdts
  • Oo çok güzel o zaman fazla beklemicez.Bu kartın perfromans seviyeside heralde 8600GTS ile 8800GTS arasında olur
  • yıl sonunda zaten nvidia yeni GPU sunu çıkaracak en iyisi birazcık beklemek olur alacaklar için.. ben beklemiyorum çünkü değiştirmiştim zaten
  • Rekabet güzeldir. Fiyat ve kalite olarak bize geri döner

Orjinalden alıntı: reason666

İyi de satışlar düşer falan denmiş amenna ancak 8800GT modeli de bu modelin çıkışına yakın veya daha önce çıkacaktır o zaman durum ne olacak NVIDIA parsayı ATI ye öyle kolay bırakmaz bence...

bakıyorum nvidiaya laf söyletmiyorsun,
    bir de bana nvidia fanatiği derler

Orjinalden alıntı: fatihogmen

Acaba 256 bit mi olucak eğer öyle olursa mükemmel

Yok Yok 64 Bit Olucakmış

• Cıksında görelim performansını,ancak fiyat gayet iyi.

Orjinalden alıntı: Kurt_78

quote:

Orjinalden alıntı: FeNoMeNMaN

aman 2950pro da 1950 proya benzemesinde

1950Pro nun nesi varki?

Bana geöre gelmiş geçmiş en muhteşem iki karttan birisi... Sapphirelerde sorun yasadiniz diye GPU yu kötüleme hakkiniz yok...

bu ne ciddiyet, bu ne asabiyet su an serviste bana ısı ve vpu recover sorunları yasatan ve zamanında beni 400 ytl para vererek su zamanda mağdur durumda bırakan bi karttan bahsediyorum ve onuda cıkıp burda artık eskisi gibi övecek değilim performansının ne kadar olduğunu ve ne kadar iyi bi kart olduğunu biliyorum adam gibi soğutucu ve kart yapsalarmıs ozaman sayın x1950 savunucusu ! + begenmediğim ve bana kötü gelen sey sana kötü gelmeyebilir benim sevmediğim bi ürünü kötüleme hakkım olmadığının kararını sen mi vereceksin ?

• ATI hala saçmalayıp geç kalıyor.... Nvidia yıl sonunda 9800 GTX i çıkartacağını duyuruyor ATI beyfendi rahat üst seviyeyle uğraşmayı bırakıp XTX çıkartmaya kasacağına sadece PROlarla uğraşıyor ki Nvidiaya üst segment kart piyasasını resman al senin olsun diyor....hadi haber güzel güzel olmasına da insan bi PROyla XTX i beraber çıkartır da üst seviye de de bir ekran kartı olur....

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.