Şimdi Ara

ATATÜRK'ÜN imzası sahte mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gezgin79 atamızın fenerbahceyle ilgili ikinci belgesi dedim imzaladıgı lafı anlama kıtlıgı var sende heralde bide bu seneler önceden günümüze gelen belge ve böle bir şey kimse demiyodu gs dergisinin salamadıgı ne malum bırakalım böle işleri lütfen bjkliler diyodu atatürk bjkli o zaman nie böle belgeleri cıkmadı fb karalam adına yazın ama karalayamazsınız bunu unutmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: aligfb_07

gezgin79 atamızın fenerbahceyle ilgili ikinci belgesi dedim imzaladıgı lafı anlama kıtlıgı var sende heralde bide bu seneler önceden günümüze gelen belge ve böle bir şey kimse demiyodu gs dergisinin salamadıgı ne malum bırakalım böle işleri lütfen bjkliler diyodu atatürk bjkli o zaman nie böle belgeleri cıkmadı fb karalam adına yazın ama karalayamazsınız bunu unutmayın
    ilkini göstersene, merak ettim o belgeyi ama gösteremiyorsan burda sakın resimsiz ve desteksiz mesaj atma

• quote:

Orjinalden alıntı: gezgin79

BİDE OLMAYAN FENERİ KASTETİP BURDA ÜÇE ÜÇÜZ DEMİŞ ATAMIZ. VAH FENERİN HALİNE Kİ NE VAH. BU NE REZİLLİKTİR,BİLİNÇSİZLİKTİR.

pek çok gazetecinin arastırmasında bu diyoloğun geçtiği ispatlanmıstır.ve aksi iddaa edilememiştir.bilgisiz biri warsa oda sen olmalısın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

quote:

BİDE OLMAYAN FENERİ KASTETİP BURDA ÜÇE ÜÇÜZ DEMİŞ ATAMIZ. VAH FENERİN HALİNE Kİ NE VAH. BU NE REZİLLİKTİR,BİLİNÇSİZLİKTİR.

pek çok gazetecinin arastırmasında bu diyoloğun geçtiği ispatlanmıstır.ve aksi iddaa edilememiştir.bilgisiz biri warsa oda sen olmalısın..
    YAZ O İSPATLARI BURAYA. OLMAYAN ŞEY İSPATLANMAZ.SİZCE GÜYA VARMIŞ HADİ İSPATLA BEKLİYORUZ.İSPATLAYAMAZSANIZ SAKIN BİŞEY YAZMAYIN BURAYA. ARAŞTIRMA SONUÇLARINI YAZIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezgin79 -- 2 Şubat 2006 13:26:35 >
  • Hálá bugün, Sultani Mektebi’nin salonlarini aleyhimize konferans verdirmek için yabancilara açik bulunduranlar var, bu gibilere lanet..."

Mustafa Kemal Atatürk (1919, Nutuk , Cilt:6, S.29)

ATATÜRK'ÜN imzası sahte mi?

EVET BURDA ATAMIZIN KİMLERDEN BAHSETTİĞİ ORTADA,BUTÜR PALAVRALARI SIKARAK DİLENCİLİKLERİNİ ÖRTBAS ETMEYE GÜNDEM DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞIYOLAR.ATATÜRK GS LAFINI NE İÇİN KULLANDIĞINI YUKARDA OKUYABİLİRSİNİZ!!!!
  • cola-turka'nın altın kapağı gibi olmuş novacım
    quote:

Orjinalden alıntı: novamaxx

Hálá bugün, Sultani Mektebi’nin salonlarini aleyhimize konferans verdirmek için yabancilara açik bulunduranlar var, bu gibilere lanet..."

EVET BURDA ATAMIZIN KİMLERDEN BAHSETTİĞİ ORTADA,BUTÜR PALAVRALARI SIKARAK DİLENCİLİKLERİNİ ÖRTBAS ETMEYE GÜNDEM DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞIYOLAR.ATATÜRK GS LAFINI NE İÇİN KULLANDIĞINI YUKARDA OKUYABİLİRSİNİZ!!!!

