Şimdi Ara

Atı hd 6510

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Kaça Kaç overlcok yapmalıyım bu karta(bu resim overclocksuz hali kac yapayim)
    Resmi göremiyrosanız su linke bakın :https://store.donanimhaber.com/36/c1/ad/36c1adc3d432a5acd6e8f00131714e0f.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoubleTree -- 1 Eylül 2011; 15:59:48 >

• Arkadaşlar bide bu atı radeon hd 6510 hangi programla oc yapsam ccc'ye sinir oluyorum Atı toll olmuyor bende msi afterbuner 1.6.1 kulanıyorum çünkü güncel sürümünü yükleyince core sınır 700 yapıyor 1.6.1 de 845 yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoubleTree -- 1 Eylül 2011; 18:12:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubleTree

Arkadaşlar bide bu atı radeon hd 6510 hangi programla oc yapsam ccc'ye sinir oluyorum Atı toll olmuyor bende msi afterbuner 1.6.1 kulanıyorum çünkü güncel sürümünü yükleyince core sınır 700 yapıyor 1.6.1 de 845 yapıyor

sapphire trixx olabilir
  • msi after burner Kurması kısa Çok basit program+Yanında kulanamak istersen detaylı tablo Var Kaç Derecede çalısıo Kaç fpsaşıon oyunda Hız oalrak Ekran kartı Kaç Mhzde çalısıo fln Hem şık Hem 5 Seçenek:Voltage-Coreclock -Shraderclock-Memory clcok-Fan Speed
  • quote:

Orijinalden alıntı: veto1214

msi after burner Kurması kısa Çok basit program+Yanında kulanamak istersen detaylı tablo Var Kaç Derecede çalısıo Kaç fpsaşıon oyunda Hız oalrak Ekran kartı Kaç Mhzde çalısıo fln Hem şık Hem 5 Seçenek:Voltage-Coreclock -Shraderclock-Memory clcok-Fan Speed

Onu bi ara denedşm voltage çalışmadı shraderclock çalışmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    ATI HD 5770 | 1920x1080 sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.