Şimdi Ara

ATI 8.71.3 Catalyst 10.3 Preview (Press Drivers) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu sürücü ile Wheelman oyununda textureler berbat karıştı.Kartı 5970 olan ve bu oyun ile test eden arkadaş olursa sürücü kaynaklımı değilmi daha net öğrenebiliriz.Ben 2 ayrı bölüme kurulu olan windows 7 64 bit ile denedim fakat sonuç değişmedi.
  • 9.12 ile çok iyi idi.. bende bazı sorunlar oldu bunda.. silip 10.2 ye geçtim yine eskisine göre kötü idi.. 3 gün öncesine sistem geri yükleme yaptım.. 9.12 olarak gözüküyor şimdi.. 9.12 ile aldığım puandan yine 9.12 ile 600puan geri alıyorum ve stalkerde 50 küsür fps alırken ilk 1 dk normal sonra fps 20lere düşüyor dahada artmıyor.. önceden saatlerce oynardım deişmezdi birşey.. yani birşeyi bozdu sistemde bu yama ama anlamadım.. format atmak zorunda kalmam inş..

kart 5850..
  • Sürücü kaynaklıymış.10.2 ye döndüm ve sorun düzeldi,üstelik bu driver ile necrovision ve necrovision lost company oyunlarıda açılmıyordu.10.2'ye döndüğüm gibi bu oyunlarda çalıştı.
  • Bende necrovision çalışmıyor ya ne yapacağız o işi? 10.3 den asla geri dönmem En iyi performansı bununla alıyorum.

Beta diye böyle sorunlar yaşıyoruz sanırım. Mart gelse de tam sürüm çıksa.
  • Arkadaşlar ben ati nin yeni sürücülerinin hiçbirini yükliyemiyorum ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz bende yeni sürücüyü yükliyeyim.. Yeni sürücüsünü yükledikten sonra sürücü yüklendi diyor ama yüklenmiyor aslında daha önceden foruma konu açtım ilgilenen olmadı yardım ederseniz çok memnun olurum
  • Dostum yardımcı olmaya çalışıyım ,

1.eski ATI sürücüyü Program ekle/kaldırdan bularak PCden kaldır

2.Arkasından Guru3D disk Sweeper ile kalan artık ATI modullerını sil

3.PC resetle ve yeni ATI driver yükle ,yeniden PC resetle ,yeni ATI driver yüklendi (ben bu şekilde yüklüyorum ) kolay gelsin

Guru3DiskSweeper aşagıdan indirebilirsin (Bu ATI driverına gerek kalmadı forumda ATI 10,3a driverını bulup indirebilirsin)

http://www.guru3d.com/category/driversweeper/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 18 Mart 2010; 13:42:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolMnaiaC

Dostum yardımcı olmaya çalışıyım ,

1.eski ATI sürücüyü Program ekle/kaldırdan bularak PCden kaldır

2.Arkasından Guru3D disk Sweeper ile kalan artık ATI modullerını sil

3.PC resetle ve yeni ATI driver yükle ,yeniden PC resetle ,yeni ATI driver yüklendi (ben bu şekilde yüklüyorum ) kolay gelsin

Guru3DiskSweeper aşagıdan indirebilirsin (Bu ATI driverına gerek kalmadı forumda ATI 10,3a driverını bulup indirebilirsin)

http://www.guru3d.com/category/driversweeper/

aynen bu şekilde yapıyorum bende.. sweeper çok iyi.. o olmayınca hep sorun çıkıo bende.. onu kullanınca hiçbir sorun olmuyor..

• CoolMnaiaC ;

Çok teşekkür ederim dostum dediğin gibi yapıcağım inşallah olur uzun zamandır cd deki ile kullanıyorum yenilemek istiyordum sürücüyü artık.. Tekrardan teşekkür ederim olursa yazarım buraya sağlasın ilgin için
  • Sürücüyü sonunda yükledim ilgilendiğin için teşekkür ederim dostum
  • Sorun değil arkadaşım genelikle DRİVER kaldırmadan üstüne kurunca yada Eski driver kaldırdıktan sonra kalan driver artıkları yeni driverla çakışma yapabiliyor,kalan artıkları temizlemede DiskSweeper çok işe yarıyor ,temiz şekilde yeni driver kurabiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bethrezen

quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

iki tane vantage sonucu gosteriyorum image kodu icine almayinca neden bahsettigimi anlamadiniz sanirim.ben surucuyu 100 oyunda deneyip fena fark var demedim vantage sonucu belirgin dedim 600 puan farketmis ama derseniz ki vantageyi 3d06 ile ayni kefeye koyar kaale almam ya da 600 puan benim icin belirgin degildir o zaman dinlerim ama bunun haricinde komiklik yapmaya calismayin.

Hic onemsiz olurmu hocam, burda 3D Mark'ta 31 puan dustu diye ekran karti degistiren kullanicilar var

O düşüşün sebebi ayrıdr

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.