Sapphire ati9800pro ya sahibim.R360.Kartı xt ye modlu olarak almıştım.İlk olarak ati tool u açıp artifaict araması yaptırdım.Her taraf sarı sarı noktacıklar.Daha sonra baktım bu böle olmıcak 9800pro bios kurdum.Artfaict yaptırdım.Tek tük noktalar belirdi.Bn soğutma sistemi zayıf olduğundan die düşündüm çünkü bi çok insan xt ye modluyor ve hatta daha ileri bile gidebilior.Gittim thermaltake giant 3 aldım.Bi güzel taktım.XT ye modladım kartı.BİDE n göriim yine artifaict bütün hayallerim suya düştü.Masaüstü idle konumda sıcaklık 73 derece fan düşük devir oyunlarda sağıtıo 80 nin üzeri rahat.Blower fan + kendi fanı max hızda iken masaüstünde 69 dereceye kadar düştü.Tabi kasanın yanında durlmuo fan sesinden.Acaba sorun n olabilir kartı çöpe mi atiim yoksa bunun bios driver gibi şeylerle düzelte bilirmiyim.Bi yardımcı olursanız sevinirim.Hevesim kursağımda kaldı..
bi zalman set al bence :D
aynı kart bende var idle da 46 oyunlardan sonra 60 falan oluyo, gerçi benimki default değerlerde ben de overclock düşünüorm, 380-680 hızlarını 415-710 a kadar çıkarabildim sonra artifact verio daha ileri gidenler nası yapıo bilen??