Şimdi Ara

ATİ mi? Nvidia mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • senin sistemde bir sorun var. servise vererek komple sistemi bir test ettir bence. kendi sistemimi aldığımda sürekli pc reset atıp duruyordu. garanti kapsamında geri verdim. 3 günlük test sonucunda psu, ekran kartı ( xfx hd6790 ) ve hdd arızalı çıktı. değişim esnasında 6790 ı MSI 6850 ile değiştirdim sadece. sanada tavsiyem sistemini test ettirmen. senin bahsettiğin hiç bir sorunu yaşamıyorum ben ve ikimizin sistemi neredeyse aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baalzamon

senin sistemde bir sorun var. servise vererek komple sistemi bir test ettir bence. kendi sistemimi aldığımda sürekli pc reset atıp duruyordu. garanti kapsamında geri verdim. 3 günlük test sonucunda psu, ekran kartı ( xfx hd6790 ) ve hdd arızalı çıktı. değişim esnasında 6790 ı MSI 6850 ile değiştirdim sadece. sanada tavsiyem sistemini test ettirmen. senin bahsettiğin hiç bir sorunu yaşamıyorum ben ve ikimizin sistemi neredeyse aynı

PC yi vatanbilgisayardan topladım montajı orda yapıp test ettiler bana verdiler. PC yi aldığımda MemOK! yapmadan açılmadı ram uyumsuzluğunu giderme var anakartta
    ayrıca nisan ayında vatan servise götürdüm anakartı söküp çizgiye göndermişler sadece bios güncelleyip geri geldi

diğer parçalarınızda sorun yok diyo. ekran kartı maskom bilgisayara ait orasıda tam amlalaj olmadan almıyo belkide o yüzden yollayamadılar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.