Şimdi Ara

Ati Radeon 5670 Series mi ? GeForce 9800 GT mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

Kafa kafaya kartlar. 9800GT tamam çok iyi karttı, ama DX11 ve GDDR5 kartı tercih etmek yerinde olacaktır.

Kafamı bulandırdı şimdi sizin bu mesajınızççç Benim kard GDDR3 alacagım GDDR5 Bende dx 11 var ama onda yok... O 256 bit kart bende 128... Bilmiyorum deneyip bakacağım
  • Aumar kullanıcısına yanıt
    Denemeden olmaz tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aumar

Dur bi bakayım halledeyim hocam

edit:
    ekran görüntüsü geldi...

Ati Radeon 5670 Series mi ? GeForce 9800 GT mi ?

dx 11 isteyen oyunları oynamam diyorsan 9800 ü kullan derim 5670 den iyidir ( ddr3 5670 den ) ama gddr5 olsaydı sendeki değiştirme derdim .

9800 GT ddr3 5670 ddr3 den iyidir ama gddr5 inden iyi değildir.

dediğim gibi dx 11 oyunları oynamıyorsan 9800 ü kullan derim bişeyler hissedersin biraz .

• Power kablosu geçmedi elime... Power kablosu geldiği zaman deneyeceğim. League Of Legends yada Fifa 14 oynarken hafif kasmalar oluyordu... Bakalım belki onların hiç biri kalmaz... Deneyip sonuçları buradan paylaşacağım
  • Arkadaşlar bu gün GeForce 9800 ü taktım test etmeye başladım... Bir sorum olacka benim psu 350 Watt bir sorun olur mu ? Bunu öğrenmek istiyorum sizlerden...
    12v kanalından kaç watt/amper veriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graves or Feed

12v kanalından kaç watt/amper veriyor?

valla hocam bilmiyorum ki fotoğrafı var... Ben pek anlamıyorum o işlerden de

Ati Radeon 5670 Series mi ? GeForce 9800 GT mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aumar -- 5 Eylül 2014; 19:55:42 >
    Yeterli olur dostum, işlemcinde çok harcamıyor sıkıntı olmaz. Overclock falan yapmazsın zaten
  • +12V 22A imiş. Ucu ucuna kullanabilirsin diye düşünüyorum.
  • hd 5670 yerine gt9800 kullanmak neyin kafasıdır ya?daha fazla güç tüketen,daha eski bir kart.herkes ileri giderken sen geri gitmişsin.hd 5670 ini tak yoluna bak derim.benimde elimde gt440 gddr3 lü versiyon var.herşeyin üstesinden geliyor.hd5670 eşdeğerinde bir kart.
  • Arkadaşlar belki bazılarına tuhaf gelebilr ama bu kartla aldığım performans Atiden kat be kat daha iyi... Şu ana kadar bir çok oyunda test ettim... Normalda takılmalar donmalar çok oluyordu diger oyunlarda ama bu kartta kendini farkettirdi... Bilmiyorum genel olarak memnun kaldım. 2 defa falan pc dondu resetledim makineyi ama şu an bir sıkıntı yok. Bakalım ilerleyen zamanlarda neler çıkaracak karşımıza
    9800gt, HD 5670'i (ddr3 lü 5 li olsun farketmez) belki 2~3 oyunda en kötü ihtimal kafa kafaya çıkarlar ama genel anlamda 9800 GT çizer, ancak dx 10 altında bu kıyas geçerlidir, çünkü 9800gt dx 11 desteklemiyor.

Edit :bit-tech testi, aşağıdaki linkte, techpowerupta'da benzer sonuçlar'da 1 test mevcut.

HD 5670 GDDR5 review

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 5 Eylül 2014; 23:27:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coax47

9800gt, HD 5670'i (ddr3 lü 5 li olsun farketmez) belki 2~3 oyunda en kötü ihtimal kafa kafaya çıkarlar ama genel anlamda 9800 GT çizer, ancak dx 10 altında bu kıyas geçerlidir, çünkü 9800gt dx 11 desteklemiyor.

Edit :bit-tech testi, aşağıdaki linkte, techpowerupta'da benzer sonuçlar'da 1 test mevcut.

HD 5670 GDDR5 review

Tuhaf olan su benim 5670 DDR3... BU karşılaştırmalarda hep DDR5 var... Çakma mı ne ekran kartım anlamadım ki

Değildir, kartın ilk olrk GDDR3 ile çıkmış daha sonra belki ATI belkide firmalar GDDR5 olrk revizyonlamışlar'dır.
  • Geçmişken 5750-5770e filan geç.
  • TABİKİDE 9800 GT
  • 128 256 takılma bunlara bunlar belırlemez ekran kartını bence sen para bırıktırp sıstemını yenıle dostum
  • Vallahi 2 kartı test ettim 2 gün boyunca. Dx 11 istemeyen oyunların hepsinde 9800 GT gerçekten mükemmel fpsler sundu. Örnek verecek olursam; Diablo 3 de eski kartım la 40 fps alırken artık 100e kadar fps alıyorum ve görüntü kalitesi daha canlı ve daha net. League Of Legends 60-80 fps alırken artık 120-150 almaya başladım... Yine bir çok oyun test ettim skyrim, gta 4, AC4 Black Flag, Metal gear Rising, SC2, Witcher 2 gibi bir çok oyun. Hepsinde performans arttı. Yalnızca fifa 14 te sıkıntı yaşadım. Onun da yüklemiş olduğum bazı yamalardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum... Performans açısında bu eksi model yada düşük model dediğimiz GeForce 9800 GT Ati Radeon HD 5670 den daha iyi performans sunuyor... Evet çok güç harcıyor ve dx 11 desteklemiyor... AMa benim gibi eski model ve halen kullanabilir durumdaki bir sistem için gerçekten iyi geldi bu kart Tam 5 yıldır bu sisteme sahibim ve inanın çok fark etti bir ekran kartı. Tabi ki bazı arkadaşlar bunu kabul etmeyebilir tabi ki Radeon 5670 bir üst model olup belki Geforce dan iyi olabilir. Ama ben test ettim bu 2 kartı ve GeForce Açık ara önde geldi Hiç bir şekilde ATi firmasını yada Nvidia firmasını taraf tutup, birini birinden üstün görmüyorum. Elimdeki kartlara göre söylüyorum sadece bunu. Belki benim eski kartımın bir sıkıntısı var ve tam performans vermiyordur... Belki de PC sistemim için uygun bir kart değil... Burada bana yardımcı olan bütün forumdaşlarıma çok çok teşekkür ederim Sizlerin sayesinde 2 kartı kıyaslama ve test etme şansı buldum... Hepinize tekrar teşekkür ederim. Yine bu başlık altından benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlarda cevaplarını bulup sorularını yöneltebilir. Umarım benim gibi sizlerede yardımcı olur.

Bu arada; bence de kesinlikle yeni bir sistem gerekli

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.