Şimdi Ara

Ati Mobility Radeon HD 4530 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende HP Pavilion DV6 1160et modeli var ekran kartı olarak Ati Mobility Radeon HD 4530 var.. Güncelleştirme yapmak istedim yaptım ama aygıt yöneticisinden baktığım zaman eski sürüm gözüküyordu.. Bende aygıt yöneticisinden sağ tıklayarak dosya konumu belirterek güncelleme yaptım.. Oradaki adımlarda ise ekran kartı seçme gibi bi kısım var.. orada Ati Mobility Radeon HD 4530 bulamadım. Bu aşamada ne yapmam lazım ? Ati Mobility Radeon HD 4530 yerine Ati Radeon 4350 vardı onu seçtim.. Yani bu benim için sorun teşkil eder mi? Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@M@N -- 29 Haziran 2009; 7:24:51 >

• Aynı sorun bende de var Ati nin sitesinde hd 4530 yok... yardım ltf...
  • http://drivers.softpedia.com/get/GRAPHICS-BOARD/ATI/ATI-Mobility-Radeon-HD-4530-4650-Video-Driver-856313000-Rev-A.shtml

1.Ekran kartı sürücünü kurmadan önce anakart (çipset) sürücülerini kurduğunuzdan emin olun. Notebookunuz intel çipsetli bir ankarta sahipse Intel chipset driver'ını kurun ve bilgisayarı mutlaka yeniden başlatın.
    2.İşletim sisteminiz için uygun programı bu adresten indirin. Mesela işletim sisteminiz windows xp 32bit ise gelen sayfada yukarıdan dördüncü sıradaki Windows XP yazan sürücüyü indirmeniz gerekir.
    3.8-12_xp32_dd_ccc_wdm_enu_72271.exe gibi bir dosya indirecektir. Bu dosyaya çift tıklayıp çalıştırın. Program kendisini C:ATI/SUPPORT/8-12_xp32_dd_ccc_wdm_enu_72271 vb gibi bir klasöre açacaktır. Bu yeterli. Programı tamamen kurmayın ve iptale basın.
    4.Masaüstünde bilgisayarıma sağ tık, özellikler, donanım,aygıt yöneticisi, diğer aygıtlar vga uyumlu ekran kartı problemli olarak görünür. Sağ tıklayıp sürücüyü güncelle deyin.
    5.hayır bu kez değil, ileri, listeden ya da belirli bir konumdan yükle ileri, arama yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim ileri,
    ati lerden birini seç ve disketi var a tıkla. daha sonra C:ATI/SUPPORT/8-12_xp32_dd_ccc_wdm_enu_72271 klasörü altında driver/driver/xp_inf in altındaki inf dosyasını seç. buradan da ati mobility radeon hd 4650 yi seç. (ekran akrtınız 4530 veya 4570 ise onu seçin) onayla. Sürücü kurulmuş olacak.
    6.Atinin programını kurmak içinse C:ATI/SUPPORT/... ccc klasörü içinde yer alan setup.exe yi çalıştırmanız yeterlidir.

• bu driver 64bit için geçerli mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    16 yıl önce açıldı
    AMD Radeon HD 8500M Driver
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.