Şimdi Ara

ATATÜRK 1920'DE İNGİLTERE'YE TEŞEKKÜR ETMİŞ! ŞOK BELGE !!1!1 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
3
Favori
25.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
864 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iFruit

Varmı delilin kaynagın belgen vatan haini olduguna dair

Yahu ssdece birkaç yere dikkat çekti

400bin şehit verdik. Çanak kalede ingilizlerde. 13bin kayıp
    Bunu zafermi diyorsunuz demeye çalışıuor

Sadece 260 bin türk askeri geliboluya demirleyen gemileriden karaya atılan toplarla vurulmuş

Bakıyorlar kayıplar agır silah sesi yok ingilizler karaya çıkarma yapıyo hepsi birgünde ölmüş askerin elinde silah yok. Mermi kutularının içinden kum çıkıyor toplar var. Atıcak gülle yok
    Bunun delilinin ozamanın elizabeth zırlısının komutanı hatıratı var. Ve şükrü paşada cepheye geldiginde olanlara şahit oluyo günlügüne yazıyor

Emir veriliyo diger cephelerden kulleli askeri lisesinden galatasaray lisesinden mezun olmayan sabi süpyanlari ve cepheye yolluyorlar.
    100 bin civarında deniliyor daha ergen eli silah tutmamış bir çok cocuk ölüyo. Cephede. Bakın. Galatasaray ve kuleli askeri lisesi o dönemde hiçbir mezun olamıyor ve ögrenciside kalmıyor

Kazım karabekir. Fevzi çakmak erzurumlu şükrü paşa
    İşkodralı paşa bunların cephe savaş hatıratlarını okuyın

Kaynak bumlardır savaş zamnında bu paşalar birtakım düzmrceleri farketmiş kaleme almıştır
    sen şuradaki sözünle bitirmişsin kendini,

400bin şehit verdik. Çanak kalede ingilizlerde. 13bin kayıp
    Bunu zafermi diyorsunuz demeye çalışıuor

kurtuluş savaşının anlamını anlayamamışsın. olayı küçültmeye çalışmanda çok komik olmuş. çanakkale zafer gibi zaferdir. çanakkale de göstermiş olduğumuz dirayet ingilizlerin istanbul da barınamayacağı gerçeği ile karşılaşmalarını sağladı. ingilizler askerlerinin ölümü demekti. çanakkaleyi tutmak demek istanbula denizden hiç bir donanamnın geçemeyeceği anlamına çıkar. ingilizler asker kaybını göze alamadı. çanakkaledeki bu dirayet ingiltere de hükümeti düşürdü. daha ne olması lazım?

şu an senin yaptığın orada can vermiş askerlere saygısızlıktır. sen müslüman olabilirsin ama vatansever olamamışsın. tabi bu mısıroğlu gibi içeriye salınmış ajanlar senin aklını kirletmiş. olayları iyi analiz edemiyorsun. sana tavsiyem mısıroğlu gibi masalcılara fazla kapılma.

• Feslinin mürütleri gözleri yaşlı şuanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 3 Mayıs 2020; 12:30:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iFruit kullanıcısına yanıt
    Çanakkale'de (birleşik kelime) sizin sarıklı evliyalar kazandırmamış mıydı savaşı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 3 Mayıs 2020; 12:33:50 >
    Umrumda değilsin lafından ne anlıyorsun? İngiliz ajanı k*dir m*sıroglu hakkında 1 saniye bile konuşmak zaman kaybıdır.

Bu deli hain ingiliz ajanı "stalin kumlara ayetel kürsi okuttu" "keşke yunan galip gelseydi" diyor "büyük ortadoğu projesi" övüyor, cinlerle konuştum beni onayladılar diyor sen gelmişsin delil kaynak belge adam cinle konuştum diyor ulan... Sizin gibi printerdan sahte belge çıkarmasını bilmiyoruz ne belgesi?

