Şimdi Ara

Atasun Optik - Optik Gozluk ve Camlarda %40 indirim (9 Ocakta Başlıyor) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
8
Favori
78.181
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 28 Haziran 2021; 17:29:29 >
  • Daha önce 2 adet iadem oldu.

%45 inceltilen cam, gözümdeki %30 ince camdan kalındı bir seferinde.

Bu nasıl inceltme dediğimde markadan markaya farklılık olur dediler. Camlar aynı marka deyince de hemen iade almışlardı.

Haftaya benimki nasıl gelecek bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nhtgrck

.
    Hocam öncelikle gecmis olsun dileklerimi sunmak isterim.

Ben ilk defa nuamrali optik gozlu kullanacagim icin bilgim yok fakat bir kac fikrim var.

Vantuz izleri hangileri? Sprey ile islatip silince cikmiyor mu? Cami mi cizmisler?

prevencia cam da mavi filtre var ama bu filtre mi yoksa onradan kaplamami?
    Atasun alize cama kaplama yapip buna prevencia mi diyor? Eger boyle ise o cam prevencia olmaz cunku prevencia da mavi kaplama harici alize arasinda farklilar var yani bir cama mavi kaplama yapinca prevencia olmaz. ikisi farkli farkli camlar.

Anladigim kadari ile siz bu sorunlardan en fazla mavi filterinin kotu oldugundan sikayetcisiniz. Fakat cam lar diger optikcilerin prevencia camlari ile ayni diyorsunuz bu durumda cam lar iyi olmasi gerekmez mi? Aklim biraz karisti kusura bakmayin

Diger 2 gozluk dediginize gore sanirim 3 adet gozluk aldiniz?

Bu fotograftaki Ray ban RB3447V sanirim. Bende bir adet aynisindan siparis ettim. (ek oalrak lacoste, optik alize cami ile ve kendi gunes gozlugume numarali cam istedim)

Rica etsem biraz daha fotografli ornekler yazarmisiniz bizlere bilgi olmasi acasindan.

hocam bu arada, camlar ithal geliyor atasun magazaasinda cami kesip cerceveye monte ediyorlar.

subeden subeye muhtemlen iscilikler arasinda cok buyuk fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahsi Hindi Sürprizi -- 18 Ocak 2019; 15:13:17 >

• Yahu beyler atasundan yuvarlak buyuk rayban marka cerceve aldim yaninda da 440 tl lik cam paketinden aldim lakin soyle bir sorun var gozum 2 gundur alisamadi net degil sanki sag sol yaparken goruntu katlaniyor sıkışıyor büzülüyor gibi nedir bu panoramik dedikleri sacmaliktan mi kaynaklaniyor nedir iade edicem sanirim var mi bilgisi olan ?
  • nhtgrck N kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap icin tesekkürler. ürünleri tek tek inceleyecegim eve geldigimde tekrar bakacagim.

"bunun normal olduğunu ifade etti, bu şekilde kullanabileceğimi, sildikçe geçeceğini söyledi."

Eger silindikce gecseydi orada o kadar silince zaten cikardi.
    Ürünü degistirmelerine sevindim. Tabikide bir leke iz varsa o cam o sekilde kullanilmaz.

2 gozluk icin alize siparisi verdim acaba birisini prevencia ile mi degistirsem. Prevencia daha kaliteli tabiki ama beyazlari sarimsi gostermesi beni biraz caydiriyor.
  • Orion578 kullanıcısına yanıt
    Pek bilgim yok ama goz numaraniz degismis olabilir mi?
    Veya gelen camlar farkli bir numara olabilir.
  • Merhaba indirim hala devam ediyor mu arkadaşlar bileğisin olan va mı

• cevher05 kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta pazar günü bitti hocam. 9-13 Ocak arasıydı.

