Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (829. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.040
Cevap
230
Favori
712.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 827828829830831
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürünü 1 yıldır kullanıyorum.wifi ile alakalı hiçbir sorun yaşamadım.(broadcom) batarya felaket çabuk bitiyor.%86 dan fazla şarj olmuyor şuanda.sanırım garantiden değişiyormuş.bilen arkadaşlar detaylı açıklarla çok sevinirim.sadece bataryayı mı yollamak lazım ? ısınma sorunu hiç yaşamadım.günlük kullanımda hiçbir sorun yok.ancak oyunlarda biraz ısınıyor.ısııyor derken rahatsız eden bir ısınma değil.80 dereceyi geçmiyor ki gtx850m devredeyken bu şekilde.almak isteyenlere tavsiye ederim.kasa temiz durumda herhangi bir soyulma olmadı.sadece touchpad üzerinde ışık altında bir parlama mevcut.
  • hard disk konusunu yazmayı unutmuşum.disk problemi var.4200 rpm oluşundan sanırım.ancak defrag sonrası baya bir düzelme söz konusu.ama tavsiyem ssd alınması.marka model çok da önemli değil.ssd olsun yeterli.ben aliexpres üzerinde kingfast f9 512gb ssd aldım.160 dolar civarı maliyeti.490mb/s okuma 350mb/s yazma hızı mevcut.ssd sonrası pil durumunda azda olsa artma mevcut.şuan 4gb ram ile kullanıyorum.ancak 8gb yükseltme yapmayı planlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

quote:

Orijinalden alıntı: hukukzorbeyler

quote:

quote:

Arkadaşlar iyi geceler
    Pcyi win10a yükselttim ardında temiz kurulum yaptım pcde hiçbir dosya olmamasına rağmen tek olan C diskimi toplamda 464Gb görüyor ve bununda sadece 34gb boş diyor temiz kurulum yaptım hadi onu geçtim dosyaları tek tek taradım 420gblık bir yoğunluk söz konusu değil yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese teşekkürler

Sistem geri yükleme kullanıyor olmasın?

Kullanıp kullanmadığını nerdenanlayacağım pc konusunda bilgisizim yardım edecek arkadaşlar telini verirse özelden arayabilirim.Şimdiden teşekkürler

Sırayla bilgisayarım sağ tık-Özellikler-Gelişmiş sistem ayarları-Sistem Koruması girip aşağıdaki Yerel disk C (Sistem) yazan yer açık yazıyorsa yapılandıra tıkla ve sile tıkla. Sonra sistem korumasını devre dışı bırak işaretle.

Aynen uyguladım dediklerinizi fakat boş alanda sadece 1gblık bir artış oldu.463gblık harddsikin hala 420gbı dolu gözüküyor.Birde wifi sıkıntımda var broadcoma sahipim fakat kesilmeler takılmalar var bu konuda bilginiz var mı? Teşekkürler iyi günler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar iyi geceler
    Pcyi win10a yükselttim ardında temiz kurulum yaptım pcde hiçbir dosya olmamasına rağmen tek olan C diskimi toplamda 464Gb görüyor ve bununda sadece 34gb boş diyor temiz kurulum yaptım hadi onu geçtim dosyaları tek tek taradım 420gblık bir yoğunluk söz konusu değil yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese teşekkürler

Sistem geri yükleme kullanıyor olmasın?

Kullanıp kullanmadığını nerdenanlayacağım pc konusunda bilgisizim yardım edecek arkadaşlar telini verirse özelden arayabilirim.Şimdiden teşekkürler

Sırayla bilgisayarım sağ tık-Özellikler-Gelişmiş sistem ayarları-Sistem Koruması girip aşağıdaki Yerel disk C (Sistem) yazan yer açık yazıyorsa yapılandıra tıkla ve sile tıkla. Sonra sistem korumasını devre dışı bırak işaretle.

Aynen uyguladım dediklerinizi fakat boş alanda sadece 1gblık bir artış oldu.463gblık harddsikin hala 420gbı dolu gözüküyor.Birde wifi sıkıntımda var broadcoma sahipim fakat kesilmeler takılmalar var bu konuda bilginiz var mı? Teşekkürler iyi günler

Temiz windows 10 kurun. En garantisi bu. Wifi için ise ilk başta Bilgisayarım sağ tık-özelikler-Aygıt yöneticisi-Ağ bağdaştırıcılarından broadcomu tamamen silip burdaki driveri yükleyip ayarları yapın:
    http://kodbara.com/asus-x550jk-wifi-optimizasyonu/

• 2 gundur w7 kuruyorum obur gun pc windows baslatiliyor da kaliyor. Guvenli modda acabiliyorum pc yi sorun nerde acaba? Pc yi alali 2 gun oldu stabiliteyi yakalayayim %100 disk sorununu cozeyim diye kurmadigim isletim sistemi kalmadi. Biktim artik driver yuklemekten. Almak isteyenler uzak dursun bu aletten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben neredeyse bir senedir bu aleti hiç bir ekleme yapmadan kullanıyorum ve çok memnunum. Wifi de sorun yaşayan arkadaşlar dvd deki broadcom sürümünü yüklerler ise kopma problemi ortadan kalkar, tabi belli bir mesafeye kadar
  • Beyler Mad Max i deneyen var mı? Oyunu almak istiyorum ama hangi ayarlarda oynarım tam olarak bilmiyorum.ayarlar düşük olursa boşuna para vermek istemiyorum.yardımcı olursanz sevinirim
  • Win 10.
    Geçtikten sonra mouse pad üzerinden. Sayfa yuvarlama kaydırma işlemi bir türlü yapamıyorum.
    Eskiden çift parmak sürükle idi.
    Şimdi nasıl..

