Şimdi Ara

Asus Zenfone 6 detaylanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Akıllı telefon üreticileri arasında adını eskisi kadar duyamadığımız Asus, bu durumu tersine çevirmek istiyor. Yeni amiral gemisi modeli Zenfone 6 da firmaya yardımcı olacak. Tanıtılmasına bir hafta kalan cihaz hakkında bazı detaylar paylaşılmaya başladı.

    Snapdragon 855, 5000 mAh batarya, 48 MP kamera


    Firmanın resmi Twitter hesabından paylaştığı görselde şaşırtıcı olmayan bir şekilde Snapdragon 855 yonga seti ile geldiği görülüyor. Asıl önemli detaylar ise bundan sonra başlıyor. Günümüz amiral gemilerinde kaldırılan 3.5 mm kulaklık girişi Zenfone 6'da yerini koruyor. Ayrıca üçlü sim tepsisi, çift sim + microSD hafıza kartı desteğini gösterdi. Bunun dışında henüz ne işe yaradığı bilinmeyen Smart Key tuşu da görselde yer alıyor.


    Twitter paylaşımının ardından çok geçmeden, Asus yetkililerinden biri Instagram hesabından Mors alfabesiyle gizli bir mesaj yayınlandı. Bu mesaj çevrildiğinde ise cihazın 48 MP + 13 MP çift arka kamera ve 5000 mAh boyutunda batarya ile geleceği öğrenildi.


    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Fold’un çıkış tarihi yakında açıklanacak

    Zenfone 6’nın çerçevesiz ve çentiksiz ekranlı olacağı biliniyor. Bunu hangi yöntemle (kızaklı, açılır kapanır mekanizmalı vs.) yapacağı henüz öğrenilemedi. Neyse ki telefon 16 Mayıs tarihinde tanıtılıyor. Tüm detayları görmek için fazla beklememiz gerekmeyecek.








  • 1080p ekran ve 5000 bataryayla benim yeni favori amiral gemim oldu. Snapdragon 855 li 6/128 gb model için 600 euro söyleniyor. Birde zenfone 5 te olduğu gibi ucuz versiyonu olursa güzel olur. Keşke ötv artmasaydı güzel fiyatlara güzel cihazlar alırdık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 9 Mayıs 2019; 21:23:47 >
  • Pahalı olacak deniyordu. Bakalım artık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zenfone 5 ten memnunum,muhtemeln bır serıyı ya atlarım yada zenfone 7 cıkınca 6 yı alırım ancak,fakat asus fıyat performans acısından cıdden optımum cıhazlar uretıyor. 5 yıl oncekı gıbı degıl artık.

  • Nefis bir cihaz ama muhteşem ülkemize 10 bin TL etiketi ile gelir muhtemelen.

    Flagsghip cihazları ne yapın edin yurt dışından alın. Muazzam kar edersiniz.
  • astegon kullanıcısına yanıt
    600 euro falan söyleniyor. Belki snapdragon 675 li ucuz model çıkarırlar 400 euroya. Zenfone 5 in iki eksiği vardı biri işlemci diğeri batarya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 600 € ise bunu 12-15 ile çarparsak takribi ilk çıkış fiyatını bulmuş oluruz
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Umarım zenfone 5 gibi orta segment içinde uygun fiyatlı cihaz çıkartırlar. 350-400 eurodan çıkarsalar 3500-4000 binden gelir. Fakat bu yeni 48 mp sensorleri koyupta ois koyan görmedim. Zenfone 5 in işlemcisini ve bataryasını yükseltip zenfone 6 olarak satsalar alınırdı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam OIS yerine EIS kullanmak daha moda.



    Neyse biz krizdeki ülke olarak bakacağız artık uzaktan.
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Yurtdışından alınsa bu seferde imei belası var her cihaza imei atilmiyorki usta mesela oneplus6t imei atiliyordu mi8 atilmiyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cayadüsensinek kullanıcısına yanıt
    IMEI belası var evet. Dünyanın en saçma uygulaması maalesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.