Şimdi Ara

Asus Z170-A Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Asus Z170-A Anakart
    Eksen bilgisayar Ekim 2016 faturalıdır. Asus anakartlar 3 yıl garantilidir. Fatura garanti belgesi ve kutusu, aynası vb aksesuarları mevcuttur. Sorunsuzdur. Fiyat 550 TL

Asus Z170-A Anakart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 9 Ağustos 2018; 18:53:16 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 2016'da aynı dönemlerde topladım bende bilgisayarımı. Z170'lerin fiyatları 80 dolar civarı ve dolar kuru 2.9-3 lira seviyesindeydi. 3 liradan saysan bile 240 lira yapıyor hadi 100 dolar de 300 lira yapsın, ikinci el, üretimi olmayan bir anakartı aldığından fazlasına satmaya çalışmak.. Hayırlı satışlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BE9883E22

2016'da aynı dönemlerde topladım bende bilgisayarımı. Z170'lerin fiyatları 80 dolar civarı ve dolar kuru 2.9-3 lira seviyesindeydi. 3 liradan saysan bile 240 lira yapıyor hadi 100 dolar de 300 lira yapsın, ikinci el, üretimi olmayan bir anakartı aldığından fazlasına satmaya çalışmak.. Hayırlı satışlar :)
    Merhabalar.Yazdıklarınızda kendinizce haklı olduğunuzu düşünebilirsiniz fakat yanılıyorsunuz.Örnek verecek olursam.
    Araba piyasasından bahsedelim.Birkaç sene önce aldığınız bir vw polo yu sallıyorum 50.000tl den aldığınızı düşünelim.Şuan o aracın ikince el piyasa değeri 60.000tl yine sallıyorum ki hiçbir arabanın piyasası yıllardır düşüşte değil.Hersene üstüne koyarak ilerliyorlar.Buda demek oluyor ki 50.000tl ye alınan bir aracı herkes 60.000tl den ilana veriyorsa ve 55.000-60.000tl arasına satılıyorsa söyler misin bana 50.000tl ye alınan araba 40.000tl ye mi koyulmalı?

• Nasıl istiyorsanız öyle satmakta özgürsünüz, fikrimi beyan ettim. Araba ile Bilgisayar parçası kıyaslamak çok saçma olmuş bu arada :)
  • quote:

2016'da aynı dönemlerde topladım bende bilgisayarımı. Z170'lerin fiyatları 80 dolar civarı ve dolar kuru 2.9-3 lira seviyesindeydi. 3 liradan saysan bile 240 lira yapıyor hadi 100 dolar de 300 lira yapsın, ikinci el, üretimi olmayan bir anakartı aldığından fazlasına satmaya çalışmak.. Hayırlı satışlar :)
    hocam sen z170ler de z170ler diye her gün beni mesajla taciz edip banlamak zorunda kaldığım arkadaş olmalısın :) 2016'da 250 liraya da z170 vardı 1000 liraya da. bu kart da yanlış hatırlamıyorsam 600 tl civarındaydı. yaklaşık 2 katına çıkmış dolar kurunu da göz önüne alırsak fiyatım garantili bir asus z170 a için abartılı değil. bu arada bu hesabını da banlıyorum, bilgine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 26 Temmuz 2018; 22:46:43 >

• quote:

Bu mesaj silindi.
    asus z170 a değiller. sattığım kartın, asusun neredeyse yarı fiyatı değerinde olan z170 k veya p serisi, msi ve gigabyteın ucuz bileşenler kullanılan kartlarındandan farkını bilmiyorsun neden ilanıma yorum yazıyorsun, anlamıyorum. z170 bakan 250 300 liraya da bulur tonla çeşidi var.

sahibindeni aç z170 yaz gördüğün en düşük fiyat üzerinden gel foruma zırvala, huzursuzluk çıkar bu mudur yani ? forum hesabının atıl olması da beni pm'den aynı mantıksız argüman ve benzer cümlelerle papağan gibi 4 - 5 kez rahatsız eden kişiyle örtüşüyor. istediğimi yapabilirim, özgürüm madem bırak da yapayım. sen gel olmayan bilginle ilanın içine et saçmala sonra fikrimi söyledim, istediğin fiyata satmakta özgürsün de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 2 Ağustos 2018; 17:38:20 >

• Tam bir sene önce vatan bilgisayardan asus 1050ti aldım 588 tlye şuan 1349 tl gidip 400 tlye koycak halim yok tabiki :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1050ti'nin üretimi varken bu anakartın üretimi yok, tekrar yazıyorum üretimi yok.

Olmayan bilgimi değil, her beyni olan, düşünme yeteneği olan organizmanın yapabileceği şeyi, yapamayacak arkadaşlar için dile getirdim. Tabiki karar alıcı ve senin aranda olacak :)

-Sürekli bir saldırgan tavır, hoş değil. Madem konu açtığında başka insanların yorum atmasını istemiyorsun gidip sadece ürün koyacağın yerlere koy ürününü. Burası bir forum!
  • 2016’da ben de bu anakartı dolar 2.8 iken aldığımda 600 gibi bir rakam ödemiştim. Öyle giriş seviyesi Z170’ler ile karıştırmamak gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı ürünü 1.4.2016'da indirim ile 500tl ye aldım... 200-300 diyenler ölücü sanırım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.