Şimdi Ara

Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
10
Favori
26.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aldım ben vatan bilgisayardan 5 gün önce değişim isticem miktofonu hatalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackDisko

quote:

Arkadaşlar cihazın sorunları varmı?

Yokmu cevap vericek yardımcı olcuak bende almak istiyorumda

1 haftadır kullanıyorum ben, henüz bir problem ile karşılaşmadım hatta çok memnunum desem yeri(az kalsın gm 5 plus alıyordum, ucundan dönmüşüm :) ) ancak daha uzun süreli kullananların da fikirlerini bekleyin. Sadece orjinal kılıf arıyorum arka kapağa sabit olandan onu bulamadım, varsa bulan haber verebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozankoz -- 25 Nisan 2016; 19:17:55 >
  • Ben memnunum 1 ay filan oluyor sorunsuz, Vatan'dan aldım. Bir de üstüne CM 13 (Android 6.0) Custom Rom kurdum çok güzel oldu. Gereksiz tüm programlar gitti.
  • görüşme sırasında üstteki mikrofondan ses gidiyor mu bi deneyebilirmisiniz bende diğer özelliklerinden memnum fakat üst mikrofondan hiç ses gitmiyor ve karşımdaki sesimi çok duyuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozankoz

quote:

quote:

1 haftadır kullanıyorum ben, henüz bir problem ile karşılaşmadım hatta çok memnunum desem yeri(az kalsın gm 5 plus alıyordum, ucundan dönmüşüm :) ) ancak daha uzun süreli kullananların da fikirlerini bekleyin. Sadece orjinal kılıf arıyorum arka kapağa sabit olandan onu bulamadım, varsa bulan haber verebilir mi?

CEvaplar için saolun birde uzun süreli kullananlardan yorum bekliycem. bende az kalsın gm 5 plus alıyordum. son anda farkettim kasadaki açıklığı adamlar işlemci hava alsın diye yaptılar heralde :D Neyse pil süresi ne durumda ben gece şarja koyup sabah alan biriyim . stock romunda genelde netim hep açıktır. okulda wifi evde wifi dışarıda 3g falan . twitter instagram ve whatsapp kullanırım ve arada oyun oynarım. sizce bir günü çıkarırmı şarjı?

• quote:

Orijinalden alıntı: lordham1995

görüşme sırasında üstteki mikrofondan ses gidiyor mu bi deneyebilirmisiniz bende diğer özelliklerinden memnum fakat üst mikrofondan hiç ses gitmiyor ve karşımdaki sesimi çok duyuyo

Bende herhangi bir sorun yok karşıdaki sesimi normal duyuyor gelen ses de normal ilk aldığımda denediğim ilk şey ses - kamera ve ekran parlaklığı oldu bunlarda sorun yok. Ayrıca telefonu birisine verip karşıdaki telefonu alıp da denedim seste bir sıkıntı yok fakat üst mikrofon filan bilmiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

CEvaplar için saolun birde uzun süreli kullananlardan yorum bekliycem. bende az kalsın gm 5 plus alıyordum. son anda farkettim kasadaki açıklığı adamlar işlemci hava alsın diye yaptılar heralde :D Neyse pil süresi ne durumda ben gece şarja koyup sabah alan biriyim . stock romunda genelde netim hep açıktır. okulda wifi evde wifi dışarıda 3g falan . twitter instagram ve whatsapp kullanırım ve arada oyun oynarım. sizce bir günü çıkarırmı şarjı?

Alıntıları Göster
    Ben de hiçbir şeyi kapatmıyorum gün içinde, sadece gece 12 ile 7 arası wifi ve hücresel veri kapanıyor(öyle bir seçenek vardı). Bugün sabah %28 ile çıktım evden akşam 6:30'da %1 ile döndüm, tabi çok az kullandım haliyle(Birkaç görüşme, biraz facebook, sms vs. parlaklık otomatik, wifi de unuttum bak kapatsam %1-2 fazla kalırdı belki :) ). Ben yoğun kullanım ile de 1 günden fazlasını aldım şimdiye kadar ama ben pek oyun oynamam, oynadığım oyun da kelimelik adına grafik istemeyen bir oyun. Yine oyun oynayan biri yazarsa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozankoz -- 25 Nisan 2016; 21:50:03 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben çok fazla kullanan birisi değilim ekran süresi Custom Rom ile wifi sürekli açık 4-5 saat alabiliyorum tabi ki sürekli kullanmıyorum telefon bekliyor. 4-5 günde bir şarj ediyorum genelde. Elimin altında bulunsun lazım olunca, arada sırada da fotoğraf çekimi için kullanıyorum oyun filan oynamam gerekmedikçe internete girmem vs..