• Bende gözlükleri bugün itibari ile aldım. Sağına soluna baktım bir sıkıntı yok. Küçük tırnak ucu kadar çizik vardı onu da pek umursamadım. Cam sertifikasında prevencia olduğuna dair Bilgi yok ama mor ve mavi yansımaları fark ettim. Gözlükle birlikte 4K görüntüye geçtim desem yalan olmaz. İlk defa kullanıyorum. Meğer göremediğim ne çok şey varmış

• Sparisimi bugun aldim fakat sertifikada bende de Prevencia olduguna dair bir ifade yok. Nasil teyid edebiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan26tr

Lacoste çerçeve+essilor cam (mavi kaplamalı %45inceltilmiş) 635tl

Tek essilor cam (kaplamasız %45) 270tl ye aldım.

1 haftaya gelir dediler.

Umarım uygun olmuştur.
    Siparişi teslim aldım. Camlarda mor yansıma mevcut, sertifikada sadece essilor ifadesi var.

Çerçenin camları tutan kısımlarda oynama mevcuttu. Tekrar sıkmalarını söyledim. Uğraştıktan sonra deliklerin büyük olmasından kaynaklı olduğu, rahatsızlık duyarsam geri getirmemi ve vidaları büyütebileceklerini söylediler. Gözlüğü iki gün boyunca denedim. Çerçevesiz gözlüğün iki camını tutan orta direğin birleştirme yerleri devamlı görüş açıma giriyor. Rahatsızlık duyuyorum. Şuan eski gözlüğümü tekrar taktım. Birde camların bir miktar daraltılmasını rica etmistim. Not almalarına rağmen yapmamışlar. Bu sıkıntılardan dolayı değişiklik talep edeceğim.

• Hocam merhaba, camların derecelerinde sıkıntı yok benim gözlerde hala aynı derecede başka gözlükculerde de test ettim. Sanırım iade edicem çerçeve ve cami.

• Orion578 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bugun 3 adet gozlugu teslim aldim.
    Hepsinde bu bahsetmis oldugunuz olay mevcut. Camin tam ortasindan bakmiyorsam objelerde daralma uzama basilma oluyor. Ben ilk defa numarali gozluk kullanacagim.
    Gözlük kullanan bir kac kisiye bu olayi danistim hepsi bu cok normal. Eger bunu istemiyorsan veya alisamazsan lens kullan dediler. Fakat herkes kisa surede alisacagimi soyledi.

sizin bahsettiginiz olay daha farkli bir durum mu?
  • suan bende 0.5 astigmat var, kullandigim gozluk bu link, simdi buna benzer bir gozluge gectim dereceler astigmat ayni 2.5 - 3 ve ikisindede 0.5 astigmat link 2 ve daralma mevcut ya atasunun camlardan yada gozlukugun altlari yuzumde baya altta durdugu icin boyle bir kirilma oluyor bilemiycem risk almak istemiyorum kesin bir cevaba da ulasamadim maalesef bu yuzden hem cerceve hem camlari iade edicem maalesef, ilk linkteki gozlukte sikinti yok. Genel olarak gozluk takmaya yeni basladiysan bu sorunu yasayabilirsin ben cerceve degisince fazlasiyla yasadim ve alisamayacagimi dusundugum icin mecbur eskiye donucem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orion578 -- 21 Ocak 2019; 4:11:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vahsi Hindi Sürprizi

Hocam öncelikle gecmis olsun dileklerimi sunmak isterim.

Ben ilk defa nuamrali optik gozlu kullanacagim icin bilgim yok fakat bir kac fikrim var.

Vantuz izleri hangileri? Sprey ile islatip silince cikmiyor mu? Cami mi cizmisler?

prevencia cam da mavi filtre var ama bu filtre mi yoksa onradan kaplamami?
    Atasun alize cama kaplama yapip buna prevencia mi diyor? Eger boyle ise o cam prevencia olmaz cunku prevencia da mavi kaplama harici alize arasinda farklilar var yani bir cama mavi kaplama yapinca prevencia olmaz. ikisi farkli farkli camlar.

