Şimdi Ara

Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.211
Cevap
88
Favori
172.425
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende bekliyorum bazen 5 bazen 10 gün sürüyor.yerli standart camlarsa biraz daha erken yaparlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çerçeve olsun cam olsun, beğenmediğimiz tarihinde sorgusuz sualsiz iade olayı vardı değil mi arkadaşlar, teslimden 7 gün sonra

• çerçeveyi camı zaten kendin seçiyorsun, nasıl beğenmeyip iade edeceksin amazonmu orası

• Ben Atasun önünden geçenlere seçtirdim hocam da ondan sordu idim. Sen de haklısın gerçi boşuna tüketici haklarına koydular bu iade hakkını falan 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • flintstones F kullanıcısına yanıt

Evet 10 günmüş, 9. günde gittim aldım, indirim bittiği için ucuz bir şey aldım, zaten fazla kullanmıyorum. Bu arada soranlar olmuş dün ödemeyi yaptım atasundan aldım, en az 3-4 gün en fazla 1 haftaya gelir demişlerdi bugün gözlüğünüz hazır diye aradılar ve msj da geldi akşama almaya gideceğim. Bir de ssk üzerinden alanlara katkı tutarı artmış galiba eskiden 47 tl gibi birşeymiş çerçeve + cam için toplam destek, şuan 90 tl ama 10 tl sini bir şey için kestiler anlamadım :)

• FERROKROM kullanıcısına yanıt
    Hadi hayırlı olsun hocam inşallah, güzel günlerde kullanın

• dün yedek gözlüğümüm camı kırıldı koşarak gittim kampanya bitmiş. en ucuz camı taktırdım 60 lira verdim hala pahalı cam satmaya çalışıyorlar ne değişik adam bunlar yüz çeşit cam çıkarmışlar

• flintstones F kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar gunes gözlüğünde her 500/75tl indirim onceden optik gozluk alan gunesde %50 indirim hakkı olan ile birlesiyor mu? Oyleyse güzel bir kombo olabilir

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

Çok fazla şubesi olmasının dezavantajı teslim süresinin uzun olmasına sebep aslında. Her şube kendi cam montajı yapmadığı için 5-10 arası sürüyor. Belli bir merkez camı yapıp gönderiyor. Tek şubesi olan gözlükçülerde ise adamlar ellerinde o cam varsa hemen yapıp veriyor. Ogün cam yoksa 1-2 gün sonra teslim ediyorlar

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    standart camları çabuk yapıyorlar.

gözlük camlarından müthiş para kazanıyorlar, her gelene en pahalısını satmak için ikna ediyorlar.

2 yıl önce gözlüğüme atasunun en pahalı camını yaptırmıştım oradaki elemanlar yüzünden,3 gün önce yedek gözlüğüme onlara uymayıp en ucuz 60 liralık taktırdım vallahide hiç fark yok adamlar bisküvi çeşiti gibi onlarca çeşit çıkarmış milleti kazıklıyor.

yabancı markaları bilmemde atasunun camlarının hepsi aynı, aralarında 10 lira bile fark olmaması lazım.

• 30 ocakta sipariş verdiğim camlar hala gelmedi benzer durumda olan var mı?

Ben standart cam hiç yaptırmadım. Normal gözlükcü olsun atasun olsun kaliteli marka cam yaptırdım. Bizim şehirde gözlükçülerin çoğunun kendi cihazları var cam ellerinde varsa cama yapılması gereken işlemi aynı gün veya ertesi gün yapıp veriyorlar. Cam yoksa sisteme yazıp hemen sipariş geçiyorlar cam ertesi gün gelmiş oluyor. Geri kalan işlemi kendileri yapıyor. O sebeple cam ne marka ve ne kalitede olursa olsun en kötü 2-3 içinde gözlüğü almış oluyorsun. Atasun da ise o aşama farklı görünüyor. Benim gözlük sipariş verdiğim Atasun şubesi sadece sipariş alıp Atasun merkeze camları yaptırtıyor o merkezden gelince sana haber veriyorlar. O sebeple uzun sürüyor. Bu dediğim numaralı gözlük ve normal gözlüklerde böyle. İşin içine güneş gözlüğü girince normal gözlükcülerde de süreç uzuyor. Normal gözlüğü 2 günde yapan gözlükçüye bir defa camı kırılan güneş gözlüğü götürdüm 14 gün sonra yeni cam geldi.

Bu arada camları bilmiyorum ama gözlüklerin kendilerinde tekelleşme var. Pek çok marka Luxottica ait. Örneğin, Rayban ve Prada. Hatta bir kaç sene önce firma tekelleşmekten para cezası almıştı.

• Arkadaşlar merhaba, ben %65 inceltme ile cam aldım Atasun'dan, her iki gözüm de aynı derece (-3.5), astigmat yok fakat camlar arasında kenardan bakınca kalınlık farkı var. Bu normal mi?

• bluedrk kullanıcısına yanıt

İki gözün numarası aynıysa camlar arasında kalınlık farkı olmaması lazım bence. Tabi iki gözden birinde başka sıkıntı yoksa.

• anilzi A kullanıcısına yanıt

benim de durum aynı. atasunun kendi camlarından sipariş vermiştim hala yok ortada.

Geçen yıl indirim var diye yüklü miktar ödeyip miyop+astigmatlı gözlük yaptırdım. Camları kaliteli seçtim, gözlük geldi; odaklama sorunları yaşadım, inceltme oranları alakasız, sadece karta yazıp veriyorlar size. Bir sürü fark ödeyerek seçtiğim kaplamalar hiç bi işe yaramadı. Temiz camlar 2 saat içinde toz içinde kalıyordu. Garantiyi kullanmak istedim, 25 gün bizde kalır dediler. Gittim mahalle esnafına gözlük yaptırdım 10 numara oldu.

Atasunun Cam kalitesi, optisyenlik maharetleri vasat. İkinci kez hüsrana uğradıktan sonra tövbe ettim bu firmaya.

Merhaba eğer dediğiniz gibi her iki göz de astigmatsız ve aynı numaraysa kalınlık farkı olmaması gerekir. Çok yüksek ihtimalle montajı kötü yapmışlar. Atasun bu konuda vasat kalıyor. Tüm siparişleri alıp tek bir yerden üretim yapıp geri şubelere kargolanıyor gözlükler. Sizin gözlüğünüzü yapan görevli de kim bilir o gün kaç tane gözlük montajı yaptı ki bu durumda da hata kaçınılmaz.

• Cevaplar için çok teşekkür ederim. Atasun'a götürdüm problem olduğunu kabul ettiler, yeniden cam yapılacakmış.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.