Şimdi Ara

Ati Mobile Ekran Kartı Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
20
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba direk konuya girmek istiyorum klavyem bozulmuştu değiştirmesi için bilgisayarcıya verdim 1 gün onda kaldı ve cihazı aldım daha sonra durduk yere ekrana yaklaşık 3 cm kalınlıgında 4 tane dikey çizgi indi ilk açılışta ekran karelerle doluyor daha sonra şerit haline geliyorlar format attım bir süre sonra düzeldiğini gördüm ekrana hiçbirşey gelmiyordu ve sorunun yazılımsal olduğunu düşündüm fakat bilgisayarı kapatıp bir süre bekleyip tekrar açtıgımda tekrar kareler ve çizgiler geliyor ama yaklaşık 2dk sonra çizgiler kayboluyor bu arada ekran kartı driverinı daha kurmadım onu kurunca ekran tamamen gidiyordu ve hiç kullanamıyordum muhtemelen chip arızası var diye düşündüm fakat aklıma takılan ve sizden fikir istediğim konu şu bir makale de ekran kartının fazla ısıya maruz kaldıgında ayaklarının yerinden çıktıgını ve o bölgeye belli bir ısıda yaklaşık 200 derece de bir sıcaklıkla baskı yapıldıgında ayaklarının yerine oturdugunu ve sorunun çözüldüğünden bahsediyordu benim cihazımın da bilgisayar açılıp ısındıktan sonra ekranın düzeldiğini gördüğüm için böyle bir yol denemeyi düşünüyorum ama kesin bir çözüm olur mu bilmiyorum fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-32CAB5881 -- 10 Ocak 2019; 16:8:50 >

• konuyu pek tınlayan olmamış ama çok sağlam olmasa da sorun çözüldü yukarda okudugum makalenin aynısını ev şartlarında iyice araştırdıktan sonra yaptım ve ekran kartı çipi düzeldi aynı sorunu yaşayan olursa özelden yazsın detaylı konuşuruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD VS NVİDİA EKRAN KARTI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.