Şimdi Ara

ATI Catalyst Control Center Ayarları YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunları Yüksek çözünürlük değilde En yüksek performansta çalıştırabileceğim ayarları söyler misiniz ? AMD Radeon HD 6610 Teşekkürler.

• 3D ayarlarından yüksek performansa alabilirsin. Fazla birşey bekleme o ekran kartından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeireL

3D ayarlarından yüksek performansa alabilirsin. Fazla birşey bekleme o ekran kartından.

Herkesin yorumu aynı şekilde ama açmadığı kaldırmadığı oyun vb. bişi yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

quote:

3D ayarlarından yüksek performansa alabilirsin. Fazla birşey bekleme o ekran kartından.

herkes işi bilmiyor demek ki.....kardeşim o zaman neden hem performans hemde yüksek çözünürlük alamıyorsun ?
    ekran kartın dandik değil sadece hiğh ayarları kullanamayacağın bir kart...yoksa hepsini açar vede düşük/normal ayarlarda oynayabilirsin...
    soruya gelince,bu donanımına göre ve oyuna göre değişecektir.onuda sen deneyerek bulacaksın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

quote:

quote:

herkes işi bilmiyor demek ki.....kardeşim o zaman neden hem performans hemde yüksek çözünürlük alamıyorsun ?
    ekran kartın dandik değil sadece hiğh ayarları kullanamayacağın bir kart...yoksa hepsini açar vede düşük/normal ayarlarda oynayabilirsin...
    soruya gelince,bu donanımına göre ve oyuna göre değişecektir.onuda sen deneyerek bulacaksın....

Yorumunuz için teşekküler

• quote:

quote:

Ben sana hiç bir oyunu oynayamazsınmı dedim ? Benim söylediğim high ayarlarda bile kasma yaşayacağın. Eğer sırf oyunu açıyor diye kart güzel diyorsan söyleyecek birşeyim yok.
  • quote:

quote:

quote:

Ben sana hiç bir oyunu oynayamazsınmı dedim ? Benim söylediğim high ayarlarda bile kasma yaşayacağın. Eğer sırf oyunu açıyor diye kart güzel diyorsan söyleyecek birşeyim yok.

Tamam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ATI OverDrive Download
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.