Şimdi Ara

Atasun Optik Rayban ve diğer Markalar %30 indirim Tüm Mağazalar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
32.536
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atasun iyidir, güzeldir, bazen sağlam indirimler olmuştur ama başlıkta incelenen indirim pek sıcak değildir. Az biraz sağa sola bakarsanız aynı fiyattan rahatlıkla bulursunuz aradığınız modelleri. En basitinden Zeki, Keskin optik vs. de güzel indirimler yapıyor. Bu sezon gözlüklerde özellikle güneş gözlüğünde genel olarak pek indirim olmadı sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: royals

Vogue 2644 modelini begendim bugun aldıktan sonra forumda okudum ve atasunda 210 TL oldugunu duydum. şimdi SSK hakkımda var. Boyle bir durumda gözlük ve cerceve (organik antrefle ) fiyatı kaca gelir bilen var mı ? alan arkadaslara soruyorum onlar hesaplar sanırım. (gozluk numaram 0.75 digeri 1 numara). Aldıktan sonra gordum buyuk ihtimalle kazık yedim ama ne kadar yedim onu merak ettim ben 250 TL ödedim hepsi dahil ssk katılmış halde.
    gozluk camları :80 gozluk:220 sSK:50 tl düstü --> 250 ye aldım. Eğer bunu atasundan alsaydım ne olurdu merak ettim şimdi.

210tl gözlük ssk çerçeve indirimi 49tlde düş 161tl organik kaplamalı camlarda 39tl onuda ssk ödüyor 161tlye geliyor ve 2 de çerçeve hediye alabiliyorsunuz onlarada standart organik taktırdığınız zaman 198tlye 3 gözlüğünüz oluyor...

• Merhaba,
    arkadaşlar bende kardeşime Atasun'dan aldığımız iki gözlüğü ve fikir vermesi açısından fiyatlarını yazmak istiyorum.

Ray-Ban RB5184 - 5014 New Wayfarer Optik Gözlük
    Şubat 2012 de 231 TL'ye aldık.
    Cam fiyatı 199 TL.
    Toplamda 430 TL'ye geldi..
     Atasun Optik Rayban ve diğer Markalar %30 indirim Tüm Mağazalar Atasun Optik Rayban ve diğer Markalar %30 indirim Tüm Mağazalar

Ray-Ban RB2140 - 824/51 Original Wayfarer Güneş Gözlüğü
    Bugün 306 TL'ye aldık.

Atasun Optik Rayban ve diğer Markalar %30 indirim Tüm Mağazalar Atasun Optik Rayban ve diğer Markalar %30 indirim Tüm Mağazalar

Atasun Optiğin fiyatlarını piyasaya göre uygun bulduğumu belirtmek isterim. Yukarıdaki iki gözlüğü almadan önce çeşitli optikçilerde fiyat araştırması yaptığımızı söyleyebilirim.

Müşteriye karşı olan tutumları harikulade. 6 farklı Atasun dolaştığım için biliyorum. Örneğin Atasun Optiklerde istediğiniz gözlüğü deneyip, fotoğrafını çekip, ürün kodundan, renk koduna kadar not edebilirsiniz. Size kimse karışmaz. Kurumsal yapısı en büyük avantajı.

Kurumsal bir yapıya sahip olmayan optikçilerde, ne ürün kodunu ne de renk kodunu not etmenize izin vermezler. Yaşadığım için biliyorum ki böyle birşeye hakları yok.

Müşteri beğendiği gözlüğü tabiki araştırmak ister. Renk kodundan, ekartmanına kadar. Ben bunlardan biriyim. Çünkü yine gittiğim çeşitli optikçilerden biliyorum RB5184'ü alırken bizi ekartman konusunda yanıltmak isteyenler oldu. Araştırdığımız için tabi tongaya düşmedik.

O yüzden Atasun'u şuan için Türkiyedeki yegane optikçiler sınıfına koyuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 12 Nisan 2012; 16:17:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: balabanraca

Merhaba,
    arkadaşlar bende kardeşime Atasun'dan aldığımız iki gözlüğü ve fikir vermesi açısından fiyatlarını yazmak istiyorum.

Cam fiyatı 199 Tl.

Bugün 306 TL'ye aldık.

Atasun Optiğin fiyatlarını piyasaya göre uygun bulduğumu belirtmek isterim. Yukarıdaki iki gözlüğü almadan önce çeşitli optikçilerde fiyat araştırması yaptığımızı söyleyebilirim.

Müşteriye karşı olan tutumları harikulade. 6 farklı Atasun dolaştığım için biliyorum. Örneğin Atasun Optiklerde istediğiniz gözlüğü deneyip, fotoğrafını çekip, ürün kodundan, renk koduna kadar not edebilirsiniz. Size kimse karışmaz. Kurumsal yapısı en büyük avantajı.

Kurumsal bir yapıya sahip olmayan optikçilerde, ne ürün kodunu ne de renk kodunu not etmenize izin vermezler. Yaşadığım için biliyorum ki böyle birşeye hakları yok.

Müşteri beğendiği gözlüğü tabiki araştırmak ister. Renk kodundan, ekartmanına kadar. Ben bunlardan biriyim. Çünkü yine gittiğim çeşitli optikçilerden biliyorum RB5184'ü alırken bizi ekartman konusunda yanıltmak isteyenler oldu. Araştırdığımız için tabi tongaya düşmedik.

Hayırlı olsun çok güzel gözlükleroptik olanı bende denemiştim en güzel modelini almışsınız
    Optikte %10 indirim yaptılar değilmi?

