Şimdi Ara

Asus Zenfone 2 Laser 5.5' ZE550KL Yardım Masası ve Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
658
Cevap
15
Favori
26.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkeslere Merhaba..

    Bazı arkadaşların bahsetmiş olduğu Karşıya Ses gitmeme sorununu geçen hafta c.tesi günü bende yaşadım.

    İlk önce Babamı aramıştım.Kendisi birazcık az duyduğu için heralde duymadi beni diye düşündüm.onun sesi bana gayet net geliyordu. 30 saniye kadar alo alo diye kendimi yırtsam da sesimi duyuramadım. Telefonu eski olduğu için heralde sorun ondadır diye düşündüm. 1 dakika sonra da teyzeoğlu beni aradı. Onunla da ayni sıkıntıyı yaşadım.Ancak o sesin çok az geliyor birşey anlaşılmıyor dedi. Yani çok çok az da olsa sesim gitmiş.Hemen en basit çare olan telefonu kapadım ve açtım. Tekrar teyzeoğlu aradım sorun düzelmişti ve ses çok net ulaşıyordu.

    O günden sonra da birdaha boyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Yanlız şöyle bir durum var benim telefon arka cebimde olduğu için oturduğum vakit arada bir kendi kendine kapanıp açılıyor, güç tuşu aşağı gelecek şekilde cebime koyduğum için olsa gerek otururken felan tuşa baskı oluyor, telefon titriyor ve kapanıp açılıyor.
    Yani günde en az 3-4 defa böyle kapanıp açılıyor. Belkide bu nedenle bugüne kadar mikrofon sorunu yaşamadım.sonuçta yenide başlatma olduğunda sorun çözülüyor.

    Telefonum test model c dir.
    Bütün güncellemeler yüklüdür.
    Bugüne kadar hic hard reset yapilmadi.

    2. bir sıkıntı ise, son güncelleme den sonra kasma donma olayları yasamaya başladım. Croome da yaşadım, mesaj bölümünde yaşadım,ve bazı finans uygulamalarında yaşadım, en bugün de kamera ayarlarindan pixsel ayarını düzenlerken seçimimi uzun bir sure algılamadı.

    Saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Klavye tuş sesi nasıl kesiliyor arkadaşlar?Ayarlar-ses ve bildirim-diğerlerinden kestim ses ve titreşimi ama klavye tuşları sesi kesilmiş değil.
  • Ergoben hocam güncellemeden sonra ekran kilidi bende hepten kayboldu deseni değişicektim değişemedim telefonu ingilizce yaptım kapatıp açtım sonra türkçe yaptım kapatıp açtım menü geldi. Sizde sorun çözülmediyse bunu deneyin isterseniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperhan52

    Klavye tuş sesi nasıl kesiliyor arkadaşlar?Ayarlar-ses ve bildirim-diğerlerinden kestim ses ve titreşimi ama klavye tuşları sesi kesilmiş değil.

    Hocam ayarlar = ses ve bildirim = diğer sesler = tuş takımı seslerini ve dokunma seslerini kapatınca düzeliyor. Bende çok aramıştım forumda zorda olsa buldum yaptım.
  • Maalesef Do It Later Durdu hatasının çözümü yazılmamış ben yazim. Son günlerde bu başıma bela oldu forumda başkalarında gördüm çözüm yazan yok teknofone hocam sende atladın herhalde.

    Bu ayarlar altında ZenUI App güncellemeleri denen bir nane var onu açınca Maalesef Do It Later Durdu hatası veriyor çözümde yok çünkü güncelleme ile gelen Do It Later uygulaması bozuk. Çözüm olarak ayarlar altındaki uygulamalar bölümüne giriliyor oradan tümü deniyor listeden Do It Later seçiliyor ve verileri temizle deniyor sonra güncellemeleri kaldır deniyor ve uygulama eski haline geliyor. Böylece Maalesef Do It Later Durdu hatası çözülmüş oluyor.

    Teknofone hocam sana zahmet şunu geliştiricilere gönderde düzeltsinler. Telefonu almadan önce sana danıştım fiyatı uygun ama başka telefon bakabilirsin dedin çift hatlı lazım olduğu için aldım seni dinlemedim ama pişmanım hocam. Güncellemeler hata çözceğine çalışan telefonu bozuyor böyle firma görmedim ben hocam.




  • CASALİ hocam ses ve yavaşlama sorununu çözsem dersen uygulamalar menüsü altında Do It Later var onun güncellemesini kaldır ilk ayarlarına dönsün sonra Asus Calling Screen denen bir nane var onunda güncellemesini kaldır. Kaldırmadan önce ikisininde verisini temizle. Sonra ICESound Service denen uygulama var ona gir hocam verileri temizle. Telefonu aç kapat hocam sorun düzeliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: linwin

    Ergoben hocam güncellemeden sonra ekran kilidi bende hepten kayboldu deseni değişicektim değişemedim telefonu ingilizce yaptım kapatıp açtım sonra türkçe yaptım kapatıp açtım menü geldi. Sizde sorun çözülmediyse bunu deneyin isterseniz.

