Şimdi Ara

At Eşek Domuz ne verelim abime

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/bursada-atli-kuru-fasulyeye-sorusturma-1377917/

Geçen 5 yıldızlı birsürü otelde domuz kakaladılar millete.

At ve eşek zaten klasikleşti hastanelere kadar dadandılar.

Şimdide hastanede at eti.Eminim Köpek eti de yiyoruzdur haberimiz yok.

Kanunların yetersizolduğu bir ülkede gayet normal bunlar.

Adam yakalansa ne olurki ufak bir ceza yer işine devam eder.

• karde? dy?ary çyk iki temiz hava al sonra mesajy tekrar oku
  • quote:

Orijinalden alıntı: abc123xyz

quote:

Orijinalden alıntı: Monody

kesin akp nin parmağı vardır chp gelse hiçbiri satmaz büyük cehepe süper cehepe

berkecan 17 yaşında akepe düşmanı

Konuda akp geçmiyor ki neden atladın birden? Kuyruk acın mı var?

Artık geçiyor.Rahat rahat sövebilirsiniz Akpye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchiha69

quote:

Orijinalden alıntı: abc123xyz

quote:

Konuda akp geçmiyor ki neden atladın birden? Kuyruk acın mı var?

Artık geçiyor.Rahat rahat sövebilirsiniz Akpye.

Önce sen.

• quote:

Berkecan kim 17 yaşındaki kim sincap kardeş.

Evde annen baban demekki aşırı chp düşmalığı yapıyor olmalıki sende bukadar etkilenip, hemen ben parti ile ilgili birşey yazmadığım halde gelip chp yi kötülemişsin :) yazık vallaha oksijen israfısın bence.inşallah doğru yolu bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berlin007 -- 5 Eylül 2016; 17:39:38 >
  • berlin007 kullanıcısına yanıt
    Azıcık forumu gez en saçma konuda bile AKP karşıtı mesajlar var. Bazılarını görünce utanıyorum o derece saçmalar.
  • AT eti haram değildir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Azıcık forumu gez en saçma konuda bile AKP karşıtı mesajlar var. Bazılarını görünce utanıyorum o derece saçmalar.

Normal birşey bu eleştiri yapmak gayet normal.Sende yanlış gördüğün birşey oldumu sorgula partizanlık yapma mesela akp li isen beyenmediğin birşey varsa sorgula .chp nin varsa onuda sorgula mhp de aynı şekil.Sadece bir konuda sorgulama ülkenin menfaati için çıkarı için birlik beraberlik için yapılan birşey varsa onu sorgulama hangi partiden olursan ol destek ver. Mesela pkk konusunda kökleri kazınmalı . Ben akp asla oy vemem ama bir gün akp fetoya yaptığı gibi aşağıda atacağım ss  At Eşek Domuz ne verelim abime
    de yazanları yaparsa ölene kadar oyumu akp ye veririm. Bir oy bir oydur.Ama bunu yapmadığı sürece asla oy vermem.

Açtığım konuya gelince kanunlar yetersiz evet bu sehtekarlar biraz rüşvet verip kurtuluyor.Her konuda kanunlar yetersiz ülkede bu bir eleştiridir ve hakkımızdır.Sende chp nin mhp nin akp nin yanlışını gördünmü eleştir.

Ben chp liyim ama k.kılıçdaroğlunu sevmiyorum neden hdp ile arasına mesafe koymuyor diye.Ve sırf bu yüzden geçtiğimiz seçimlerde chp ye oy vermedim.

Partizanlığa kula kulluk etmeye karşıyım adaletden yanayım kimde yanlış varsa sorgularım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berlin007 -- 5 Eylül 2016; 17:37:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

AT eti haram değildir.

Ee? Napalım haram değil diye yiyelim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

AT eti haram değildir.

Ee? Napalım haram değil diye yiyelim mi?

Haram değil diye yeme sen. İsteyen yer.

• Bana oradan 500 gram domuz pastırması ver bakim.

• Bu insanlarda beyin yerine ne var acaba biri konuda akp gecmedigi halde chp laf yapar biri at eti haram degil der bu nedir arkadas

• bu yüzden kendimiz kesmediğimiz takdirde kırmızı et almam bazen ebk dan alıyorum o kadar
  • vay be aktröller gene doluşmuş buraya. hep tokat yiyiyorlar ya forumda hep akape karşıtlığı varmışta falan. akape' nin halt yemediği bir konu kalmadı ki karşıtlığı olmasın. esas karşı durmayanlara şaşırmak lazım bu durumda. şu konuda ismi geçen kırmızı etin fiyatı bile sayelerinde tavan yapmış. kırmızı etin kilosunun fiyatını biliyormusunuz pembe panjurlu gözlük takan arkadaşlar?
  • TinyAngel kullanıcısına yanıt
    Sıçan eti de değil, yicen mi?
  • donuz eti pahali degilmuydi ülke ne ara refah seviyesine cikti :) at essek kedi kopek kesenler de hic utanma yok yoluna bakiyorlar cogu isletme sahibinin isine geliyor bunlar ucuz diye aliyor bunu yapanlara hapis cezasi vercen

• TinyAngel kullanıcısına yanıt
    Aslan, kaplan, maymun, orangutan vs. bunlar da değil. Onları da mı yiyelim.
  • at etinin sığır etinden farkı ne sağlık açısından , merak ettim .

Hadi domuz haram da ,islam at etini yasaklıyor mu

Atalarımız zamanında orta asyada at eti ve küçükbaş yiyerek imparatorluklar kurdular sonuçta,tarihimize ters değil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 6 Eylül 2016; 9:27:00 >
  • ben bi martı iskender alayım lütfen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.