• NAPIYIM ALPCİM KENDİMİ TUTAMIYORUM BÖYLE ATIP TUTANLAR KARŞISINDA
    quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

cola-turka'nın altın kapağı gibi olmuş novacım
    quote:

Orjinalden alıntı: novamaxx

Hálá bugün, Sultani Mektebi’nin salonlarini aleyhimize konferans verdirmek için yabancilara açik bulunduranlar var, bu gibilere lanet..."

• EVET ÇIRACIYLA BOZACI GİBİ OLMUŞSUNUZ novamaxx VE alpyanar DA NE DEDİĞİNİZİ DE ANLASAK AÇIKLAYIN
  • ya konuyla hiç alakası yok ama bişey demek istiyorum,neden burdaki fblilerin çoğu avatarlarına fb logosu koyuyorlar?
  • Boşver hoca. o kapasitenin sende olmadıgını söylemiştim. anlatsam da anlamayacaksın ki. Halbu ki cok basit. Ama boşver boşver böyle karmaşık şeylerle o büyük! kafanı yorma.
    quote:

EVET ÇIRACIYLA BOZACI GİBİ OLMUŞSUNUZ novamaxx VE alpyanar DA NE DEDİĞİNİZİ DE ANLASAK AÇIKLAYIN

• Burdan devam edelim GS'lı arkadaşlar..

http://forum.donanimhaber.com/m_5709554/tm.htm
  • Ataturk'un imzasiyla DILENCILIGI gundemden dusurme !!!!
  • allah aşkına bırakın bu işleri atatürk galatasaraylı olsa ne olacak fenerli olsa ne olacak.plaket mi verecekler? direkman şampiyon mu yapacaklar? atatürk'üde magazin konusu yaptınız ya...
  • Bana ilginç gelen bir şeyi vurgulamak istiyorum ama bilmem bana katılır mısınız? Ama lütfen yazdıklarımı iyi okuyunuz. Fikri ortaya koyan gezgin79'dur

Önce yazılan Mustafa Kemal İstanbul'a cepheden kısa bir tatil için gelmiştir.

Yıl 1918, Birinci Dünya Savaşı bütün hızıyla sürüyor. Düşman donanması, Mustafa Kemal’in başında olduğu, savunduğu Çanakkale Boğazı’nı geçememiş ve tam bir yenilgiye uğramıştı. Artık Mustafa Kemal’i başka cephelerde başka savaşlar beklemektedir. Bu arada cepheden İstanbul’a kısa bir tatile gelmiştir. Bu eşsiz kahramanın İstanbul’da yapacağı bir sürü işi, bir sürü teması olacağını tahmin etmek her halde güç olmasa gerek. Buna karşın o denli işinin arasında Fenerbahçe Kulübü’nü ziyaret etmek istemiştir.
    Kaynak :http://www.fenerbahce.org/kurumsaldetay.asp?ContentID=12

Önce yazılan Mustafa Kemal Filistin Cephesi'ne giderken birkaç günlüğüne İstanbul'a uğramıştı

Zaten Birinci Dünya Savaşı sıralarında her İstanbul’a gelişinde Sabri Bey'in Moda’daki evinde kalırdı. Sabri Bey o sıralar kulübün o zamanki tanımıyla umumi reisi (genel başkanı) idi. Atatürk bu kez de Yıldırım Orduları Grubu Komutanı olarak Filistin Cephesi’ne giderken birkaç günlüğüne İstanbul’a uğramıştı. Vakit öğleden sonra idi. Kuşdili Çayırı’nın yanında ki kulübümüzün Kuşdili Lokali’ne geldiler.
    Kaynak :http://www.fenerbahce.org/kurumsaldetay.asp?ContentID=13

Sonra yazılan Mustafa Kemal İstanbul'a Almanya'dan gelmiştir. Gezi sırasında hastalanmıştır. İstanbul'da tedavi görmüştür.