• ozankoz O kullanıcısına yanıt
    rica etsem üste ve altta iki tane mikrofon var telefonun üsteki mikrofona doğru bağırarak konuşsanız yani yüksek sesle ve aradığınız kişi en ufak ses duyucak mı ona göre yarın cihazı değişim için vericemde
  • quote:

Ben de hiçbir şeyi kapatmıyorum gün içinde, sadece gece 12 ile 7 arası wifi ve hücresel veri kapanıyor(öyle bir seçenek vardı). Bugün sabah %28 ile çıktım evden akşam 6:30'da %1 ile döndüm, tabi çok az kullandım haliyle(Birkaç görüşme, biraz facebook, sms vs. parlaklık otomatik, wifi de unuttum bak kapatsam %1-2 fazla kalırdı belki :) ). Ben yoğun kullanım ile de 1 günden fazlasını aldım şimdiye kadar ama ben pek oyun oynamam, oynadığım oyun da kelimelik adına grafik istemeyen bir oyun. Yine oyun oynayan biri yazarsa iyi olur.

Saolun yorumkar için bende galiba bu cihazı alıcam. Taksit yapan firma falan varmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

rica etsem üste ve altta iki tane mikrofon var telefonun üsteki mikrofona doğru bağırarak konuşsanız yani yüksek sesle ve aradığınız kişi en ufak ses duyucak mı ona göre yarın cihazı değişim için vericemde

Ses kaydedici ile üstteki mikrofonla kayıt yapamadım, yarın görüşme yapıp denerim yine cevabını yazarım. Bu mikrofonun olayı başka olabilir mi? Ne işe yarar ki? Üstteki mikrofonu siz söyleyene kadar farketmemiştim.
  • Telefonu ilk aldıgımda şarjından memnun değildim.Ekran süresi düşüktü.Bir ara bundan dolayi iade etmeyi dusundum sonradan kullandikca duzeldi.Yogun kullanimda 4-5 saat ekran suresi veriyor.Simdiye kadar %15de kapanma ve gorusmelerde ses gitmemesi sorunlari oldu ama bunlar guncellemelerle duzeldi.Telefonu bataryasi cikarilabilir olmasi nedeniyle tercih ettim.Eski telefonumun bataryasi degistirilemiyordu.Simdi sorun olursa servissiz halledebilirim.

• quote:

Cevap yazdıktan sonra araştırdım. Üstteki mikrofon yalıtım amaçlı(sanırım kayıt amaçlı kullanılmıyor) bir mikrofon. Linkteki incelemede bilgisi mevcut.

http://www.pcnet.com.tr/yeni-urunler/urun-inceleme/asus-zenfone-selfie/

• lordham1995 L kullanıcısına yanıt
    Eski yazılarınızı okumadım, muhtemelen biliyorsunuzdur yine de test menusu nasıl açılır bilmeyenlere anlatayım:

Hesap makinesini açın,
    .12345+=
    yazın. O menüden 2. mikrofonu da test edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kepenk -- 26 Nisan 2016; 0:40:36 >
  • 2.mikrofonum calisiyo ses kaydedicisinde ve video cekerkende denedim alt ve ust mikrofon sorunsuz ancak sebeke ve whatsapp aramasinda ust mikrofon tum sesi cok kuvvetli yalitiyo gorusme sirasinda ustteki mikrofana agzimi yaklastirdim bagirdim hic ses gitmedi karsi tarafa ses kaydedicisinde ayni islemi yapinca sesim alt mikrofondan daha az olsada gidiyodu sebekeden konusunca ust mikrofon devre disi kaliyo ahize yerine hoporloru alinca iki mikrofonda duzeliyo ahize ile konusmada sorun var hoporloru acinca sesim net gidiyo sizlerinde mi ayni acaba zaten bugun vericem artik cihazi yenisini versinler wveya yapsinlar

• Merhaba Cihazı Kullanan arkadaşlar android sürümünü söyleyebilir mi? bide telefon ne sıklıkla güncelleme alıyor? herhangi bir kronik sorunla karşılaştınız mı? telefonun eksileri nelerdir? yazarsanız sevinirim..
  • sonunda yahu. (avea / türk telekom)

Asus Zenfone Selfie Ana Konu - Kullanıcı Kulübü ☆☆☆☆
  • Cihaz cok hosuma gitti benim bi problemim yok fakat fotograf hastasi degilseniz zenfone max alin derim benim kiz arkadasim bunun kamerasi yuzunden bana aldirdi aklim hala 5000mah ta

• krdlnkurt kullanıcısına yanıt
    Hocam ben aldim mikrofon sorunlu cikti onun disinda super telefon bugun geldim vatan bilgisayara teleservice yonlendirdi degisim icin

• quote:

Hocam ben aldim mikrofon sorunlu cikti onun disinda super telefon bugun geldim vatan bilgisayara teleservice yonlendirdi degisim icin

ben de vatandan eşime almıştım, yaklaşık 3 hafta oluyor
    nasıl anladınız mikrofonun sıkıntılı olduğunu?
    bende kontrol edeyim
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.