Şimdi Ara

asus x555ln windows 8 den windows 7 ye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar yeni almış olduğum asus x555ln windows 8 den windows 7 ye çevirdim buraya kadar sıkıntı yok

gel gelelim asusun sitesine girdim driverlarını indirmek için birde ne göreyim windows 8 için tüm driverlar var

windows 7 için driverlarını bulamadım asus artık windows7 için driver yapmayacağını açıklamış

format attım sebebi çoğu oyunda hata veriyor ve performans çok düşük açılış kapanış dışında

almadan önce driverlarına bakmak aklımın ucundan bile geçmedi nasıl olsa vardır diye

şimdi ise yeni aldığım cihazdan keşke masa üstümü yaptırsaydım dedim

bana bu cihaza ne yapabilirim bana nasıl yardımcı olabilirsiniz alt serilerinin windows 7 driverlarını indirdim ama hep problem oldu

sadece şuan wifiyi kurabildim yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FAYDN041 -- 1 Ocak 2015; 11:53:54 >

• hemen deniyorum yardımın için teşekür ederim.
  • IObit Driver Booster herşeyi güncelledim ama ethernet kablosunu taktığım da wifi devreden çıkmıyor

fn fonksiyon tuşları çalışmıyor

aygıt yöneticisinde diğer aygıtlarda bilinmeyen aygıt var

kamera driver tanıtılmış ama resim cekmek istersen programı yok ama facebookdan açabiliyoruz

ağ bağlantılarıma gırıp baktıgımda broadcom kablosus ağ ve microsoft virtual wifi miniport gözüküyor bunlamı

alakalı acaba ethernet kablosu taktıgımda wifinin devreden çıkmaması
  • ilk defa win 7 nin oyunda sorun çıkartmayıp win 8 in çıkarttığını duydum öyle şeymi olur sil win 8 e geri dön
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 mi Windows 7 mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.