Bildirim
Atari solonu???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kadıköy'de Ptt'nin arkasında Funcity var oraya gidebilirsiniz. Gerçi makinalar epey yıpranmış durumda ve çoğunda tuşların çalışmaması gibi problemler var ama nostalji yapmak adına hoş vakit geçirilebilecek bir mekan diye düşünüyorum. En son 2010 eylül gibi gitmiştim ve Final Fight oynamıştım, yanınızda eski oyunlara hayranlık duyan bir arkadaşınız varsa daha da eğlenceli olabiliyor ama yanlız da gitseniz eğlenebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: venom800
Kadıköy'de Ptt'nin arkasında Funcity var oraya gidebilirsiniz. Gerçi makinalar epey yıpranmış durumda ve çoğunda tuşların çalışmaması gibi problemler var ama nostalji yapmak adına hoş vakit geçirilebilecek bir mekan diye düşünüyorum. En son 2010 eylül gibi gitmiştim ve Final Fight oynamıştım, yanınızda eski oyunlara hayranlık duyan bir arkadaşınız varsa daha da eğlenceli olabiliyor ama yanlız da gitseniz eğlenebilirsiniz.
oraya unutmuştum ama dediğin gibi benim gittiğim zamanlarda bile çoğu makinanın tuşları çalışmıyor birde öyle harbiden kapışabilecek rakiplerin takıldığı yer değildi orası -
Yani işi bilen eski oyunculara denk gelebiliyorsun bazen ama bu durum nadiren rastladığım bir durumdu kendi adıma konuşacak olursam. Bir keresinde Final Fight'ı yaşıtım bir arkadaş ile bitirmiştik ve çok zevk almıştık gerçekten. Metal Slug adlı muhteşem shoot em up oyununu da iki kişi oynamışlığım var Funcity'de ama işte bu eski nesil oyunculara her zaman denk gelemeyebiliyorsunuz. -
quote:
Yani işi bilen eski oyunculara denk gelebiliyorsun bazen ama bu durum nadiren rastladığım bir durumdu kendi adıma konuşacak olursam. Bir keresinde Final Fight'ı yaşıtım bir arkadaş ile bitirmiştik ve çok zevk almıştık gerçekten. Metal Slug adlı muhteşem shoot em up oyununu da iki kişi oynamışlığım var Funcity'de ama işte bu eski nesil oyunculara her zaman denk gelemeyebiliyorsunuz.
evet haklısın ama ben daha çok street fighter ve diğer dövüş oyunları üzerine ihtisas yapmışım dile kolay 23 sene 7 yaşımdan beri oynarım haggarı da seferim ama hiç tek jetonla bitiremedim 3 veya 4 jetonumu yemiştir kerata oda yanımda ki dallama yüzündedir ya pc de filan var mame taklıyorum da ille canlı rakip olacak bi kere bi arkadaşım eşiyle oturmaya gelmişlerdi dedim gel oynayalım çocuk aynen şu ifadeyi kullanmıştı sen klavyede böyle oynursan joystikle napıyon
-
SF benim de en çok saygı duyduğum ve sevdiğim dövüş oyunlarının başında gelir. Fun City'de Ex serisinden SF II versiyonlarına kadar geniş bir SF arşivi var ama işte tuşlar arızalı olunca oyun zevki falan kalmıyor. Online oyun oynamak her ne kadar eğlenceli olsa da rakibini kanlı canlı yanında görmek, onu yendiğinde yüzündeki ifadeyi görebilmek bambaşka bir olay. Online oyunlarda bu hissiyatı yaşamak mümkün değil o nedenle arcade salonlarının yok olmasına en çok üzülen oyunculardan biriyimdir. Anca yakın dostlarımla SF, Kof veya MK gibi efsaneleşmiş dövüş oyunlarını birlikte oynayabiliyorum ama keşke arcade salon kültürü aynı Japonya'da olduğu gibi ülkemizde de devam etseydi de hala o salonlara gidip hiç tanımadığımız oyuncularla oyun oynama tecrübesini yaşayabilseydik... -
quote:
Orijinalden alıntı: olizvel
Beyler anadolu yakasında üsküdar ve çevresinde atari salonu var mı ya şu iz düzelene kadar street fighter veya mortal kombat takılayım bu da binevi canlı online olur sıktı artık bu iş ya
not:benim bildiklerim hep kapandıda şöhretler durağın arkası uncular bağlarbaşında ki
Kadıköy Caferağa Spor Salonunun Karşısında 4Tune diye extreme spor ekipmanları satan bi yer var hemen altında zaten gözüküyor playstation ve xbox kafe var makinalar felan gayet güzel oyun çeşidide bol
-