    Hard resetten sonra sorun çözüldü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • linwin L kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, klavye ayarlarından hallettim güncelledikten sonra.
  • Telefonu kullanmıyorken şarjı en çok bitiren şey 3G 4g. Eğer sadece 2g ye ayarlarsanız şarj çok az gidiyor. Süper tasarruf modlarına da pek gerek yok, ben normal moda aldım ve 2g ye ayarladım şarjım çok az gidiyor. Üstelik güç tasarruf modlarında WiFi ve ağlar kapandığı için arada whatsapp mail falan geldi mi açıp kontrol etmek gerekiyor, normal modda internet WiFi falan hep açık olduğu için kontrol etmeye gerek kalmıyor. Keşke 2g/3G/4g açma kapama diye üstteki panele bir anahtar koysalar da internete girmek için hücresel ağı açmadan önce 3G yi açsak, çıkınca yine 2g ye dönsek...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncelleme sonrası telefon kasmaya başladı yaptığıma pişman oldum :(
  • linwin L kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • palanagar P kullanıcısına yanıt
    Dünki gelen güncelleme den sonra mi oldu. Eğer öyleyse ben hic yüklemeyeyim. Bundan öncekinde zaten kasmaya başlamıştı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CASALİ C kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk bir saat sonrası kasma olmadı hoş kalacak birşey de yapmadım. Dün gelen güncelleme sonrası oldu bu arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende gelir gelmez yükledim ancak herhangi bir kasma yok hatta yavaşlama bile olmadı cihazda. Wipe cache işlemlerini yaptınız mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifi Direct özelliği ile dosya paylaşımı nasıl yapicaz bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flip Cover kılıf kullanan arkadaşlar Şarj Problemi konusunda Güncelleme felan yayınlancak mı ? Bilgisi olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperhan52

    Teşekkürler, klavye ayarlarından hallettim güncelledikten sonra.

    Rica ederim hocam. Teknofone hocamı da etiketleyelim benim yazdıklarımıda sık sorulan sorulara eklesin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eros68

    Telefonu kullanmıyorken şarjı en çok bitiren şey 3G 4g. Eğer sadece 2g ye ayarlarsanız şarj çok az gidiyor. Süper tasarruf modlarına da pek gerek yok, ben normal moda aldım ve 2g ye ayarladım şarjım çok az gidiyor. Üstelik güç tasarruf modlarında WiFi ve ağlar kapandığı için arada whatsapp mail falan geldi mi açıp kontrol etmek gerekiyor, normal modda internet WiFi falan hep açık olduğu için kontrol etmeye gerek kalmıyor. Keşke 2g/3G/4g açma kapama diye üstteki panele bir anahtar koysalar da internete girmek için hücresel ağı açmadan önce 3G yi açsak, çıkınca yine 2g ye dönsek...

    İlk hat Türk Telekom diğer hat Turkcell. Sadece 3G modunda kullanınca şarjı çok uzun gidiyor ama 2G moduna alınca şarj daha hızlı tükeniyor. Tek hatlı kullanımda bilmiyorum ama çift hatlı kullanımda sadece 3G seçilince bende şarj en az %20 daha fazla gidiyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: palanagar

    güncelleme sonrası telefon kasmaya başladı yaptığıma pişman oldum :(

    Arkadaşlar v 1.17.40.1234 güncellemesi ile Türkiye içinde dahil 4G iyileştirmeleri bulunuyormuş ve telefon içindeki dahili modem sürücüleri güncellenmiş. Teknofone hocam daha iyi bilir ama Android için donanımsal sürücü güncellemelerinden sonra mutlaka hard reset/hard format öneriliyor. Bende banka uygulamaları sebebiyle hard format atamıyordum ama güncellemeden sonra kasınca mecburen hard format attım ve sorun kalmadı. Bugün de bankalara gidip tekrar aktivasyon işini hallettim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur5545

    Wifi Direct özelliği ile dosya paylaşımı nasıl yapicaz bilen var mı?

    Hocam çok basit o. Wifi direct uygulamasının adı Share Link oldu. Share Link programını açıyorsunuz sonra dosya gönder diyorsunuz sonra karşı bilgisayarı seçip yolluyorsunuz. Windows 10 kuruluysa kendiliğinden Wifi Direct dosyalarını alır Windows 8.1, 7, Vista ve XP kuruluysa o zaman feem denen Wifi Direct uygulamasını kurup çalıştırmanız gerekiyor. Başka uygulamalarda var ama feem Android, iOS, Windows, Mac, Linux hepsini desteklediği için çok tercih ediliyor. Sitesinden ücretsiz indirebilirsiniz.

    http://www.tryfeem.com/en/download.html




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.