Şimdi Ara

Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy [PS5 / PS4 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Atelier Ryza 2: Lost Legends and the Secret Fairy - Special Movie | PS4



    -

    Bu hikaye, bir önceki oyun "Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout" daki olaylardan üç yıl sonra geçiyor ve gerçekten paha biçilemez bir hazineyi keşfetmek amacıyla yeni karşılaşmalar ve vedalar yaşayan Ryza ve arkadaşlarının yeniden bir araya gelmesini anlatıyor.

    Hikaye
    Ryza’nın gizemli muhteşem Kurken Island macerasının üzerinden üç yıl geçmiştir. Grubunun adada kalan tek ferdi olan Ryza, arkadaşından simyayla ilişkili olabilecek harabelerden bahseden ve ışıldayan bir taş ile ilgili esrarengiz bir istek içeren bir mektup alır. Bu durum, adayı terk etmesi ve royal capital Ashra-am Baird'e gitmesine yol açar. Ancak Ryza, bu durumun royal capital'i çevreleyen harabelerin gizemlerinin peşine düşmesini ve hayatını değiştirecek tuhaf bir yaratıkla karşılaşmasını kapsayan hayal ürünü yeni bir maceranın başlangıcına sürükleyeceğinin farkında değildir.

    Temel Özellikler
    Yeni saha eylemleriyle keşif!
    Ryza artık sahada su altına dalmak, duvarlara tırmanmak için bitkileri kullanmak, dar boşluklardan geçmek ve ayrı bölgeler arasında gidip gelmek için sihirli halatları kullanmak gibi birçok yeni eylem gerçekleştirebilir. Bunlar ve diğer yetenekler Ryza'nın çeşitli bölgeleri ve harabeleri daha etraflıca ve aktif bir şekilde keşfetmesine imkan tanır.
    Daha aksiyon dolu gerçek zamanlı dövüşler!
    Artık her zamankinden daha hızlı ve daha heyecan verici gelişmiş bir "gerçek zamanlı taktik" dövüş sistemi kullanarak düşmanlarınızla dövüşün. Karakterler arasında hızla geçiş yapın, değişik skills seçin ve en iyi sonuçlar için doğru zamanlarda ögeleri kullanın.
    Dolambaçsız ve kullanımı kolay sentez!
    Ögelerin "Material Loops" adı verilen hücrelere yerleştirildiği yeni sezgisel "Linkage Synthesis" sistemi de dahil olmak üzere, yeni oyuncuların sentezi kolayca öğrenmesini ve deneyimli oyuncuların benzersiz özelleştirilmiş ögeler oluşturmasını sağlamak amacıyla tasarlanmış çeşitli yeni sentez sistemlerini kullanın. Oluşturulan ögeler ayrıca yepyeni ögeler oluşturmak için "Evolution Link" ile karıştırılıp eşleştirilebilir.


    -

    Çıkış Tarihi: 26 Ocak 2021
    Tür: Role-Playing
    Dağıtıcı: Koei Tecmo Games
    Geliştirici: Gust

    https://gamefaqs.gamespot.com/ps4/296164-atelier-ryza-2-lost-legends-and-the-secret-fairy
    https://www.metacritic.com/game/playstation-4/atelier-ryza-2-lost-legends-the-secret-fairy

    Resmi Site:https://www.koeitecmoamerica.com/ryza2/

    -

    Ekran Görüntüleri:

    Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy [PS5 / PS4 ANA KONU] Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy [PS5 / PS4 ANA KONU] Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy [PS5 / PS4 ANA KONU] Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy [PS5 / PS4 ANA KONU] Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy [PS5 / PS4 ANA KONU] Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy [PS5 / PS4 ANA KONU] Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy [PS5 / PS4 ANA KONU] Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy [PS5 / PS4 ANA KONU] Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy [PS5 / PS4 ANA KONU] Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy [PS5 / PS4 ANA KONU] Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy [PS5 / PS4 ANA KONU] Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy [PS5 / PS4 ANA KONU] Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy [PS5 / PS4 ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 31 Ocak 2021; 0:9:27 >







  • Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy - TGS 2020 Fragmanı | PS4

  • Atelier Ryza 2 - Çıkış Fragmanı | PS5, PS4


  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.