• www.sepetciniz.com diye bir site var. Burdan alışveriş yapan oldu mu? Ray-ban gözlükler %60 indirimli piyasaya göre sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0je
    Hayırlı olsun çok güzel gözlükleroptik olanı bende denemiştim en güzel modelini almışsınız
    Optikte %10 indirim yaptılar değilmi?

Merhaba, teşekkürler.
    Optik Ray-Ban'ın fiyatı 330 TL'ydi.. %30 luk indirimle birlikte 231 Tl'ye aldık.
    Güneş gözlüğü ise 360 TL'ydi.. %15 lik indirimle birlikte 306 TL'ye aldık.

Bu arada Ray-Ban başta olmak üzere birçok markanın Türkiye tedarikçisi Lux Ottica Group, piyasaya kendisi girecek diyorlar. Piyasaya girdiği taktirde fiyatlar umarım biraz düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balabanraca

Merhaba,

Cam fiyatı 199 TL.

Bugün 306 TL'ye aldık.

Bugün 306 TL'ye aldık.

Bu gözlüğü bana konyada bir optikçi 260 tl ye bıraktı. orijinal olduğu gösteren bir sürü belge vercem dedi. Acaba doğru söylemiyormu.

• www.sepetciniz.com daki ürünler orjinal 2 yıl Distributor garantili.
  • normal.
    benim kardeşim piyasanın indirimli fiyatından 60 tl daha ucuza pilot aldı.
    şöyleki
    gözlükte inanılmaz bir kar marjı var.
    o yüzden fark eder.
    senin yapacagın en mantıklı hareket, sagdan soldan değil, gözlükçüden almak olacaktır.
    ha, netten yazsaydın bu fiyatı temkinli ol derdim.
  • Atasundan Rayban güneş gözlüğü alırken de SGK dan faydalanabiliyor muyuz :) Yoksa sadece normal gözlükler mi?
  • 1 hafta önce 2 adet Emporio Armani gözlük aldım. Tüm piyasayı gezdim sanırım en uygun fiyat veren yer atasun oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enorton

Atasundan Rayban güneş gözlüğü alırken de SGK dan faydalanabiliyor muyuz :) Yoksa sadece normal gözlükler mi?

Sadece normal gözlükler..
    hiç öyle şey olur mu..
  • Sabah atasundan sms geldi..Size özel güneş gözlükleri %30 %40 indirimli diye tam zamanında geldi vallahi :)
  • Oncelikle genel bir soru sorayim, gecen hafta Taksim'deki Atasun dukkaninin onunden gectim vaktim olmadigi icin girip inceleyemedim. Fakat %30-40 gibi herhangi bir ibare de goremedim. Sadece 99-199 TL seklinde firsat reyonlari vardi. Bu bahsedilen indirimlerden nasil yararlaniliyor, butun gunes gozlugu modellerinde gecerli mi?

quote:

Orijinalden alıntı: lazarusuo

1 hafta önce 2 adet Emporio Armani gözlük aldım. Tüm piyasayı gezdim sanırım en uygun fiyat veren yer atasun oldu.

Mahsuru yoksa (PM ile de olabilir) aldiginiz model ve fiyati belirtebilir misiniz. Gerci 2 adet aldiginiz icin daha cok kolaylik saglamislardir ancak bilgi edinmek amaciyla soruyorum.
  • Geçen ay alışveriş yaptığım için sanırım bu indirim bize özel.Genel değil sanırım bilmiyorum tam sorunca öğrenirim.
  • VANGUİSH;
    içerde söylüyolar. bugün bende dikkat ettim hiç reklam yok.
    hatta sarı etiketli ve kırmızı etiketli ürünler var ve 2sindede ayrı oranlar uygulanıyor. 20-30 gibi birseydi.
  • quote:

Sabah atasundan sms geldi..Size özel güneş gözlükleri %30 %40 indirimli diye tam zamanında geldi vallahi :)

Bana da geldi bu mesaj. "Sayın Katafalk101, gözlerinizi korumak için 20 - 30 Nisan arasgüneş gözlüklerimiz size özel %40 a varan indirimlerle.Kasada bu SMSi gösteriniz."
  • ben de geçen 0.50 gözlük almıştım, bana da geldi SMS

güneş gözlüğü için hangi marka-modelleri önerirsiniz?
  • quote:

Sabah atasundan sms geldi..Size özel güneş gözlükleri %30 %40 indirimli diye tam zamanında geldi vallahi :)

Merhaba,

aynı şekilde tarafımada Atasun Optik'ten mesaj geldi. 20 - 30 nisan arasında size özel %40 indirim, kasada bu sms'i gösteriniz diye..

Arayıp sorduğumda, bu indirimin ürünlere ve markalara göre değişken olduğunu anladım.

Örneğin benim kendime almak istediğim aşağıda fotoğrafını eklediğim Prada güneş gözlüğü için %20 indirim uygulanabileceğini öğrendim. İndirim uygulanmış fiyatı 504 TL..

Aynı ürün için Göz Grup Optik'ten aldığım fiyat 465 TL. Tabiki gözlüğü Göz Grup Optikten almayı düşünüyorum.

Atasun Optik Rayban ve diğer Markalar %30 indirim Tüm Mağazalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 20 Nisan 2012; 21:04:23 >

• atasun optik optimum outlet'ten MUSTANG almaya karar verdim ama sonra denildi ki bu gözlük 100 UV ve 230 TL fiyatı

oysa güneş ışığı 380 uv

ptimum outlet 1. kat KENT OPTİK'e gittim, 299 TL'ye BLINDE marka (internette BLINDE sunglasses diye araştırın, hep Hollywood ünlüleri takıyor) ve 400 uv gözlük aldım.

MUSTANG'dan kat kat iyi.. RAY BAN'ler de sırf hava gibi geldi bana...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.