Bu adamın her çektiği video söylediği her söz Atatürk'e, Türk'e, Cumhuriyete hainlik içeriyor dolayısıyla bir belgeye ihtiyacım yok. Bu adam bir hain. Muhalif kişiliğe sahip olsa dini güzellemeler yapmasa bu adam birçok kez yargılanır ceza alır başını çıkaramazdı. Çok sevdiği sünni ülkelerden birine değil de kendi söylediği şeytani batının ülkesi ingiltereye ailesini de alıp kaçmazdı.
    Senin ne olduğun da belli. Ben kadir mısıroğlu hakkında bir şey söylemediğim halde gelip bana "en azından sizin gibi dinsiz değildi" diyosun. Ne dedim ki? Ayrıca ne demek bu? Vatan haini de olsa en azından dinsiz değil mi demeye çalışıyorsun? Dinle beyni yıkanmış bir zavallısın. Adam hakkında söyleyebileceğin tek şey dini yerinde diyebilmek. Bir de ingiliz komutanlarin kaynaklarından, british museumdan ücretsiz aldığı kitaplardan kendi götuyle yorumladıklarını bizlere aktarmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan457 -- 4 Mayıs 2020; 8:18:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

kazım karabekir iyi paşaydı. kurtuluş savaşından sonra atatürkün halkın kendi kendine yönetmesi fikirine karşı olmuştur. kazım karabekir savaşı biz kazandık artık tahtta biz oturmalıyız fikrindeydi. kazım karabekir ile atatürkün arası buradan sonra açıklık girmişti. atatürk bunu isteseydi çok kolayda yapardı. ona karşı gelecek bir halk yoktu. adam savaşı kazanmıştı. ama kazım karabekir hiç bir zaman atatürke saygızlık etmemiştir. her zaman yanında olmuştur. birisi padişahlığın devamını istemiştir diğer halkın kendisini yönetmesini. burada kimin tarafını tutalım şimd? tek adamcı olanın mı? şu anda ülkenin düştüğü durumu iyi izliyoruz işte tek adam rejimleri kaybetmeye hep mahkumdur.

kardeş bizim kimsenin dininde gözümüz yoktur. ister taşa tap istersen başka şeylere ama vatana ihanet noktasına duracaksın. bu ülkede ateist bir vatansever ile müslüman bir arap karşı karşıya gelirse yumruğumuzu sıkar o arabı buradan def ederiz!

bu ülkenin değerlerine saygısızlık yapmayacaksın ki ancak o zaman kaale alınırsın. öyle siz bunlara zafer mi diyorsunuz diyerek küçümsemeyeceksin milleti. o zaman kaale alınrsın.

iyi forumlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF22259B6 -- 3 Mayıs 2020; 12:42:27 >

• bazı ahmaklar 1920de ingiltereyi basit gavur bir ülke olarak zennediyor ama dünya'ya adeta tecavüz,bütün kıtada koloni oluşturan güçlü orduya ve muhimmatlara sahip bir ülke idi. O'na rağmen gazi paşa ülkeyi ezdirmedi bazen düşünürüm atatürk'e dil uzatan insanlar 1920 yılında ingiltere ile karşı karşıya kalsa idi ne yapacaklardı? sürekli osmanlıyı savunup atatürke sallayan andavallar anlayın oğlum artık ingiltere
    1800'lerden evvel güçlüydü ona göre istanbula şak diye girip padişahınıza emir verdi, ama dua edin Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlar bizi ezdirmedi...türkiye'yi şeyhler şıhlar ülkesi yaptırmadı.
  • Atatürk İsrail için ne düşünüyordu?

Şimdi her konuda Atatürk adına konuştuğunu ve hareket ettiğini söyleyen her kesim Atatürk"ün 27 Temmuz 1937 tarihinde Hakimiyeti Milliye gazetesine verdiği demeci ibretle okumalıdırlar. Ortadoğu"da bütün bir bölgede çıban başı olacak bir Yahudi Devleti"nin kurulma aşamasında olduğunu sezinledikten sonra “Filistin"e el sürülemez. Türkler bölgedeki yabancı işgali kabul edemez. Hz. Muhammed"in ve kutsal değerlerin hürmetine İslam"ın mukaddes topraklarının Yahudilerin ve Hıristiyanların nüfuzuna girmesine engel olacağız. Ordumuzun buna gücü yeter. Birinci Dünya Savaşı"ndan sonra Arap kardeşlerimizden uzak kaldık ancak onların aralarındaki karışıklıkları kimse bizden iyi bilemez.” demiştir Atatürk.

