Şimdi Ara

Asus X550LB-XO114D Notebook (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
2
Favori
14.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ryrdrine

Mat ekran kartı nedir anlamadım :D

http://www.tweaktown.com/pressrelease/1478/thermaltake_announces_massive23_notebook_coolers/index.html

Sogutucum budur ;)

Ekran kartı değil. Yani güneşte yansıma yapıyor mu yapmıyor mu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ryrdrine

Mat ekran kartı nedir anlamadım :D

http://www.tweaktown.com/pressrelease/1478/thermaltake_announces_massive23_notebook_coolers/index.html

Sogutucum budur ;)

Işıklı ortamda ekranda kendini görüyormusun ayna gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben bu laptoptun w8 işlemcisini almayı dusunuyorum . beni en cok tereddütte bırakan noktası işlemci hızının 1.6 ghz olması . güncel oyunları oynarken ve günlük kullanımda ne kadar etkiler bilmiyorum ama az degil mi? Birde 64 bit mi yoksa 128 bit mi?

Orijinalden alıntı: Iresco

hocam ben bu laptoptun w8 işlemcisini almayı dusunuyorum . beni en cok tereddütte bırakan noktası işlemci hızının 1.6 ghz olması . güncel oyunları oynarken ve günlük kullanımda ne kadar etkiler bilmiyorum ama az degil mi? Birde 64 bit mi yoksa 128 bit mi?

win 8 işletim sistemidir, işlemci yazmışsınız ?

1.6 ghz işlemci başlangıç hızıdır işlemci hızı deildir , işlemci hızı 2.7 ghz kadar çıkmaktadır ortalama 2.5-2.6ghz işlemci hızında performans vermektedir sorun yaşamazsınız tercih derin

yada şu modelde işinizi görür

http://www.notebookadresi.com/asus_x550lc-xo045d_notebook

• Yanlış yazmışım kusura bakmayın .

Cevabınız için teşekkür ederim .
  • Bende bu ürünü almayı düşünüyorum. Size sorum bu ürün call of duty gibi oyunları normal çözünürlükte hiç kasmadan kaldırır mı ? bide bu ürünün - leri ve + larını bana söylerseniz çok mutlu olurum.
  • Bende bu ürünü almayı düşünüyorum. Asus x550LB ısınma sorunu var mı? call of duty gibi oyunları mediumda takılmadan oynayabiliyor musun? ve bu ürünü almamı tavsiye eder misin? Cevaplandırırsan çok mutlu olurum.

Orijinalden alıntı: ahmetcan1273

Öncelikle merhaba. Bende bu laptopu almak istiyorum. laptopun ısınma,fan sesi durumu ve oyun oynama durumu nasıl? Sizce bu laptopu almalı mıyım? Cevaplandırırsanız çok memnun olurum...

hocam bu soruya cevap verdım ben ust taraflarda lutfen konuyu okuyup soru sorarsan sevınırım

Orijinalden alıntı: mersin123

İyi akşamlar arkadaşlar.
    Makinaya win 8.1 kurdum. Bir süredir kullanmaktayım. Şu an memnunum diyebilirim. Ancak sadece bluetooth sürücüsünü kuramadım. Ne driver cdsinden ne de asusun sitesinden indirdiğim sürücüler fayda etmedi.
    Ayrıca speedfan diye bir küçük program kurdum. Program fan hızını 2000 devir civarı gösteriyor ve bilgisayar buz gibi. Ancak bu hızda fan çok hafif ses yapıyor. Acaba fan devrini düşürme şansımız var mı?
    Sonuçta masaüstü işlemlerde gt740m ekran kartı devrede değil ve fana fazlaca ihtiyaç yok. Zaten speedfanın gösterdiği sıcaklık değerleri oldukça düşük.
    Bu iki sorunuma yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

bende bu notebook dan alacam ama win 8.1 nasıl yükleycem bilmiyorum siz nasıl yüklediniz?

• bende an itibariyle bu pc nin sahibiyim işyerindeki programcı arkadaşa emanet ettim 8.1 64 bit olsun dedim baska karısmadım. valla bişeyler yapıyo ama bilimiyorum sıkıntı olursa burdan yazarım sorularınızıda cevaplarım hepimize hayırlı olsun

http://www.notebookadresi.com/hp_pavilion_15-n012st_f1f09ea_notebook?keyword=f1f09
    Bu alem geçmiş kendinden, ne gelir elden...
  • Doların düşüşüyle birlikte fiyatlar biraz inmiş gibi.
    http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-asus-x550lb-xo114d-fiyati,2024045.html
    Yakında büyük alışveriş sitelerinde de kampanyalı fiyatlarla görünmeye başlar. Kredi kartı puan kampanyaları ile daha avantajlı hale gelir. Almayı düşünenler takip etmeye devam etsinler.

Orijinalden alıntı: mersin123

Doların düşüşüyle birlikte fiyatlar biraz inmiş gibi.
    http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-asus-x550lb-xo114d-fiyati,2024045.html
    Yakında büyük alışveriş sitelerinde de kampanyalı fiyatlarla görünmeye başlar. Kredi kartı puan kampanyaları ile daha avantajlı hale gelir. Almayı düşünenler takip etmeye devam etsinler.

hocam sizce yazın indirim olur mu 2000 Tl civarı laptoplarda , ek olarak dolar düşer mi ?

• dragonkaa kullanıcısına yanıt
    ben gezi olayları ve c.baskanlığı secimini düşünerek doların düsmeyecegi inancında oldugum için pc yi aldım. yanılıyorda olabilirim. yinede siz bilirsiniz...
  • bende aldım laptoptan gayet iyi ..64 bit miş diyenlerede söyleyeyim alakası yok ..farcry 3 ultra ayarlarda en ufak sorun yaşamadan oynadım..ayrıca intel hd4400 le de assasins creed revelation u ultra ayarlarda oynadım hiç sorunsuz..ısınma derdi yok..ben win7 kullanıyorum en ufak driver sorunu yaşamadım..n11 den 111 tl hediye kuponuyla 1350 tl gibi bir fiyata geldi bana ..almayı düşünenlere kesinlikle tavsiyemdir
  • hocam ben arkadaşa windoes 8.1 64 bit diye tutturdum hatta sorunlar bile cikti yuklerken. o kadar win 7 yükleyelim dedi hiç sorun yok mu su an pc nızde... birde istege bağlı güncellemeleri yapmıo 0 da kalıyor pc... bilgi verir misiniz

Orijinalden alıntı: mustang_88

hocam ben arkadaşa windoes 8.1 64 bit diye tutturdum hatta sorunlar bile cikti yuklerken. o kadar win 7 yükleyelim dedi hiç sorun yok mu su an pc nızde... birde istege bağlı güncellemeleri yapmıo 0 da kalıyor pc... bilgi verir misiniz

hocam güncelleme olayını yapmadım da ..gerek duymuyorum çünkü ama şuan hiçbir sorun yok ..win8 drıverları indirdim sitesinde ..onlar win7 de de çalışıyor onları kurdum fn tuş animasyonları bile sorunsuz şekilde ..win7 64 bit kurun güzelce
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.