Şimdi Ara

ASUS X54HR-SX084R KUTULU İNDİRİM!!! RESİMLER EKLENDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
4
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    İşlemci : Intel Core i3-2350M, İşlemci Hızı 2.30 GHz, 3 MB Intel Akıllı Bellek
    Ram : 4 GB DDR3 1333 Mhz. (Max.8 GB) Ram
    Sabit Disk : 320 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    İşletim Sistemi : Microsoft Windows 10 Pro 64 Bit Orjinal
    Ekran Karti : ATI Mobility Radeon HD 7470M GDDR5 graphics 1GB Paylaşımsız

Leptob da ufak tefek üst kapak ve alt tarafında 1 adet çizik bulunmaktadır
    Kutusu ve leptobun poşetleri vs bulunmaktadır
    Garantisi yoktur
    İşletim sistemi orijinal W10 Update dir. (Etiketi Kasa arkası yapışılı)
    NOT :Bilgisayarı PİLSİZ kullanmaktayim. Pille kullanırken voltaj dusuklunden dolayı PC kendini kapatıyor ve kendini kitliyip acmiyor.2 Gün sonra içindeki elektrik tamamen bosaldiktan sonra sikintisiz açılıyor. Ben şuan PİLSİZ olarak kullanmaktayim. Resimde gayet açık oldu gibi sorunsuz kullanıyorum.Bilgisayarciya gidip bilgisayari verdim durumu anlattım inceledikten sonra bana PİLİNİ değiştir pilin ömrü dolmuş bozulmuş dedi bende PİLSİZ kullanırım dedim PİLSİZ kullanıyorum uzun lafın kısası ben pili yanında göndereceğim alicak olan kişi bu durumu bilipde alsın . Daha sonra benim yaşadığım sorunu yaşayıp da bana gelmesin. Bu sorun dışında benim bildiğim herhangi bir sorunu yok.İsteyen benim gibi prize takip kullanabilir. Stres testi - Oyun oynama - Ses - Pcyi isindirdim sorunsuz. Pile ise gelirsem 50-60 TL Arası fiyatı pilin sifiri almak isterseniz alicak olan kişi mesaj atsın bu pil durumundan dolayı fiyatta uygunluk yaparım.
    NOT: LOL OYUNUNU ATI CRIMSON DRIVER VE PRİZDE HIGH AYARLARDA 60 FPS ALTINA DÜŞMEMEKTEDİR.
    RESİMDE PİLSİZDİR PİLİNİ YANİNDA GONDERİCEM PİLSİZ KULLANIYORUM SORUN YARATMASIN DİE

İSTEDİĞİM FİYAT 650 TL ---- 600 TL OLDU DUZ FİYAT SON
    PM İLE ULASABİLİRSİNİZ BAŞKA AYRINTI İSTERSENİZ
    ASUS X54HR-SX084R KUTULU İNDİRİM!!! RESİMLER EKLENDİASUS X54HR-SX084R KUTULU İNDİRİM!!! RESİMLER EKLENDİASUS X54HR-SX084R KUTULU İNDİRİM!!! RESİMLER EKLENDİASUS X54HR-SX084R KUTULU İNDİRİM!!! RESİMLER EKLENDİASUS X54HR-SX084R KUTULU İNDİRİM!!! RESİMLER EKLENDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYNCCRYS -- 20 Mart 2017; 12:41:44 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Uygun fiyat, hayırlı satışlar.
  • Janti kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam şarj süresi ve ağırlığı nedir acaba cihazın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.