Şimdi Ara

Atatürkün hayatı neden dizi yapılmıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Daha düzgün bir kitap bile yazılmadı. Tek Adam dışında doğumundan ölümene kadar anlatan başka ciddi eser varsa da ben bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kontrespiyonaj

quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Çünkü cumhuriyet tarihinin ilk dönemini bu halk öğrenirse Atatürk çok büyük fan kaybeder. Bu eleştiriyi sadece ben değil hukuk hocalarım da yapıyor. Cahil iseniz alıntılamayın.

Anlatılırsa belki 1920'lere kadar anlatırlar sonrası sıkıntı.

''Atatürk çok büyük fan kaybeder'' komikmiş

Atatürk'ün hayatını adım adım biliyorum. Atatürk'ü anlamak için öncelikle eğitimli birisi olmak lazım. Sonra karakterli olmak lazım. Bu ikisinden birisi eksikse Atatürk düşmanı olursun. Her dönem güçlünün yanında olmak isteyecek bunu başarı sayacak kadar karaktersiz biriysen Atatürk düşmanı olursun. Hukuk okuduğu için diğer insanları cahil olmakla yargılayacak kadar eğitimsizsen Atatürk düşmanı olursun.

Haklısın belki dizide Atatürkü rakı içerken gösterirler, belirli kesim kafire bak içki içiyor diye hakaretler yağdırır, aforoz eder tüm başarılarını emperyalizme karşı verdiği mücadeleyi göz ardı edip kaç kere cumaya gittiğine bakar. Haklısın

Hukuk okumakla cahilliğin bir alakası yok. Hukuk bir ihtisas alanıdır. Bilmeyen cahil olmaz.

Cahillikten kastım şu: Ben biriyle konuşurken misal takriri sükundan bahsediyorum. Adam bana gerçek tarihle gel diyor. Hacı hocadan duyup buraya geliyorsun diyor. Aha bu adam cahil. Tıpkı Kılıçdaroğlu'nun 1920'lerdeki medya özgürlüğünü özlüyor olması gibi. Atatürkçü takılan partinin lideri böyleyken seçmeninden fazlasını beklemek hayalperestlik olurdu zaten.

Örnekler çoğaltılır. Son paragrafına cevap vermiyorum. Kendisi hakkında oldukça objektif olduğumu düşünüyorum.

• Diriliş ertuğrul varken ne gerek var.
    osmanlı geri gelecek hüloğğğ
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kontrespiyonaj

quote:

Çünkü cumhuriyet tarihinin ilk dönemini bu halk öğrenirse Atatürk çok büyük fan kaybeder. Bu eleştiriyi sadece ben değil hukuk hocalarım da yapıyor. Cahil iseniz alıntılamayın.

Anlatılırsa belki 1920'lere kadar anlatırlar sonrası sıkıntı.

''Atatürk çok büyük fan kaybeder'' komikmiş

Atatürk'ün hayatını adım adım biliyorum. Atatürk'ü anlamak için öncelikle eğitimli birisi olmak lazım. Sonra karakterli olmak lazım. Bu ikisinden birisi eksikse Atatürk düşmanı olursun. Her dönem güçlünün yanında olmak isteyecek bunu başarı sayacak kadar karaktersiz biriysen Atatürk düşmanı olursun. Hukuk okuduğu için diğer insanları cahil olmakla yargılayacak kadar eğitimsizsen Atatürk düşmanı olursun.

Haklısın belki dizide Atatürkü rakı içerken gösterirler, belirli kesim kafire bak içki içiyor diye hakaretler yağdırır, aforoz eder tüm başarılarını emperyalizme karşı verdiği mücadeleyi göz ardı edip kaç kere cumaya gittiğine bakar. Haklısın

Hukuk okumakla cahilliğin bir alakası yok. Hukuk bir ihtisas alanıdır. Bilmeyen cahil olmaz.

Cahillikten kastım şu: Ben biriyle konuşurken misal takriri sükundan bahsediyorum. Adam bana gerçek tarihle gel diyor. Hacı hocadan duyup buraya geliyorsun diyor. Aha bu adam cahil. Tıpkı Kılıçdaroğlu'nun 1920'lerdeki medya özgürlüğünü özlüyor olması gibi. Atatürkçü takılan partinin lideri böyleyken seçmeninden fazlasını beklemek hayalperestlik olurdu zaten.

Örnekler çoğaltılır. Son paragrafına cevap vermiyorum. Kendisi hakkında oldukça objektif olduğumu düşünüyorum.

Ya k*rt sun ya da akboy gelmis burda laf yapiyosun.
    He seyi unuttum marksistler komunistler anarsistler falan da sevmez arkadasim var oyle ordan biliyorum bunlardan biri degilsen asil sen cahilsin arkadasim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnılReyiz -- 28 Kasım 2016; 15:8:48 >

• hem müslüman hem atatürkçüyseniz yanlış düşünüyorsunuz. müslüman atatürkçü olamaz. hakkını arayan serçe nickli arkadaşa katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

Herkes gider mersine biz gider tersine. Yurtdışında adamlar bilim kurgu filmleri yaparken biz hala 1000 sene önceki hayatın filmlerini yapıyoruz. Geçmişi bırakın geleceğe bakın artık. İstikbal göklerdedir

truva yı izledin mi?
  • Reyting uğruna saçmalarlar çünkü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Resmi tarih dışında objektif gözle bir dizi yapılsa çok kişi hayal kırıklığına uğrar. Yaptırılmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.