Şimdi Ara

At zırhlama ve Akrep okçu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
14.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Atı zırhlıcam fakat 30 dk da 100 akrep okçu 30 akrep adam öldür diyor bu seyis öldürmeside problem değil bulması zor şu slotların fazla fazla olduğu bir yer yokmu?

can alınan çarşıda, kardeşim sattı beni.
    dönüp seslendim geri, merhametsiz birine,
    beni siz vursaydınız, şu gavurun yerine.
  • "100 akrep okçu 30 akrep adam öldür" mü ? yeni mi çktı bu benim bildigim 100 tane yılan/akrep okçu öldürecn neyse bu görev cok zor en az 5-6 +40 adam almalısın yanına grubu sen kur onların kestikleri sana sayılıyo
  • Tek başıma 3 slotu bile kesebilirim gruba gerek yok fakat bulması zor şöyle yapsak sayaç işlermi acaba 4-5 adam toplasam hepsi birbirinden uzak yerlerde Akrep okçu kesse exp gelmiyecek kadar uzak yerlerde sayaç işlermi o zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S A H

Tek başıma 3 slotu bile kesebilirim gruba gerek yok fakat bulması zor şöyle yapsak sayaç işlermi acaba 4-5 adam toplasam hepsi birbirinden uzak yerlerde Akrep okçu kesse exp gelmiyecek kadar uzak yerlerde sayaç işlermi o zaman?

olay zaten tek başına kesmek değil 4-5 kişyle daha farklı yerlerde senin dediğin oluyor exp gelmedigi yerde de oluyor

Orijinalden alıntı: xSquaLLx

quote:

Orijinalden alıntı: S A H

Tek başıma 3 slotu bile kesebilirim gruba gerek yok fakat bulması zor şöyle yapsak sayaç işlermi acaba 4-5 adam toplasam hepsi birbirinden uzak yerlerde Akrep okçu kesse exp gelmiyecek kadar uzak yerlerde sayaç işlermi o zaman?

olay zaten tek başına kesmek değil 4-5 kişyle daha farklı yerlerde senin dediğin oluyor exp gelmedigi yerde de oluyor

oo öyleyse çok kolay tamam teşekkür ederim.

• çölün ortasında orta taraflarında çok miktarda bulunuyor .
    Daha Fazla Göster
  • ben 15-20 dk çölde aradım sadece 1 slot vardı sinirlendim atı 10 lwl de bıraktım xD

Lenovo IdeaPad Y570 59-316634
    CPU: Intel Core i7-2670QM || RAM: 8GB DDR3-1333MHz || HDD: 750GB WD Scorpio Blue + 32 GB SSD || GPU: 2 GB nVidia GeForce GT 555M GDDR5
    Display: 15,6" HD LED Backlight || Speaker: 2.0 JBL with SRS Premium Sound || ODD: DVD Super Multi || OS: Windows 7 Home Premium SP1 64-bit

₪ HTC One™ ₪

Android 4.2.2 (Jelly Bean) \\ 4.7 " Full hd Super LCD3 - Gorilla Glass 2 Ekran \\ 1920 x 1080 Pixel Çözünürlük. (468ppi) \\ 1.7 GHz - 4 Çekirdekli Qualcomm Snapdragon 600 İşlemci \\ 2GB RAM \\ 32GB Dahili Hafıza \\ 4.3 UltraPixel AutoFocus & Led Flash Kamera \\ BoomSound Özellikli 2 Stereo Hoparlör \\ 2300mAh Batarya \\ TV Out - Mhl \\ 802.11 a/b/g/n/ac Wifi \\ LTE (4G) Bağlantı \\
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.