Şimdi Ara

Asus ZenFone Max ZC550KL [Ana Konu] - 5000mAh Batarya / OTG Şarj (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.901
Cevap
13
Favori
39.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam, geri, home ve menü tuşlarını ışıklandırabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandoR21

selam, geri, home ve menü tuşlarını ışıklandırabiliyor muyuz?

Bu telefonda böyle bir seçenek bulunmamaktadır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Android 6.0 için aceleci değilim bende. Dediginiz gibi telefon yağ gibi akıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: LTE

quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum
    aynen öyle önemli olan güncellemenin baş ağrıtmaması, tam tersi çok daha iyi olması gerekiyor, yoksa isterse seneye versinler. ben 54 gün oldu cihazı alalı 2 aya olacak neredeyse. sony z5 gibi 2500 tl ye aldığım cihazdan geçtim, ve hiç ama hiç aramıyorum z5'i. her işimi görüyor batarya zaten öyle bir derdim kalmadı muhteşem.

Haklısınız. Batarya bencede iyi. Ben full parlaklıkta kullanıyorum ve performans modunda kullanıyorum buna rağmen 1 günlük kullanımda 8.5 saat ekran süresi aldım. Canımı sıkan tek konu ben birde yedek batarya almak istedim ama bataryanın ayrıca satılmadığı ve alamayacağım söylendi. Bataryası ölürse o zaman ne yapacağız onu merak ediyorum. Bende Samsung cihazdan Max cihaza çift hat var diye geçtim. Bakalım kulladıkça diğer özelliklerini de değerlendirmiş olacağım.

Hocam Max'ın bataryası çıkmıyor ki. Bataryasının ayrıca satılmaması normal değil mi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sauce_2k
    Hocam Max'ın bataryası çıkmıyor ki. Bataryasının ayrıca satılmaması normal değil mi :)

Çıkması önemli değil servisine götürdüğünüzde onu takacaktır. Ben bugüne kadar tüm cihazlarımda aynı yolu izledim. Cihaz çıktıktan 1 sene sonra batarya bulamıyorsunuz, bu sebeple hala satıştayken batarya almak benim için önemli. Ancak servisine gitseniz de bunu vermiyorlar.

Ayrıca batarya garantisi için servisi ile görüştüm. Samsung'da batarya kapasitesi garanti başladıktan sonra 2 sene içinde %60'ın altına düşerse batarya ücretsiz değiştiriliyor. Asus'da ise böyle bir politika yokmuş. Cihazın açılmasına ve kapanmasına engel teşkil ederse veya normal çalışmasına engel olursa o zaman garanti dahili değiştiriliyormuş. 1 sene içinde bataryanın ömrü %60'ın altına düşerse ne olur diye sorduğumda bunun garanti dahili batarya değişimi için yeterli olmadığı söylendi. Sizde servis veya firma ile bu konuyu görüşebilirsiniz.

Batarya öldüğünde (ben çok şarj ettiğim için en fazla 8-10 ay dayanır) ondan sonra ne yapacağımı düşünüyorum. Sonuçta servis garanti dahili değiştirmiyor, tedarik de edemezse nereden bulup değiştireceğiz.

• quote:

Hocam hiç gerek yok bataryaya, Nerden baksan bataryanın ömrü 3 yıl en az. Buda az bir sure degil, siz o zamana kadar belki başka bir cihaza geçebilirsiniz. Geçmeseniz dahi zaten servis ücret karşılığında değiştirir.

Hiçbir cihazımda 3 sene pil ömrü görmedim. En fazla 1 yıl içinde ciddi performans düşüşleri yaşadım. Asus'un pil politikası da Samsung gibi değil. Samsung'da 2 sene içinde pil kapasitesi %60'ın altına düşerse ücretsiz değişim varken Asus'da 2 seneyi bırakın 1 sene içinde bile %60'ın altına düştüğünde böyle bir değişim garantisi yokmuş. Asus araştırdığım kadarıyla çok fazla model çıkartıyor, 1 sene sonra bunun bataryası bulunamazsa ve serviste tedarik etmezse sıkıntı olacaktır. Bu sebeple halen cihaz satıştayken yedeğini alıp sorun olduğunda servise değiştirtmeyi düşünüyorum.

• quote:

quote:

Hocam hiç gerek yok bataryaya, Nerden baksan bataryanın ömrü 3 yıl en az. Buda az bir sure degil, siz o zamana kadar belki başka bir cihaza geçebilirsiniz. Geçmeseniz dahi zaten servis ücret karşılığında değiştirir.