Anladigim kadari ile siz bu sorunlardan en fazla mavi filterinin kotu oldugundan sikayetcisiniz. Fakat cam lar diger optikcilerin prevencia camlari ile ayni diyorsunuz bu durumda cam lar iyi olmasi gerekmez mi? Aklim biraz karisti kusura bakmayin

Diger 2 gozluk dediginize gore sanirim 3 adet gozluk aldiniz?

Bu fotograftaki Ray ban RB3447V sanirim. Bende bir adet aynisindan siparis ettim. (ek oalrak lacoste, optik alize cami ile ve kendi gunes gozlugume numarali cam istedim)

Rica etsem biraz daha fotografli ornekler yazarmisiniz bizlere bilgi olmasi acasindan.

hocam bu arada, camlar ithal geliyor atasun magazaasinda cami kesip cerceveye monte ediyorlar.

subeden subeye muhtemlen iscilikler arasinda cok buyuk fark var.

Alıntıları Göster
    atasun mavi kaplamayı kendisi yapıyor şeklinde burada yazılanları dikkate alıp standart organik cam siparişi vermiştim. en son yazılan mavi kaplamalı olanlar prevencia standart olanlar alize olarak yazılınca bende camlar ile ilgili olarak genel merkeze mail attım.

arayan hanımefendi essilor camlar alize veya prevencia şeklindedir diye bir bilgi vermedi. mavi ışık kaplama özelliği olan cam yok kaplamayı biz yapıyoruz dedi. essilor prevencia modelinde kendiliğinden mavi ışık kaplaması mevcut şeklinde bilgi var dediğimde "ben farklı bir departmanda çalışıyorum ama eminim mavi kaplamalı cam istediğinizde cama mavi kaplama yapıp gönderiyoruz" dedi. 0 derece olan bir gözlüğümüz var onda sadece mavi filtre özelliği var ve sadece o camın kendisinde var bu özellik dedi. başka bir camımızda kendiliğinden mavi filtre özelliği bulunmuyor biz kaplama yapıyoruz diye ısrarla söyledi.

son olarak mavi filtreli camla değişim isterseniz 30 gün içerisinde indirimli olarak değişim yapabilirsiniz dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebelpirate -- 24 Ocak 2019; 10:49:55 >

• İndirimli aldığımız cam veya çerçeve değişimlerinde; değişecek gözlüğü indirimli fiyattan, yenisini ise normal fiyattan hesaplayıp fark mı alıyorlar? Yada ikisinide normal fiyatlarından kıyaslayıp aradaki farkı mı alıyorlar?

Örneğin; 500tl lik gözlüğü 300tl ye aldık. Aldığımiz gözlüğü, yine normal fiyatı 500tl olan başka bir gözlükle değiştirmek istedigimizde bire bir değiştiriyorlar mı?

• sinan26tr S kullanıcısına yanıt
    bana söylenen teslim tarihinden itibaren 30 gün içinde değişim yaparsanız (iade değil değişim dedi ısrarla) yeni ürünleri indirimli fiyattan alırsınız şeklinde. eğer kaplamalı alırsam ürün fiyatı fazla olacak dedim tamam aradaki farkı ödersiniz dedi. kampanya süresince kaplamalarda indirim var mıydı bilmiyorum eğer onların normal fiyatı ise (örneğin mavi filtre kaplama 60 TL idi) şuan değiştirmek istesem 60 TL fark verip mavi filtre kaplamalı gözlük alacağım. ama kafam hala karışık temsilci ısrarla essilor camlarda standart olarak mavi ışık filtresi olmadığını kaplamayı kendilerinin yaptığını söyledi. essilor prevencia da standart olarak mavi ışık filtresi var diye biliyorum dedim hayır kesinlikle yok kaplamayı biz yapıyoruz dedi.
  • nhtgrck N kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam ben bu bilgiye ulaşamadığım için standart essilor cam almıştım. kaplamayı atasun değilde essilor yapıyorsa sıkıntı yok o zaman. bayanın ısrarla kaplamayı biz yapıyoruz demesi kafamı karıştırmıştı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.