1917 yılının bitmesine on gün kala Veliaht Vahdettin ile Mustafa Kemal, Almanya’ya gitmek üzere İstanbul’dan trenle hareket ettiler. Orada İmparator Kayser’le birlikte Batı Cephesi savunması için tetkiklerde bulunuldu. Yılın son haftasında başkent Berlin’e gittiler. Orada bir hafta kaldıktan ve ilgili temaslarda bulunduktan sonra da yeni yılın ilk günü İstanbul’a döndüler. ("Atatürk ile 30 Yıl".İbrahim Süreyya Bey Hatıraları: Noyan YİĞİT. sayfa:83, İst./ 2004)

"İstanbul’a geldik. Fakat o sırada kendimde bir ızdırap duydum. Doktorlar sol böbreğimden rahatsız olduğumu söylediler. Bir ay kadar yatağımdan çıkamadım. Doktor arkadaşların tedavisi ızdırabımı bir türlü esasından durduramıyordu. Bir aralık iyileşir gibi oldum, sonra tekrar yattım. Nihayet hekimler Viyana’ya gitmekliğim lüzumunda ısrar ettiler." (Atatürk Kendini Anlatıyor”: İlhan Akşit . İst.,1981 Sayfa : 64)
    Kaynak :http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=2555
    -------------------------------------------------

Fenerbahçe'nin resmi sitesine göre Atatürk ilk önce cepheden İstanbul'a bir kaç günlüğüne tatile gelmiştir. Bir kaç günlüğüne geldiğine göre sağlıklı olması gerekir. Çünkü yine Fenerbahçe'nin resmi sitesine göre Atatürk İstanbul'da bir kaç gün kaldıktan sonra Filistin cephesine gidecektir.

Ama Galatasaray Dergisi'ndeki yazılardan sonra aynı kulubün resmi sitesi şunları yazıyor : Mustafa Kemal 1917'nin sonlarına doğru Veliaht Vahdettin ile Almanya'ya geziye gidiyor ve 1 Ocak 1918'de İstanbul'a geliyor. Yani İstanbul'a cepheden bir kaç günlüğüne gelmiyor. Üstelik seyehat sırasında rahatsızlanıyor ve İstanbulda bir iki ay tedavi görüyor. İstanbul'da öyle bir kaç gün kaldığı da yok. Ayrıca İstanbul'dan Filistin cephesine değil tedavisi için Viyana'ya gidiyor.
    -------------------------------------------------
    Ya bana şimdi söyleyin bundan daha büyük yalan olabilir mi?

Susssss !!!

• quote:

Orjinalden alıntı: sarı907

dilenciliklerini kamufile etmek için gündem değiştirmeye çalışıyorlar Atatürk tarafından nutukta lanetlenmiş camianın müritleri..

adam olunda bi tr kupası alın olum dilenci size bişeymi soktu
    amma acıtmış canınızı galatasaray sizin hale bak hepsi ağlıyo
    hep ezik tammm ezik
  • quote:

Orjinalden alıntı: alenka39

Ataturk'un imzasiyla DILENCILIGI gundemden dusurme !!!!

biz öle yırtılmış formalarla tarihe geçmedik!!!!!
    biz öle sıfır puanla avrupadan gelerek tarihe geçmedik
    biz öle sigma gibi bi devden () 7 tane yemedik!!!
    biz öle pkkya destek vermedik!!!!!
    biz öle vatanımızın altında başka bayrağa slm vermedik
    biz fener gibi bölücü cumhuriyet kurmak istemedik!!!!!!
    vatanımızın her karış topragına bayrağına şehitlerimize canımız feda olsun!!!!!

CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN WATANINI İKİ KURUŞA SATAR BIRAKIN CUMHURİYET FENERDEN KASABA OLMAZ..
    ÖLÜMÜNE GALATASARAY..
  •  ATATÜRK'ÜN imzası sahte mi?
  • Crazy_58
    resimlerle olmuyor bu işler. bak yukarda kırmızı yazılarıda olan bir yazı yazdık. kendi sitenizdeki sayfalarda tarihi nasıl da çarpıttığınız kabak gibi meydanda....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crazy_58

zuahahahahh ha gayret bide ata ya fener forması giydirin fotoshopla belki kandırırsınız milleti zuahaha
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.