Win 10.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albayhalil

Beyler Mad Max i deneyen var mı? Oyunu almak istiyorum ama hangi ayarlarda oynarım tam olarak bilmiyorum.ayarlar düşük olursa boşuna para vermek istemiyorum.yardımcı olursanz sevinirim

+
  • quote:

Orijinalden alıntı: attci

Win 10.
    Geçtikten sonra mouse pad üzerinden. Sayfa yuvarlama kaydırma işlemi bir türlü yapamıyorum.
    Eskiden çift parmak sürükle idi.
    Şimdi nasıl..

Win 10.

sürücüsünü kaldır bastan kur düzeliyor aynısı banada olmustu
  • Windows 10'a geçtiğimden beri tek sıkıntım Logitech F710 gamepad'imi bir türlü olması gerektiği gibi görmüyor windows 10.. (Aygıt yöneticisinde Wireless Gamepad 710 olarak gözükmesi gerekiyor). Aygıt yöneticisinde ya xbox 360 controller for windows olarak gözüküyor ya da Logitech Cordless RumblePad 2 olarak. Çözümü bilen varsa yardımını bekliyorum.
  • hukukzorbeyler H kullanıcısına yanıt
    Ben bir buçuk yıl önce aldım ocz v450 . şuan SSD bilgilerim güncel değil takip etmiyorum.alacağınız fiyat aralığında kingston gibi tanınmış markalar bakın ve yazma ve okuma hızlarını karsilastirin

• Cihazı alalı 1 ay oldu Windows 10 kullanıyorum bende de wifi sorunu oldu ralink 802.11n var cihazda, 25mb internet hızı olmasına rağmen çok kararsız internet hızı 2-3 mb de sürünüyor ara ara kesinti oluyor ralink kullanan arkadaşlar sizde de böyle bi durum var mı acaba ?
  • Lagz L kullanıcısına yanıt
    Benim laptop garanti de daha önce gondermistim Wi-Fi için Wi-Fi kartı değiştirmişlerdi bi daha gönderdim (aynı sorun olduğu için) bu sefer anteni değiştireceklerdir yurt dışından parça bekliyor diyolar bekliyoruz ne olacak bu arada Wi-Fi kar broadcom marka gönderdi 10 gün oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronald Weasley

Arkadaşlar win 8 kuracağımız ama USB gormeden normal PC açılıyor

Bot optionsra bir tane seçenek var windows boot maneger diye başka bisey yok

Usb 2.0 a takarak deneyin, yine olmassa yanlış yaptığınız bir şeyler olabilir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

quote:

Aynı hocam

Windows iso'sunu usb ye imajladığınızda succesful yazısını gördünüz mü?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynı hocam

Evet manuel olarak tıklandığımda usbden açıyor kurulumu şuan bide fat32 olarak tekrar deniyecegim

başka bir imajla tekrar denemenizi tavsiye ederim. bazı imajlar bozuk oluyor, bizzat başıma geldi sizinki. başka bir zamanda usb den boot ettiğimde hem C yi hem de D yi görmemişti bios tan IDLE dahi ayarladığım halde, mecbur ssd yi arkadaşımın pc sine takıp formatladıktan sonra geri takmıştık bana, bootta ssd ve hdd nin driverlarını görmüyordu, içine driverları kurduğum halde görmüyordu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynı hocam

Evet manuel olarak tıklandığımda usbden açıyor kurulumu şuan bide fat32 olarak tekrar deniyecegim

başka bir imajla tekrar denemenizi tavsiye ederim. bazı imajlar bozuk oluyor, bizzat başıma geldi sizinki. başka bir zamanda usb den boot ettiğimde hem C yi hem de D yi görmemişti bios tan IDLE dahi ayarladığım halde, mecbur ssd yi arkadaşımın pc sine takıp formatladıktan sonra geri takmıştık bana, bootta ssd ve hdd nin driverlarını görmüyordu, içine driverları kurduğum halde görmüyordu

Şuan açılış kapanış sureleri felan iyidr windows 10 kurulu inanılmaz yavaş ilk açıldığında kendine gelmesi 1 dk felan sürüyor

bu bilgisayarın hdd si çok zayıf, ssd şart bu pc ye. ekranı bide full hd olsa kusursuza yakın bir pc olacakmış ama o zamanda çok şey istemiş oluruz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynı hocam

Şuan açılış kapanış sureleri felan iyidr windows 10 kurulu inanılmaz yavaş ilk açıldığında kendine gelmesi 1 dk felan sürüyor

bu bilgisayarın hdd si çok zayıf, ssd şart bu pc ye. ekranı bide full hd olsa kusursuza yakın bir pc olacakmış ama o zamanda çok şey istemiş oluruz

aynen hdd bekledıgımden de yavaş çıktı
    ssd + 8 gb ram takviyesi yapacagım
    suan kullandıgım 4 gb modelı

• hocam gtx 950m li modeli 1 haftadır kullanıyorum çok memnunum 850 m olan model tamamen kronik sorunları olan bir cihaz 950 mli bir üst modelinde bu sorunlar tamamen kaldırılmış alıcaksan 950 m li modeli olmasına dikkat et derim
  • 
Sayfa: önceki 827828829830831
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.