Şöhretleri bilirsin belki üsküdarda balıkçılar çarşısının orda collezion var tam karşısında yıllarım geçti abi ya emeklilik yaşım dolmuştur orda. Street fighter da ya orda bi kapışmalar olurdu yemin ederim zaman su gibi geçerdi ya 4 arkadaştık 4 ümüzünde kendine ait has adamları vardı ben kesinlikle ryu erdal diye bir arkadaş vardı dalsım ramazan ken boğaç yanılmıyorsam bison ile bu adamlar en son alınırdı önce normal karakterlele kapışır zora düştün mü alınırdı bu adamlar hele bi de başka ateri salonlarında iyi rakipler gelirdi hani namımızı duyan geliyor hesabı özlüyorum ya bi gün hiç unutmam koreli diye bir çocuk gelmişti(sanırsam gözlerinden dolayı öyle derlerdi)neyse çocuk fena salondaki herkesi madara ediyor neyse gireyim dedim hani ustayız ya anaaa one adam bir açık yakaldın mı bitiryor valla işi 3 jetonu mu yediydi bende de bir huy var yenecem gerekirse 100 jeton harcarım ama yenecem yendimde 4 jeton da lavuk bi daha girmedi uyuz olmuştum çünkü çözmüştüm oyununu oda anladı girmedi benim en büyük rekor 30 hitti yani tek jeton la yanıma girin 15 veya 20 kişi hatırlamıyorum yenmiş 30 jetonlarını almıştım.Ne günlerdi be
-
quote:
Orijinalden alıntı: muhammed.durgun
quote:
Orijinalden alıntı: olizvel
Beyler anadolu yakasında üsküdar ve çevresinde atari salonu var mı ya şu iz düzelene kadar street fighter veya mortal kombat takılayım bu da binevi canlı online olur sıktı artık bu iş ya
not:benim bildiklerim hep kapandıda şöhretler durağın arkası uncular bağlarbaşında ki
Kadıköy Caferağa Spor Salonunun Karşısında 4Tune diye extreme spor ekipmanları satan bi yer var hemen altında zaten gözüküyor playstation ve xbox kafe var makinalar felan gayet güzel oyun çeşidide bol
atari salonu mu?
-
@olizvel valla yazdıklarını okuyunca bende duygulandım, eski günler aklıma geldi Zamanında benzer şeyler yaşamıştım bende, Beşiktaş'ta oturuyorum ve 15-20 sene evvel buralar arcade salonları ile kaynardı. Yol üstünde Bonus adında bir mekan vardı ve orada daha çok Captain Commando oynardık hatta ilk SF II deneyimim orada olmuştur. Şeker Kafe vardır meşhur bir mekan ve yıllardır da arcade makinaları artı at yarışı gibi şeyleri bünyesinde barındırmış bir mekadır ama şuan o eski halinden eser yok tabi... İsmi yine Şeker olarak kaldı ama arcade makinaları falan yok elbette. Arkadaş topluluğu ile o eski günleri tekrar yaşamayı ne kadar çok isterdim ama bu hayalimin gerçekleşmesi pek mümkün değil. Anca Ps3'e o klasikleri indirip evde arkadaşlarla oynamak mümkün olabilir ama o da arcade salonlarında ki tadın aynısını vermez.
-
quote:
@olizvel valla yazdıklarını okuyunca bende duygulandım, eski günler aklıma geldi Zamanında benzer şeyler yaşamıştım bende, Beşiktaş'ta oturuyorum ve 15-20 sene evvel buralar arcade salonları ile kaynardı. Yol üstünde Bonus adında bir mekan vardı ve orada daha çok Captain Commando oynardık hatta ilk SF II deneyimim orada olmuştur. Şeker Kafe vardır meşhur bir mekan ve yıllardır da arcade makinaları artı at yarışı gibi şeyleri bünyesinde barındırmış bir mekadır ama şuan o eski halinden eser yok tabi... İsmi yine Şeker olarak kaldı ama arcade makinaları falan yok elbette. Arkadaş topluluğu ile o eski günleri tekrar yaşamayı ne kadar çok isterdim ama bu hayalimin gerçekleşmesi pek mümkün değil. Anca Ps3'e o klasikleri indirip evde arkadaşlarla oynamak mümkün olabilir ama o da arcade salonlarında ki tadın aynısını vermez.
Valla haklısın hocam ne günlerdi ya
-
quote:
Benim Beşiktaş'ta bildiklerim sinanpaşa en alt kattaki, dersaneler sokağı karşısındaki ve şeker di ama Beşiktaş hep ölü mekanlardı oyuncu için, en sağlam oyuncu kitlesi avrupa yakasında Mecidiyeköy'de idi Mega Show da çok sağlam kapışmalar olurdu. Ama artık bitti Arcade işi sadece Ankara'da yaşıyor arcade istanbul da yaşayan oyuncu için tek çözüm psn yada live ortamında online oyun
-
arkadaşlar strret fighter 2 ve diğer oyunların olduğu bi yer buldum beşiktaş meydanda ben takılacağım bu mekana sizede haber vermek için üye oldum siteye görüşmek üzere.
İletişim
Adres: Hasfırın Cad. Sinanpaşa İş Merkezi No:5 Beşiktaş /İstanbul
Tel: 0212 258 77 34 Fax: 0212 259 79 66 Web:www.sinanpasacarsi.com
Email: info@sinanpasacarsi.com
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu oyundaki online özelliklere erişmek için playstation network ve ea
- ps5 kardeşlik kaç kişi
- psn kardeşliği
- girdiğiniz hesap bu ps5 sistemindeki başka biri tarafından zaten kullanılıyor
- ps4 10 haneli indirim kodu bedava
- ps4 ile ps5 arasındaki fark
- playstation 6
- the last of us 3
- araba oyunları pc
- witcher 1 remake
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X