Şimdi Ara

ATATÜRK İZMİR'E TEPEDEN BAKACAK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
1
Favori
15.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • etrafındaki pislikleri de temizlemeleri lazım....

Çok uzaklarda değil insanların yaşadığı, her zaman görebilecekleri yer olacak şekilde.

İnşallah birgün yapılır.
  • Siz neyin tartışmasını yapıyorsunuz? Her gün 2 defa heykelin önünden geçiorum ve inşaat şu anda durdu ! Ayrıca o heykelin kaybolması imkansız çünkü bölgenin doğal yapısı kayalıktan ibaret. Bina yapılabilecek yer çok az.

I'am TURKISH WEIGHTLIFTER
  • quote:

Orjinalden alıntı: oreilly

kim bilir kac paraya mal olacak bu seyler ?

gemiciklere kaçmasında ATATÜRK'ün kutsal varlığına armağan olsun :)

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582
  • quote:

akp li belediye başkanı yaptırıyor....
    kendisi şuan yolsuzluktan hapiste
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinyurdaer

Abd deki özgürlük heykeli gibi devasal bir Atatürk heykelimiz yok ona yanıyorum. Çok uzaklardan da gözükebilecek kadar büyük ve görkemli.

Çok uzaklarda değil insanların yaşadığı, her zaman görebilecekleri yer olacak şekilde.

İnşallah birgün yapılır.

Ankarada ANITKABİR'imiz var ! Tüm dünyaya yeter..iranlı ...xxler ve araplar hariç kim gelse Atatürkün manevi huzurunda esas duruşa geçiyorlar. Milletçe medaharı İftaharımızdır Anıtkabir.

Fakat şurası bir gerçek, devasa Atatürk anıtı olmalı bir tane İstanbula da mutlaka !

ATATÜRK İZMİR'E TEPEDEN BAKACAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Horus_Aha -- 13 Mart 2009; 22:58:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: amone

defalarca gördüm önünden geçerken
    onun yerine iş alanları açsalar olmaz tabii.o daha kolay
    bir de bu olayı destekliyorsunuz,millet açlıktan geberiyor...

Haklısın ancak millet açlıktan belki de Atatürk'ü, ilkelerini ve gösterdiği yolu bizlere kapatanların cirit attığı bir ülkede yaşadığından geberiyordur..

Arada bir başımızı çevirip hatırlamak ve hatırlatmak ta lazım..

Ayrıca heykel yanından geçerken gördüğünüzde resimlerde görünenden çok daha büyük ve daha benzer duruyor. Birçok heykel afiş ve çalışma bu kadar ciddiye alınmıyor ama bu sefer gerçekten İzmir'imize yakışır başarılı bir Anıt olacak..

Orjinalden alıntı: Zaris

quote:

gemi hic olmassa bir ise yariyo icinde birileri calisirda uc bes kurus para kazanir ticaret yapar gider gelir

bunun ne faydasi var ?

• altına yurtta barış dünyada barış yazısını yazmışlar geçen gördüm

Orjinalden alıntı: Bluedevil86

quote:

Orjinalden alıntı: wosswoss

kadifekale'Dekilere bakıcak atatürk artık oradakiler kıl olur

niye ? Yunanmi yasiyor orada ?

Yalniz heykeller ataturke benzememis ...

Yunanlılar olsa gene iyi.

• biri bana bu dunyanin parasina mal olacak bu seyin faydasini soylesin ataturkun heykeli resimleri sozleri yurdun her tarafinda zaten var

• hehe harikasın ne güzelde koruyorsun ;)

tayyibin veletleri krallık vari hüküm sürerken gemicikleri şirketcikleri para basarken heykele ne gerek var değil mi?

Çimentodan olan bişey görünüm sadece...

İşte sizin gibiler yüzünden atamızın kemikleri sızlamıyor çatır çatır çatlıyor...

Sen hiç maneviyat nedir bilirmisin ?

Tanışmadıysan tanıştırayım ;

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK - 1881 - 1938

TÜRKLERİN ATASI SEN BUNDAN ÖTE MANEVİYAT GÖRDÜNMÜ HAYATINDA ? HANGİ PARAYLA PAHA BİÇİLEBİLİR ? HANGİ GEMİCİK İLE ?

quote:

quote:

quote:

gemi hic olmassa bir ise yariyo icinde birileri calisirda uc bes kurus para kazanir ticaret yapar gider gelir

bunun ne faydasi var ?

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582

• quote:

hehe harikasın ne güzelde koruyorsun ;)

tayyibin veletleri krallık vari hüküm sürerken gemicikleri şirketcikleri para basarken heykele ne gerek var değil mi?

Çimentodan olan bişey görünüm sadece...

İşte sizin gibiler yüzünden atamızın kemikleri sızlamıyor çatır çatır çatlıyor...

