Şimdi Ara

At zırhlama ve Akrep okçu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
14.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Atı zırhlıcam fakat 30 dk da 100 akrep okçu 30 akrep adam öldür diyor bu seyis öldürmeside problem değil bulması zor şu slotların fazla fazla olduğu bir yer yokmu?

• "100 akrep okçu 30 akrep adam öldür" mü ? yeni mi çktı bu benim bildigim 100 tane yılan/akrep okçu öldürecn neyse bu görev cok zor en az 5-6 +40 adam almalısın yanına grubu sen kur onların kestikleri sana sayılıyo
  • çölün ortaları
  • Tek başıma 3 slotu bile kesebilirim gruba gerek yok fakat bulması zor şöyle yapsak sayaç işlermi acaba 4-5 adam toplasam hepsi birbirinden uzak yerlerde Akrep okçu kesse exp gelmiyecek kadar uzak yerlerde sayaç işlermi o zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S A H

Tek başıma 3 slotu bile kesebilirim gruba gerek yok fakat bulması zor şöyle yapsak sayaç işlermi acaba 4-5 adam toplasam hepsi birbirinden uzak yerlerde Akrep okçu kesse exp gelmiyecek kadar uzak yerlerde sayaç işlermi o zaman?

olay zaten tek başına kesmek değil 4-5 kişyle daha farklı yerlerde senin dediğin oluyor exp gelmedigi yerde de oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: xSquaLLx

quote:

Orijinalden alıntı: S A H

Tek başıma 3 slotu bile kesebilirim gruba gerek yok fakat bulması zor şöyle yapsak sayaç işlermi acaba 4-5 adam toplasam hepsi birbirinden uzak yerlerde Akrep okçu kesse exp gelmiyecek kadar uzak yerlerde sayaç işlermi o zaman?

olay zaten tek başına kesmek değil 4-5 kişyle daha farklı yerlerde senin dediğin oluyor exp gelmedigi yerde de oluyor

oo öyleyse çok kolay tamam teşekkür ederim.

• çölün ortasında orta taraflarında çok miktarda bulunuyor .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben 15-20 dk çölde aradım sadece 1 slot vardı sinirlendim atı 10 lwl de bıraktım xD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.