Evet, Mason localarını kapatan Mustafa Kemal Atatürk"ün kurulacak muhtemel İsrail devleti hakkındaki düşündükleri. Yani gerekirse mukaddes topraklar için savaşmayı ön görmektedir. Fakat ne yazık ki, İsrail devleti kuruldu ve bölge tam 58 yıldır kan, barut, gözyaşı ve katliam altında. Hemen belirtelim ki, Mustafa Kemal"in bu kararlı tutumunu benimsemeyen ve halen ABD ve İsrail ekseninden bir türlü çıkamayan Türkiye; eğer böyle giderse yakın bir gelecekte Siyonist İsrail ordusunu ve evangelist sömürgecileri fiilen güney sınırlarında bulacaktır. Zaten şimdiden güney sınırımızda kukla Kürdo/ Judea devleti kurulmadı mı?

İlla İsrail ve ABD füzelerinin şehirlerimizde patlamasını mı bekleyeceğiz.

Lutfi Özşahin
    Milli gazete

Not:Mustafa Kemal Atatürk bu demece benzer bir konusmayi mecliste yaptiktan 6 ay sonra ölmüştür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototube -- 3 Mayıs 2020; 13:35:3 >

• ototube kullanıcısına yanıt
    konu ile ilgisinin ne olduğunu anlayamamakla birlikte. gülen cemaati ve onun yardakçısı akp son 20 yılda ergenekon ve kozmik odaya giriş dahil neler yaptığı aşikar. akp'lilerin bir sürü açıklamaları var. erdoğan fetö'yü temizleme niyetindeyse önce yanındaki fetöcülerden başlasın. fetöcüler devlet kademelerinde halen cirit atıyor!
  • Fetöcülerin ne zaman palazlandığı ayrı bir mesele ki herkes biliyor hatta millet beni affetsin diyenler kim onu da biliyoruz.

Ama daha önemlisi
    Fetöcüler kim?
    Yahu kim bu fetöcüler?
    Kimler gece gündüz ağladı zırladı? Övdü hasret dedi kimler bizzat fetöcüydü?

Fetöcüler kalkmış beni önceleri ceğapeliler de besledi diyor

Yahu en önemli soruyu sorsana önce
    Kimler bunlar? Hepimiz cevabı biliyoruz

Züttürük pırtoğlu
    Pıtriyet gazetesi

• Kozmik odaya teröristleri kim soktu
    Kahraman Türk subaylarını kim kumpasladı ve bu kahramanlara kim sahip çıktı, şu an hangi partideler?
    Megeka kararlarını kim uygulamadı?

Züptirik hırtoğlu
    Züptüyet gazetesi

• efsane
  • Perturbator kullanıcısına yanıt
    Aynen ortak değerlerimize sahip çıkmalıyız, ama ortada buluşmak için kimse yanaşmıyor hep yazıldığı ile kalıyor sorunda bu. En azında ne gördüğümü ne anlatmaya çalıştığımı anlamışsın. Ki çoğu da anlıyor da işte bilmiyorum artık ne dertleri var, biri çıkıyor diyor bana terörist dedi diyor kendini savunmaya kalktı mı eee dedi madem sen niye onun gibi oluyorsun onun yaptığını niye yapıyorsun cevap yok o yaptı bende yapacağım yapmam lazım düşüncesi hep. Neyse ne yazsam boş.
  • 1 ay ceza almalık küfürlerimi hazırlayıp girdim, ben de mağdurum şu anda, rahatça saydırabileceğim birisi cevaplar mı lütfen mesajımı, hahhahahha lan iyi dumur oldum ama böyle dumura can kurban, helal olsun konu sahibi kardeş.
  • Arkadaşlar belki 10 sene önce Lgbt'liler pankart açmışlardı "Atam izindeyiz" diye . Neden diye düşünürdüm lgbt ile Kamal ne alaka lan . Vedat Uşaklıgil meselesini Dr. Rıza Nur ve Halit Ziya Uşaklıgil'den okuyunca mevzuyu anladım

• Bu memleketin basina ne geldiyse din yuzunden geldi ve din yuzunden insanlar hala sefalet icinde yasamaya devam edicekler

• quote:

Orijinalden alıntı: zanix23

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Onun icin mi muslumanlar mezheplere tarikatlara ayrilip birbirlerine saldirip duruyorlar ?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.