Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21.020
Cevap
233
Favori
708.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar win 8 de performans sekmesine girin.Benim islemci hizim pc bistayke 0.76....0.96 civarinda .sag tik yapip yenile derken 1 , 2 saniye gecikme oluyor.teknosada x serisi diger pc lere bakiyorum 2.5 vs vs hep yuksek. Islemciyi bostayken bile yuksek frekansta calistirmanin yolu yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinyalci52

Arkadaslar win 8 de performans sekmesine girin.Benim islemci hizim pc bistayke 0.76....0.96 civarinda .sag tik yapip yenile derken 1 , 2 saniye gecikme oluyor.teknosada x serisi diger pc lere bakiyorum 2.5 vs vs hep yuksek. Islemciyi bostayken bile yuksek frekansta calistirmanin yolu yok mu

Benimki boştada 3,3 falan genelde ama throttlestop a bi bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnsngr -- 10 Ekim 2014; 23:13:38 >
  • Xxtarzi08 kullanıcısına yanıt
    40 50 tl lik bir şey önerebilir misiniz?
  • Xxtarzi08 kullanıcısına yanıt
    40-50 tl civarı bütçem var
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnsngr

quote:

Arkadaslar win 8 de performans sekmesine girin.Benim islemci hizim pc bistayke 0.76....0.96 civarinda .sag tik yapip yenile derken 1 , 2 saniye gecikme oluyor.teknosada x serisi diger pc lere bakiyorum 2.5 vs vs hep yuksek. Islemciyi bostayken bile yuksek frekansta calistirmanin yolu yok mu

3.3 olsa benim ki sag tiklayinca bekleme yapmaz ama.. sen yuksek performanstami baktin islemci hizina ?

• quote:

quote:

quote:

3.3 olsa benim ki sag tiklayinca bekleme yapmaz ama.. sen yuksek performanstami baktin islemci hizina ?

Evet ben priz takılı olduğu sürece yüksek performans da çalıştırıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnsngr -- 11 Ekim 2014; 0:06:04 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet ben priz takılı olduğu sürece yüksek performans da çalıştırıyorum

Guc tasarrufunda deneyebilir misiniz ?

• 0.76 sabit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnsngr -- 11 Ekim 2014; 0:11:32 >
  • quote:

0.76 sabit

Son olarak birsey sorucam. Siz 3.3 ghz e nasi ciktiniz turboyu mu yuklediniz. Driverleri otomatik yuklerken raslamadim diye hatirliyorum. Pc yanimda degil bakamiyorum suan o nedenle biraz rahatsizlik veriyorum size.

• sinyalci52 kullanıcısına yanıt
    Hiç sorun değil rahatsızlık yok sadece güç planından yüksek performans ı seçiyorum ekstra bir işlem yok

• quote:

Hiç sorun değil rahatsızlık yok sadece güç planından yüksek performans ı seçiyorum ekstra bir işlem yok

Anlayisiniz ve yardiminiz icin sagolun . İyi forumlar diliyorum.

• sinyalci52 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim iyi forumlar iyi geceler

• Ekran kartı sorunu yaşayanlar için şöyle bir video hazırlamış arkadaşımız. Teşekkürler ederiz.

Asus X550JK Sürücü Sorunu Çözümü

Aykut Yeniyoutube
    Asus X550JK Sürücü Sorunu Çözümü
    http://www.youtube.com/watch?v=XBBDH3cTpNY

• bu notebook üzerine çok düşünmüştüm ama aynı işlemci aynı ekran kartı ile msi ge60 da karar kıldım , asus n serisinin kasasına koysaymış 2000 i bayılırdım ama kasa ve klavye çok dandik geldi klavyesini çok az kullanacak olsam bile kasa fikrimi değiştirdi. 2600 ü bayıldım, fark ne derseniz 1. kasa, ekran full hd(benim için çok önemli değil), ram 8gb, aydınlatmalı klavye(önemsiz), 7537 mi neydi dell serisine de baktım gt750 e de razı olabilirdim de işlemciler zayıf geldi.
  • Ben de ge 60 ve asus arasında kalmıştım ama dediğiniz etmenler benim için çok önemli değil o yüzden asusda karar kıldım şimdi 8 gb ram takviyesi yaptım ve gayet memnunum tek eksik şu an hdd oda değişince benim için ge60 ın i5 li modelinden eksiği kalmıyor bu arada hayırlı olsun güle güle kullanın
  • Belegurth kullanıcısına yanıt
    Kardeşim dün akşam kargomu teslim aldım,Teknoloji Kapında'dan 1675TL'ye herşey dahil(Havale dahil) satın aldım.Unboxing videosu da çektim ama upload edecek şu anda internetim yok İzmir'de Üniversite için kayıt bekliyorum yerleşince upload edeceğim
  • honour07 H kullanıcısına yanıt
    7537'de çok güzel makineydi işlemcisi çokta zayıf değildi tabi yine bir 4200H değiller,750M de çok kötü sayılmazdı.MSI'ın hayırlı olsun ama keşke Lenovo Y510p alsaydın kardeşim ya bu kadar para verdiysen
  • Üniversite de bilgisayarda hayırlı olsun

• cnsngr C kullanıcısına yanıt
    Sağol,teşekkür ederim.Yapıkredi nin 18 gün sonra parayı iade etmesi ve araya bayram girmesi dolayısıyla iade sürecinden itibaren 1 ay sonra yeni makineyi anca satın alabildim,Çok ters zamana geldi gerçekten.çok kısa bir unboxing videosu çekebildim yakında upload edebilirim sanırım
  • Recece kullanıcısına yanıt
    Bende yaklaşık bir hafta önce atmıştım ve benzeri bir mail almıştım,Dediğin gibi olabilir sonuçta saçma bir şey HDD ve RAM değişimi hatta CADDY takılması bence garantiyi bozmamalıydı zaten.Şimdi cihazın seri numarasıyla beraber CADDY + RAM'i de soracağım

O RAM'leri bende anlayamadım cidden ya Kingston'un sitesinde 8GB modül bulunması da düşündürdü gerçekten,orası hatalı olabilir diye düşünüyorum bunu da bildireyim Asus'a hali hazırda :)
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.