Sen hiç maneviyat nedir bilirmisin ?

Tanışmadıysan tanıştırayım ;

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK - 1881 - 1938

TÜRKLERİN ATASI SEN BUNDAN ÖTE MANEVİYAT GÖRDÜNMÜ HAYATINDA ? HANGİ PARAYLA PAHA BİÇİLEBİLİR ? HANGİ GEMİCİK İLE ?

quote:

quote:

quote:

bunun ne faydasi var ?

ben korumuyorum olani soyluyorum istanbulda fatih sultan mehmetin heykeli ankara da ataturk heykeli karsta kazim karabekirin heykeli olmalidir cunki bu heykeller buyuklere karsi manevi sadakati gosterir ama adim basi her tarafa yapilirsa israfa kacar israf ise buyuk gunahtir

onun zaten heykelini dikemekle bir sey ispatlanmaz tarihi okuyanin gozune zaten batar ataturk merak etme

• O heykele harcanan parayla, keşke heykelin baktığı istikametteki evler beyaza boyansaydı da, yurtdışından İzmir'e gelenler, oradaki karmakarışık renkteki evlere dikkat etmeselerdi...

Karabağlar istikametinden gelenler, bir heykele baksınlar, bir de onun baktığı istikametteki evlere...

Atatürk elbette bizim önderimiz, liderimiz, kurucumuz; ama ona gösterdiğimiz özeni, önce rezilliği temizleyip oraları düzene sokup (imar manasında ve güzellik manasında diyorum) ondan sonra keşke o heykeli yapsalardı. Birilerinin kör gözüne parmak gibi yapılmış, şu anda bence hoş olmamış. Heykelin yanına ve arkasına da dikkat edin, hatta biraz daha devam edin, yine sağınıza bakın, yine dikkat edin...

Aynı heykeli, hatta daha büyüğünü Bayraklı'nın arkasındaki dağlara yapsalardı, her yerden görünürdü ve işte o gurur verici olurdu. Ama bulunduğu yer itibariyle verilen paraya çok yazık olmuş, oysa tonlarca çelik ve tonlarca beton harcadırlar oraya, vinçler, işçiler, diğer harcanan mazotu, kaynak makinası da cabası...

Orayı bilenler, benim ne demek istediğimi anlayacaklardır....

• Şu fotoğrafa tekrar bakın, en tepede duran tek eve, sonra bir de en alttaki evlere. Hatta o heykelden önce orada, kayaya inşa edilmiş başka bir ev daha vardı, yeşil renkdi, Konak'a giderken en tepede olmasından dolayı herkesin dikkatini çekerdi.

Evet, onlar da insan ama, bir de sorun bakalım hayatlarından memnunlar mı? O evler olsun tek tip bir renge boyanamaz mıydı ve daha uyumlu bir hale getirilemez miydi?

ATATÜRK İZMİR'E TEPEDEN BAKACAK

Orjinalden alıntı: Lukunku

O heykele harcanan parayla, keşke heykelin baktığı istikametteki evler beyaza boyansaydı da, yurtdışından İzmir'e gelenler, oradaki karmakarışık renkteki evlere dikkat etmeselerdi...

Karabağlar istikametinden gelenler, bir heykele baksınlar, bir de onun baktığı istikametteki evlere...

Atatürk elbette bizim önderimiz, liderimiz, kurucumuz; ama ona gösterdiğimiz özeni, önce rezilliği temizleyip oraları düzene sokup (imar manasında ve güzellik manasında diyorum) ondan sonra keşke o heykeli yapsalardı. Birilerinin kör gözüne parmak gibi yapılmış, şu anda bence hoş olmamış. Heykelin yanına ve arkasına da dikkat edin, hatta biraz daha devam edin, yine sağınıza bakın, yine dikkat edin...

Aynı heykeli, hatta daha büyüğünü Bayraklı'nın arkasındaki dağlara yapsalardı, her yerden görünürdü ve işte o gurur verici olurdu. Ama bulunduğu yer itibariyle verilen paraya çok yazık olmuş, oysa tonlarca çelik ve tonlarca beton harcadırlar oraya, vinçler, işçiler, diğer harcanan mazotu, kaynak makinası da cabası...

Orayı bilenler, benim ne demek istediğimi anlayacaklardır....

hayir ne ise yaricak onu anlamis degilim ? bir hayrini mi gorucez o tepeye git ruzgar gulu dik bedava elektrik uret, git bir tane asker kulesi dik yandan yunanistani dinle ne biliyim bir suru sey yapilir

ataturk adina iyi bir sey yaptiklarini zannediyorlar ama farkinda degiller ataturku milletten soguttuklarinin

• Ne paralar kaçırmışlardır şu heykel yapımından. Buca Belediyesi yaptırıyordu galiba, Şebboy.
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.