Şimdi Ara

ASUS X550J İ5 4200H İŞLEMCİ 8GB RAM GTX 950M 256 SSD+HARDDİSK CSGO,VALORANT,PUBG

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Ürünün genel bakımı 2 ay önce yapıldı, içi temizlendi ve termal macunu yenilendi, üründe ilave 256 gb samsung 860 evo ssd var, ssd olmayan laptoplar ile karşıtırmayın, (açma tuşuna basmanızla google chromun açılması arasında max 20 saniye var) eğer ssd olmayan bir bilgisayardan geçecekseniz farkını kullanınca anlayacaksınız, PUGB(lite değil) oyunu düşük ayarlarda 50 fps ortalama ile oynuyorum csgo, lol, valorant gibi oyunlarda gayet akıcı +100 fps görüyorum zaten, masaüstü toplicağımdan satılıktır, kozmetik olarak 8/10 dur kırığı yoktur, hafif çizikler vardır, dvd rom yerine harddsik taktım, dvd rom yoktur. bataryası 30 dk gitmektedir. alana şimdiden hayırlı olsun

FİYAT :SATILDI

ASUS X550J İ5 4200H İŞLEMCİ 8GB RAM GTX 950M 256 SSD+HARDDİSK CSGO,VALORANT,PUBGASUS X550J İ5 4200H İŞLEMCİ 8GB RAM GTX 950M 256 SSD+HARDDİSK CSGO,VALORANT,PUBGASUS X550J İ5 4200H İŞLEMCİ 8GB RAM GTX 950M 256 SSD+HARDDİSK CSGO,VALORANT,PUBG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadTR -- 10 Ekim 2020; 18:8:44 >

• günceldir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.