Hiçbir cihazımda 3 sene pil ömrü görmedim. En fazla 1 yıl içinde ciddi performans düşüşleri yaşadım. Asus'un pil politikası da Samsung gibi değil. Samsung'da 2 sene içinde pil kapasitesi %60'ın altına düşerse ücretsiz değişim varken Asus'da 2 seneyi bırakın 1 sene içinde bile %60'ın altına düştüğünde böyle bir değişim garantisi yokmuş. Asus araştırdığım kadarıyla çok fazla model çıkartıyor, 1 sene sonra bunun bataryası bulunamazsa ve serviste tedarik etmezse sıkıntı olacaktır. Bu sebeple halen cihaz satıştayken yedeğini alıp sorun olduğunda servise değiştirtmeyi düşünüyorum.

Abi bu konuda size güveniyoruz buna da bi çare bulun, şunun şurasında 1 hafta sonra alacağım bu telefonu ben

Ekstradan bişey sormak istiyorum: Bu telefona 6.0 guncellemesi olmadan dahi sd karta uygulama yukleyebiliyormuşuz. Bu doğrumudur ? Ben akıllı telefonlarda gozumu wp lumia serisiyle açtım ve en dandik modellerinde bile bu vardı. Cidden aradığım bir özellik bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 3 Haziran 2016; 7:57:58 >

• Yanıtın için sağol ddnet.

Mesaj engellemesinde sorun var. Engellenen listesine deyince "geçersiz alıcı" uyarısı veriyor. Sanırım mesaj gönderen numara değil kelime olarak gözüktüğünden. Redmi'de böyle bir sorun yoktu.

• Sürekli tarayıcı değiştiriyorum sıkıntı işte apus browser reklam engelleme gerçekten uc browser kadar iyi. Ve uc browserden daha hızlı.

• quote:

Sürekli tarayıcı değiştiriyorum sıkıntı işte apus browser reklam engelleme gerçekten uc browser kadar iyi. Ve uc browserden daha hızlı.

Aynen bende senin gibiyim hocam. Ama en son yine choromeye döndüm. Nasıl öneriyorsun sanırım apusu?

• quote:

Orijinalden alıntı: verdi001

quote:

Sürekli tarayıcı değiştiriyorum sıkıntı işte apus browser reklam engelleme gerçekten uc browser kadar iyi. Ve uc browserden daha hızlı.

Aynen bende senin gibiyim hocam. Ama en son yine choromeye döndüm. Nasıl öneriyorsun sanırım apusu?

Ben gayet memnunum apustan. Bi deneyim dedim 3 gündür kullanıyorum hızlı reklam engellemesini ayarlardan aktif ediyorsun ve gerçekten etkili.

• quote:

quote:

quote:

Ben gayet memnunum apustan. Bi deneyim dedim 3 gündür kullanıyorum hızlı reklam engellemesini ayarlardan aktif ediyorsun ve gerçekten etkili.

Tamam hocam bide ben deneyim.

• dün bilkom garantili aldım ve bahsettiğin tüm uygulamalar yüklüydü
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam hocam bide ben deneyim.

Dene öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: ddnet

Ekstradan bişey sormak istiyorum: Bu telefona 6.0 guncellemesi olmadan dahi sd karta uygulama yukleyebiliyormuşuz. Bu doğrumudur ? Ben akıllı telefonlarda gozumu wp lumia serisiyle açtım ve en dandik modellerinde bile bu vardı. Cidden aradığım bir özellik bu..

bu sorumun cevabı varmıdır ?
  • link2sd uygulamasiyla yapiliyo ama root lazim diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bf

dün bilkom garantili aldım ve bahsettiğin tüm uygulamalar yüklüydü

Cevap için teşekkür ederim. Benimde cihaz değişti ve değişen cihazda yüklü değildi.

Forumda da kimsede yüklü gelmemiş. Ben söyleyince herkes çok şaşırdı. Ben bu sebeple yüklü olmayan cihaz ile değiştirdim. Yüklü gelen ile yüklü gelmeyen arasında ne fark olduğu da bulunamadı.

Keşke bir yetkili çıkıp da yüklü gelen ile yüklü gelmeyen arasında hiçbir farkın olmadığını teyit etse. Bu şekilde olunca insanın içine kurt düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddnet

Hepsi taşınamıyor ama benim gördüklerim 5.0.2 de taşınabiliyordu. Yüklediğiniz uygulamaların %80'i SD kart'a taşınabiliyor diye düşünebilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bf

dün bilkom garantili aldım ve bahsettiğin tüm uygulamalar yüklüydü

Cevap için teşekkür ederim. Benimde cihaz değişti ve değişen cihazda yüklü değildi.

Forumda da kimsede yüklü gelmemiş. Ben söyleyince herkes çok şaşırdı. Ben bu sebeple yüklü olmayan cihaz ile değiştirdim. Yüklü gelen ile yüklü gelmeyen arasında ne fark olduğu da bulunamadı.

Keşke bir yetkili çıkıp da yüklü gelen ile yüklü gelmeyen arasında hiçbir farkın olmadığını teyit etse. Bu şekilde olunca insanın içine kurt düşüyor.

Hocam yanlış alıntı yapmışsınız. Benim cihazda yüklü değildi bu uygulamaların hiçbiri..

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.