Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
21.042
Cevap
230
Favori
713.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Bu CS:GO Windows 7'de kıl etti beni.

Artık iş çığrından çıktı , sorun makinede olma ıhtımalı yok fakat yineden Test etme gibi bir durumum var mı programlar ile ?

windows 8.1 den kalıp çıkarmıştım steamdan belki uyumsuzdur.

Edit:Kafayı yicem , HDD problemi derken w7 ile aştım.Oyun yükler iken farklı birşey yükleyip chrome da takılıabiliyorum.Ama bu CS:GO benı dellendirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinkalorifer -- 19 Ocak 2015; 0:25:58 >
  • Gta san andreas yukledim.O kiytirik oyunda bile problem var.Anlayamadigim , W8.1 CS GO akici oynuyordum.

Dreamsparktan aldigim w8.1i kurmayi dusunuyorum.
    Lisansli yazilim sahibi olicam , eger ki baktim sorun var.

Servise yolladigimda bana yazilim sahte yazilimdan kaynakli olabilir diyemezler.

Bir akil verin , dream spark w8 , yan uygulamalar disinda farki var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbi farkı yok dahada hızlı diyenler var normal prodan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasdemir01

Hiçbi farkı yok dahada hızlı diyenler var normal prodan

%100 kullanirsa kullansin.Servise verirsem bakicaklar yazilim cakma sucu yazilima aticaklar.

• %100 kullanım sorunu bende yok ramdisk oluşlara aştım o sorunu şuna pc çok rahat 5 6 işlemi rahat yapıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasdemir01

%100 kullanım sorunu bende yok ramdisk oluşlara aştım o sorunu şuna pc çok rahat 5 6 işlemi rahat yapıyor.

Ram takviyesi yaptin mi ?
    SSD Taktin mi ?
    Windows•un crack mi ? Orjinal mi ?

• tasdemir01 T kullanıcısına yanıt
    harddisk hatası bende de yok
    ram takviyesi ssd takviyesi yok
    dreamspark yazılımı kullanıyorum pc nin acılma süresi cok kısa pes 15 acıkken baska oyun oynadıgımı biliyorum

hatanın sebepleri ,
    harddisk bozulmus olabilir , baglantılarda sorun olabilir ,
    yazılımsal bir hata olabilir baska bi windows cd siyle format atmayı dene
    ramı tanımama gibi bi hata olamaz cünkü sisteme gömülü ama genede düzelmezse servise gösterirsin , ama zannetmiyorum ki windowsdan dolayı kaynaklansın ama bellide olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerozcan95

harddisk hatası bende de yok
    ram takviyesi ssd takviyesi yok
    dreamspark yazılımı kullanıyorum pc nin acılma süresi cok kısa pes 15 acıkken baska oyun oynadıgımı biliyorum

hatanın sebepleri ,
    harddisk bozulmus olabilir , baglantılarda sorun olabilir ,
    yazılımsal bir hata olabilir baska bi windows cd siyle format atmayı dene
    ramı tanımama gibi bi hata olamaz cünkü sisteme gömülü ama genede düzelmezse servise gösterirsin , ama zannetmiyorum ki windowsdan dolayı kaynaklansın ama bellide olmaz

Yarin bende dreamspeak kurucam ins.
    uefi kurmayi dusunuyorum.
    dreamspeak tam olarak nasil kurdun anlatirmisin ? (Kodu aldim yani onayi aldim sadece indirme kaldi.)

Edit:İndirmeye Başladım umarım hayırlısı olur.UEFI Konusunda yardımcı olurmusun ?

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinkalorifer -- 19 Ocak 2015; 3:12:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fırat6

Beni de kullanıcılara ekler misin ? her türlü soruya cevap verebilirim. Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Bir sorun yok. Performansa diyecek yok. Pc depodan aldım ürünü. Çok sağlamdır tavsiye ederim. 8 GB lık modelini kullanıyorum. Windows 8.1 Endüstri Pro. kullanıyorum. Öğrenciler için bedava olarak aldım. Bunla ilgili sorularınızıda cevaplarım. Şuan ücretsiz kullanıyorum.

