Şimdi Ara

Asus Zenfone 6 akıllı telefon video inceleme 'Büyük, iddialı ve uygun fiyatlı' (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
3
Favori
11.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asus Zenfone 6 ' yı aldığım gün sim kart sorunu yaşadım. Araştırdığımda birçok kişi aynı sorunla karşılaşmış. Neyse Servise yolladım. 10 günü geçti geri dönüş yamadılar. Aradım, cihaza servis ücreti çıkartmışlar. Ücreti bankaya yatırdım. Hala parça gelecek diyorlar. Servisi arıyorum işlemde diyorlar. 20 gün oldu hala işlemde. Böyle bir rezillik yok. Kesinlikle Asus marka telefon önermiyorum. Performansına göre ucuz diye aldım, ancak çok kalitesiz. Servisleri de çok kötü. Kimse ilgilenmiyor. rezil olmak isteyenlere Asus marka telefon önerilir!

• KULLANAN ARKADASLARA Bİ SORUM VAR BEN BU TELEFONU ALACAĞIM AMA IKI SIM KART KOYUNCA BIRI ILE KONUSURKEN DIGERINDEN ARANINCA ARADIGINIZ KISI SUANDA BASKASIYLA GÖRÜŞÜYOR DİYOR MU .. BAKIN IKISIYLEDE AYNI ANDA KONUSMAM ÖNEMLI DEIL SADECE BIRI KONUSRKEN IKINCI ARDIGINDA NORMAL CALIYOR MU KARSI TARAFA YANI BNM TELEFONLA KONUSTUGUM BELLI OLUYOR MU ???

• Arkadaşlar konuşma esnasında dış sesleri çok fazla karşı tarafa veriyo arıza mı bu acaba sizde de böyle?
  • buyuk ekran sevenler ıcın 10 numara telefon esıme aldım almadan once cok arastırdım 2 aydır kullanıyor mukemmel bıtelefon herseyıyle tavsıye ederım yok sole yok bole aldanmayın guzel bır telefon

• Telefonu 4 aydır kullanıyorum ne batarya ne de dokunmatigi ile ilgili hiçbir sorun yaşamadım. Telefon işi biraz şans işidir tek kelimeyle fiyatıyla ve kalitesiye süper bir telefon.

• 6 inc ekrana sahip olduğuna gore hearthstone u desteklemesi lazım biri destekleyip desteklemedigini test edebilirmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 aydır kullandığım telefonum yere düşme sonucu kilitlendi ve satın aldığım firma olan Bimeks'e ilettim servise gönderildi 20 gündür serviste ve bugün telefonum Bimeks aracılığıyla elime geçti ve hiçbir şey yapılmamış. Arıyorum Bimeks biz bilmiyoruz gönderdik ve bu şekilde geldi deniyor kimse bize ödeme yapacağız demediği için tamiratını yaptırmadık isterseniz bir daha gönderin yapalım. Kullandığım gün sayısı 40 gün bir daha gönderirsem şayet serviste kalma günü 40 gün. Asus veya Bimeks'ten alışveriş yaparken unutmayın karşınızda muhatap bulamayacaksınız.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Servis süresi 20 gun once onu öğren.

• 1 Aydır bu telefonu arıyorum almak için ama maalesef bulamıyorum bir yerde.

• arkadaslar ben telefon almak istiyorumda bu telefonumu önerirsiniz yoksa önerebileceğiniz telefonlar varmı ????

• z6 'nın fiyatı 100 tl pahalılandı.tablet gibi telefon istiyorsanız düşünülebilir fakat bence boyutları çok büyük.
  • merhaba arkadaşlar,teefon konusunda özellik olarak ve fiyat olarak daha ıyısı alınır mı tartışılır ama ben asus pc kullanıyorum.kullanıcı hatası sonucu hasar olustu bedavadan yaptılar servıs son ana kadar oldukça ılgılendı,hatta kargo da tasıma esnasında hasar oldu ve pc nın tum fızıkı değişimi benı muhatap etmeden degıstırdıler.servıs konusunda basarılı olduklarını ve muster memnunıyetı sagladıklarını garantı edebılırım.tesekkurler Asus::))

• zenfone 5 im var telefonum tam daha dolmadan dahili bellek doldu ama 1 gb lık boş yer var ve sd cartın %80 boş hata veriyor dolu diye hiçbirşey indiremiyorum. ayrıyeten whatsappdan video göndeririken video bozuluyor ve sarı yeşil turuncumsu bir görüntü oluyor. yardımcı olursanız sevinirim..

• Merhaba Zenfone 6 da mailer bozuk yazı karekterleri çıkıyor sorun nedir anlamadım

• Telefonu alaylı 1 veya 2 hafta oldu telefon çok güzel beğendim sadece tek sorun şarj çabuk bitiyo ama 1 günü kurtariyo

• 8 aydır telefonu kullanıyorum. 1. sim ses hattı 2. sim data hattı. Şu ana kadar kronik denebilecek bir sorun yaşamadım. Yalnız kullanmadığınız/kullanmayacağınız uygulamaları yüklememenizi veya Asus uygulaması bile olsa kaldırmanızı/devre dışı bırakmanızı öneririm. Çünkü özellikle yaz aylarında uygulamalar ısınmaya sebep oluyor. Çözüm olarak da CM ailesinde temizlik/virüs/klitleme programı ile battery doctor öneririm. Ben kullanmadığım uygulamaları kaldırmadan/devre dışı bırakmadan cihazda 3-4 gün aşırı ısınma oldu ve batarya programı uyarı verdi. Ardından 1 kez kısa süreli donma meydana geldi. Ben de hemen gereksiz uygulamaları ya kaldırdım ya devre dışı bıraktım. O andan itibaren sıkıntısız kullanıyorum. 8 aydır 2 simi de aktif kullandığım halde bataryası 25 saat 12 dk ortalama gidiyor ki bana yeterli geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day1972 -- 10 Ağustos 2015; 13:44:44 >
  • slm ben yıllar önce oldukça fazla para vererek asus diz üstü bilg aldım ve 4 ay içinde 2 kez servise gitti ve her defasında geri dönmesi 1 ayı buldu. 3. defa sıkıntı verdiğinde artık tezimi yazdığım için göndermedim ve hala sıkıntılı her türlü güncelleme yaptım antivirüs programım var ama internette neredyse hiçbir sayfaya giremiyorum hiç memnun kalmadım ve artık asusun bütün ürünlerine karşı önyargılıyım.

• zenfone 6 ım var alalı 4 ay civarı oldu bu gün durduk yere kapandı ve açılmıyor şarjı daha %70 civarı şarja da takıyom hiç tık yok napmalıyım

• ASUS ZEN PHONE 6 inch aldım ÇİFT KARTLI AMA MEMNUN DEĞİLİM DURUP DURURKEN ÇOK ISINIYOR
    UYGULAMALARINDA SÜREKLİ HATA VERİYOR.MESAJ ALMADA VE GÖNDERMEDE SÜREKLİ SORUN ÇIKARIYOR. İNTERNETE BAĞLANAMIYOR. ÜÇ AY İÇİNDE DAHA BİRÇOK SORUN YAŞADIM.
    HİÇ KİMSEYE TAVSİYE ETMİYORUM.

• Arkadaşlar Asusun telefonlarından uzak durun.Zenfone 6 aldım.Aldığıma alacağıma pişman oldum.Bir telefon aynı arızadan 4 defa servise gönderilir mi? İlgilenen de yok,halinizi anlatacağınız destek hatlarıda.Paramızla rezil ettiler!!! Telefonda ASUS tan uzak durun.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.