Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21.037
Cevap
230
Favori
728.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ssd yerine hdd olsada sabit 50-55 alırmıyım? ozaman ryze kaldı onu deneyen varmı?
    bu arada ayarları auto'mu yaptırıyorsun oyuna yoksa senmi ayarlıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 12 Aralık 2014; 23:34:16 >
    I5 4460 3.2 Ghz/MSI H81M P33 Motherboard/ZOTAC GTX 970 amp! Extreme Core Edition GPU/2X4 GB Kingston HyperX 1600MHZ Memory/Crucial BX-100 120GB SSD/WD Blue 1TB HDD/Dark N10 Case/Xiagmatek 600W 80 Psu + Iphone 6S User
    Steam ID:gondikci
    Uplay ID:maliakin95
    PSN ID:Poine_00
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

ssd yerine hdd olsada sabit 50-55 alırmıyım? ozaman ryze kaldı onu deneyen varmı?
    bu arada ayarları auto'mu yaptırıyorsun oyuna yoksa senmi ayarlıyorsun?

kendim ayarladım, shadow of mordor da ultra grphic pack yükledim, texture ultra da vegetation ve 2 ayar daha normal de ayarlı, 28-37 arası fps alıyorum, oyun akcı

ryse: full ayarlarda sadece supersampling kapalı, 37-40 stabil

cod 4gb ram ileçalışmıyor, zrla çalıtırsanız da oyun çok takılıyor, 8 gb şart, ssd de takrsanız mükemmel bir laptop oluyor, herşey çok hızlı, akıcı

Orijinalden alıntı: spidey99

ben cod aw i denedim, 60 fps veriyor, ayarların %80 i high ta

ssd+8gb ram var

SSD hangi model ve marka kullaniyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

sandisk ultra 2 240gb

Bu modele ssd montajını gosteren video var mı bildiginiz ben hdd sokup takıcamda

Orijinalden alıntı: Twitat

quote:

sandisk ultra 2 240gb

Bu modele ssd montajını gosteren video var mı bildiginiz ben hdd sokup takıcamda

Tam bu MODEL değil de. Youtube da arayın bişeyler var. Gayet kolay. Alttaki kapağı açın. HDD in 2 vidası ni sökün sonra plastik tutamactan tutup HDD ı saol doğru çekince HDD çıkıyor. Ondan sonrası zaten daha kolay

Orijinalden alıntı: Invictuscrypto

Tamamdır hocam çok sagolun
    Arkadaşlar Pcyi Eylül ayı sonlarında aldım. daha 3 ay olmadı bataya yıpranmam an itibariyle %10,1 .
    ilk aldğımda da %5 küsürlerdeydi. Pc yi devamlı prizde kullanmıyorum, uyarı verdiğinde prize takıyorum. Bu hızlı yükselen yıpranma oranı pek de hayra alamet değil. Bu durum asusun bir hatası, ne kadar kabul etmeseler bile.
  • quote:

sandisk ultra 2 240gb

Tesekkurler peki ssdyi taktiktan sonra baska herhangi birsey yapiyormuyuz yoksa kullanmaya basliyormuyuz direk?

• quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

biri bi karar versin şunu nasıl kullanacağımıza? batarya niye var kullanmayacaksak peki tam bilmiyorum bu konuları

batarya prizin olmadığı yerlerde kullanmak için var.

Orijinalden alıntı: nasergun

Arkadaşlar Pcyi Eylül ayı sonlarında aldım. daha 3 ay olmadı bataya yıpranmam an itibariyle %10,1 .
    ilk aldğımda da %5 küsürlerdeydi. Pc yi devamlı prizde kullanmıyorum, uyarı verdiğinde prize takıyorum. Bu hızlı yükselen yıpranma oranı pek de hayra alamet değil. Bu durum asusun bir hatası, ne kadar kabul etmeseler bile.

Batarya sürekli takılı olsun. Aynı zamanda sürekli prize takili kullanın. Sarj deşarj rituellerine aldanmayin
  • arkadaşlar sizde yıpranma durumları nasıl?
    Benim demek istediğim saklamak değil batarya hep takılı olsun cihazda. Sadece belli aralıklarda, özel bir durum olmadığı sürece, belli bir periyotta bataryayı deşarj edip şarj edin. Örnek olarak ben bataryayla bir işim olmadığı sürece haftada bir doldur boşalt yapıyorum. 2 ay oldu cihazı alalı %5 yıpranma ile gelmişti bana, %5,5 şuan yıpranma oranı bataryamın.
    Eğer batarya bozulduğunda yenisi alabilirim sıkıntı olmaz diyorsan istediğin gibi kullan bataryasını cihazın. Benim amacım bataryayı en uzun süre sorunsuz olarak kullanabilmek. Bunun için bazı yöntemler belirledim kendime. Referans olarak da bu linkteki makaleyi aldım kendime.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceshet07

Beni de ekleyin alalı 1 ay oldu güzel bir pc. Fakat bir sorum olacak 2.80 ghz 3.40 ghz e hiç çıkmıyor mu özellikle turbo boost sürücüsü yüklü olmaması dikkatimi çekti.

İşlemciye yük binince otomatik olarak çıkıyor zaten.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.