Evet Kardeşim bana yardımcı olurmusun ?

Şuan hayırlısı ile indirmeye başladım w8.1 Endstry Pro.

Bana USB ile UEFI kurulumu için yardım edermısın basit bir işlem fakat temiz yapmak istiyorum artık , cihazımda arıza var ise , Benim yazılımım orjınal lisanslı Yazılımsal değil donanımsal diyerek Ağırlığımı koyabilirim.

Şuan iniyor senden yardım bekliyorum.Birde benim ram 4 gb.Bana kullandığın antivirus vede Ramdisk plus kullanıyorsan bilgi verirsen sevinirim.

Cevabını bekliyorum...Yardımcı olabilecek kim var ise herkesten.Şimdiden teşekkürler.

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu

Edit:Dostum indirdim cevabını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinkalorifer -- 19 Ocak 2015; 3:45:58 >

• Rufus yazılımıyla usb belleğe yazabilirsiniz.https://rufus.akeo.ie/
    https://www.technopat.net/sosyal/konu/uefi-windows-8-1-usbye-yazma.90572/
    bende bu siteden 8.1 indirip rufusla yazdım bir sorun olmadı. yukarıdaki linkte detaylı anlatıyor
  • tw1sted kullanıcısına yanıt
    Ayni urunumu kullaniyorsun ?
    Hdd sorunun nasil ?
    Suan vicdanim rahat degil dell 7537 alicaktim.fakat bundan sonra almam imkansiz.

• evet aynı ürün. hdd sorunu derken sizin mesajları okumadım ama ses yapması ve %100 kullanımı bende de var. dell alsanız da farketmezdi bence onun da farklı sorunları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tw1sted

evet aynı ürün. hdd sorunu derken sizin mesajları okumadım ama ses yapması ve %100 kullanımı bende de var. dell alsanız da farketmezdi bence onun da farklı sorunları var.

Yani disk %100 cikip kitlenebiliyor senin makinede dogrumu anladim ?

Orjinal mi kullaniyorsun.

• bende dreamsparktan indirdim orjinal. laptopu ilk aldığım zamanlar bakmıştım %100'e çıkıyordu bazen ama hiç kilitlenme olmadı 4 ay oluyor.
  • tw1sted kullanıcısına yanıt
    %100 herkeste cikiyor fakat , w7den once ,w8 crackte %100 oldugunda kitleniyordu.kafayi yiyordu.

Kisadan w8.1 dreamspark kullaniyorsun.Pc performansindan memnunmusun ?

• benim eski bilgisayarım bunu almama sebep olan w8 yüzünden bozuldu hemde orjinal olmasına rağmen. 8.1 ile sizin sorunlar çözülür tahminim, 8 ile 8.1 arasındaki fark vista ile win7 gibi nerdeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinyalci52

Arabanin elektronik sistemiyle bu sistemi karsilasrirmaniz sacma olmus.cunku arabanin akusu dolduktan sonra sizin dediginize gore aku sarj olmuyor ve elektronuk sistem sarj dinamosundan gelen elektrikle calisiyor . Acaba hangi otomobil teknolojisinde sarj dinamosu farlara,klimaya,abs,esr,vs direk olarak bagli ? Bence bu konu hakkinda biraz arastirma yapin hatta sansiniz varsa benzinli bir araba motorununu inceleyin. Konumuz bu degil.

Batarya patlar demeniz zaten bu konu hakkinda bilincsiz oldugunuzu ispatliyor. O zaman size sorarim ilk sarjda neden 3 saat prize takili kaliyor pc ? Ben zaman tuttum ilk.sarjda tam 1 saatte pil doldu . E o zman geri kalan 2 saat neden prize takin diyor asus. Hatta kimi pillerde 16 saat veya 12 saat sarj olsun deniliyor kullanim kulavuzunda. Neden bu piller patlamiyor. ? Burada amac butun pil hucrelerini uyarmak ve akiskanligi saglayarak hucrelerin canlandirmak ve uyanik tutmaktir. Bunu bilin.

Ha suan bu pc %95 e kadar sarja takinca pil dolmuyor. Bunu pili korumak icin diyorlar. Powerin guc dagitiminda nasil bir teknoloji kullanilip bunu stabil hale getiriyorlar bilmiyorum bunun okulunu okumadim ama ben kendi deneyim ve cevremde olanlara baktigimda ki bu forumdada ayni seyleri yasan arkadaslar var . Pil takili degilken ani elektrik gitmesi donanimsal sikintilara hatta bazen yazilimsalda oluyor hemde elektrik dalgalanmali sebebi ile anakart yanma olasiligi yukseliyor. Ama bunlar sadece olasilik sansli biriysen bir sorun yasamazsin. Ama isi sansa bitakmamak lazim.

Kusura bakma ama yazdiklarimi ya okumuyorsunuz.yada anliyamiyorsunuz.tekrar tekrar okuyun elbet sizde anlarsınız.otolarda elektrik sistemi sadece akuye yada sadece dinamoya bağlı değildir iyi inceleyin.araç rölantide çalışırken gaza bastığınızda gece farların bir nebze canlanmasini nasıl acikliyacaksiniz.sarj dinamosunun akımı belli elektronik elemanlarla kontrol altına alınır.bu elemanları bi sokup yüksek devirde çalıştırın bakalım aracı ne oluyor.akü sokuluyken motor calismazmi demek istiyorsunuz.o zaman deniz motorlarının hepsinde akü olması lazımdı.vs vs..😋

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golge1710 -- 19 Ocak 2015; 6:45:18 >

• Alternatör montaj görünümü
    Şarj dinamosu bir kaç basit parçadan oluşmasına rağmen araç çalışma sisteminde kritik bir rol üstlenmektedir. Temelde şarj dinamosu, krank milinin dönmesi sonucu oluşan mekanik enerjiyi indüksiyon aracılığıyla elektrik enerjisine dönüştürme prensibine dayalı olarak çalışmaktadır.

Şarj dinamosu, stator denilen demir cevherine sarılmış iletken sargıların içinde, rotorun(mıknatıs) dönerek statorun sargılarında elektrik enerjisi üretilmesi prensibiyle çalışır. Rotorun dönmesi sonucunda statordaki iletken sargıların etrafındaki manyetik alan değişime uğrar ve iletkende bir akım oluşarak elektrik akımı üretilmiş olur. Şarj dinamosu, aracınızın ilk çalışması esnasındaki marş motoru, ateşleme sistemleri ve doğru akımla çalışan tüm devre ve alıcılar için gerekli olan enerjiyi sağlayan akünüzün dolu olmasını ve motor çalışıyor haldeyken bütün elektrik sistemlerinin ihtiyacı olan enerjiyi sağlar.

Sanirim bu yeterli olur.

• Arkadaşlar bilgisayarı yeni aldım bende ekran kartı özelliklerine baktığımda intel hd graphics 4600 yazıyor. Gtx 850m yazması gerekmiyor muydu ? Fazla anlamam bilgisayar işlerinden cahilliğime verin. Driveri mı kurulmuş değil yoksa aldığım yer beni mi keklemiş gtx 850m diye ?
  • arkadaşlar bişey sormak istiyorum ısıtıcısız oyunlardaki ısı değeriniz yüksekmi benim max 85 -89 oluyor klavyenın üstü falan ısınıyor sorunmu varki diye asus aradım cpu markasını sordular 4200h dedim baktı ordan yük esnasında o kadar olması normal dediler sizce doğrumudur
  • 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.