senin sistemde bir sorun var. servise vererek komple sistemi bir test ettir bence. kendi sistemimi aldığımda sürekli pc reset atıp duruyordu. garanti kapsamında geri verdim. 3 günlük test sonucunda psu, ekran kartı ( xfx hd6790 ) ve hdd arızalı çıktı. değişim esnasında 6790 ı MSI 6850 ile değiştirdim sadece. sanada tavsiyem sistemini test ettirmen. senin bahsettiğin hiç bir sorunu yaşamıyorum ben ve ikimizin sistemi neredeyse aynı
quote:
Orijinalden alıntı: Baalzamon
senin sistemde bir sorun var. servise vererek komple sistemi bir test ettir bence. kendi sistemimi aldığımda sürekli pc reset atıp duruyordu. garanti kapsamında geri verdim. 3 günlük test sonucunda psu, ekran kartı ( xfx hd6790 ) ve hdd arızalı çıktı. değişim esnasında 6790 ı MSI 6850 ile değiştirdim sadece. sanada tavsiyem sistemini test ettirmen. senin bahsettiğin hiç bir sorunu yaşamıyorum ben ve ikimizin sistemi neredeyse aynı
PC yi vatanbilgisayardan topladım montajı orda yapıp test ettiler bana verdiler. PC yi aldığımda MemOK! yapmadan açılmadı ram uyumsuzluğunu giderme var anakartta ayrıca nisan ayında vatan servise götürdüm anakartı söküp çizgiye göndermişler sadece bios güncelleyip geri geldi
diğer parçalarınızda sorun yok diyo. ekran kartı maskom bilgisayara ait orasıda tam amlalaj olmadan almıyo belkide o yüzden yollayamadılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme